Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je klasika sto si kupila. Tvoje cipele ce i nakon 10 godina da ih obujes biti aktuelne. Nema greske. Materijali ce da se mijenjaju ali forma ne vjerujem.
Sto se tice trendova... ni sam ne znam kako to da objasnim. Nije bitno biti u modnom trendu, vazno je imati izgradjen ukus. Taj ukus moze nekome da se dopada nekom pak ne.
Ma daj... malo si ostarala. Sto bi rekla meni?![]()
A tebi, pa ne znam... koliko pjevaš? Pa ću ti reći...

Pogledaj samo Merilin Monro. Ona je zaista ikona u pravom smislu rijeci. Ma koliko je covjek voli ili ne voli. Cesto sam se cudio zasto i kako... ali kada pazljivo pogledas vidis da je sva bila svoja.A ja to volim... kad je nešto večno... i kad ide uz sve...
Pa malo...A tebi, pa ne znam... koliko pjevaš? Pa ću ti reći...
![]()

Pogledaj samo Merilin Monro. Ona je zaista ikona u pravom smislu rijeci. Ma koliko je covjek voli ili ne voli. Cesto sam se cudio zasto i kako... ali kada pazljivo pogledas vidis da je sva bila svoja.
A Merlilin(ka) ce da zivi jos dugo i dugo.
uffff.... mnogo. Tamo negdje prije 4 decenije sam zapjevao![]()

a uz to se teško peva...
nažalost...
Današnji ulov...![]()

Mnogo lepe cipele Čičak, mogu i na neke bež ili crne pantalone, a i na cigaret suknju ili dnevnu varijantu haljine. Naravno, mogu da se kombinuju i uz farmerke ili malu crnu haljinu. Baš dobar ulov![]()

Cicak, odlicne su!![]()

Lepa cipela...Salonka sa platformom...Bila prosle godine hit ali i ove se batrga..Moje misljenje je da ih ne treba nositi uz farmerke...mozda uz neke uzane,uzane legins ali svetle boje...
Ne ide sve uz farmerke kako vlada misljenje...
Ja bih uzane pantalone bez boje i neku dobru tuniku takodje u bez tonovima,sa zlatnim asesoarom...kais na tuniku da presece taj smireni kolorit...![]()

Evo ih... danas prvi put obuvene... super udobne su...![]()
Lepe ali i dalje tvrdim da bi bolje isle uz Nesto sto nije jeans..ili ne bar te boje...Evo ih... danas prvi put obuvene... super udobne su...![]()

...

Kupila dvoje od 14 cm...predivne.....![]()

Starija ćera kupila juče ove u Ušću:
Starija ćera kupila juče ove u Ušću:
Evo da nastavim, baš zgodno, imate outlet Office shoes i Legend na Bulevaru, malo iznad Depoa, a pre Đerma na strani gde je Depo. Kupila juče mužu ove cipele za 2990 din. ! Doduše nema mnogo izbora, nego ako ima vaš broj, srećom bilo je od ovog modela, bio je i jedan drugi lep model, ali imali su samo broj 43, bukvalno poslednji par u radnji. I još nekoliko, lake kao pero i udobne, a za te pare - jeftinije su od kineskih.Zaboravih da kažem: kupljene u Sketchersu cena pristojna 4.790 din.

i samo to..