Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tenkju :) . kupila sam ih na netu - uzela sam njih i ove crvene iz iste serije:

avril10001.jpg

Iskreno, meni su ove cene sa slike preterane.
Zakljucno sa baletankama koje kostaju oko 28 000 din.

Ako to sbi mozes da priustis samo napred , al mislim da za te pare mozes da se pocastis daleko boljim i kvalitetnijim baletankama , il bar da imaju zvucno ime.

Ja sam zatreskana u jedne Tommy Hilfiger , kozne , teget, kostaju 10.000 din .
I za njih bi dala bez razmisljanja toliko.

pa zasto reklamiram? to je samo moja preporuka, nasla sam to i cini mi se da bas je zanimljivo. Zivim u Bg vec 10 godina a pre toga bila sam u Italiji i kad sam dosla ovde... nema uopste sta da kupis u Bg. Uvek je neki problem - znas, izgleda to kao fake a cene su katastrofa ili Zara... A ovo je lepo mesto, izivinjavam se ako to Vam smeta!!

Evo ih :)

http://eu.tommy.com/Tommy-Hilfiger/Colette-/8718072285066,en_IE,pd.html?cgid=112000

Sad ne znam dal bi pre kupila teget ili bele , il oba pa nek ide zivot ....
Muz me je pogledao kao da sam se drogirala ovooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolikom iglom kad sam rekla da bi ja najvise volela oba para ...

Mirka jel ova lepota i savršenstvo od baletanki ima da se kupi negde kod nas za tih 10.000 din?
Ako ima i ja ću skupljam pare za oba para-ne bih izlazila iz njih jedno tri leta najmanje!:zaljubljena::zaljubljena:

Mirka jel ova lepota i savršenstvo od baletanki ima da se kupi negde kod nas za tih 10.000 din?
Ako ima i ja ću skupljam pare za oba para-ne bih izlazila iz njih jedno tri leta najmanje!:zaljubljena::zaljubljena:

Ima.
Avangardia u TC Usce.
I verovatno u ostalim Avangardia radnjama al ja nisam ostale obilazila.

U tc.Usce sam videla i mokasine isto Tommy , nenormalno su dobre.
Mislim isto toliko kostaju isto teget i ja nemam pojma koje bi pre kupila .

Al moja kasica prasica je presusila.
Pitaj boga dal ce ih biti dok prodje ovaj maj prokleti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back