jelena1695
Početnik
- Poruka
- 11
extra su ali da je neka druga boja na primer roza
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dopadaju mi se...mada je slika malo mutna....
Po meni, pomalo je smešno komentarisati cipele bez kompletnog utiska, tj. bez slike odeće uz koju se cipele nose.....Prelep par cipela može da padne u zasenak garderobe, kao što mala crna haljina dobija poseban sjaj uz cipele u nekoj jačoj boji....
Takođe, i tema Cipelice i Šta nosimo danas se polako pretvaraju u Modni žiri.... Tj. pojedinci komentarišu oblačenje (i obuvanje) ostalih sa visine kao da je jedino njihov ukus merodavan....
Ono što mnogi previđaju je da: stil ne čini marka ili broj krpica u ormanu već način na koji se one uklapaju. Komentari "tetkasto", "kao za striptizetu", "bapski" mogu da se upute samo osobi koju lično poznajete i sa kojom ste opušteni dovoljno da kažete svoje mišljenje. Ovde su neumesni.
Takođe, meni je ova tema način da virnem u tuđ način odevanja ne bi li pokupila neku "caku"...Gledajući druge, otkrijem neobičan način vezivanja marame, ili skontam da se neke boje ipak kombinuju.....To što mi se nečiji način odevanja ne dopada na meni ne znači da je loš na njemu....
Ovo je na početku bila sjajna tema....Sada je "ja sam dobra riba" i "moje krpice su lepše od tvojih".....prepucavanje.....
Izvinjavam se svetlim izuzecima.....znaju i sami ko su......![]()
I hajde da dodam još nešto...kad sam već krenula....
Izgleda da se, sem svrhe ove i sličnih tema, stalno gubi iz vida jako bitna činjenica da ovde postuju ljudi različitih materijalnih mogućnosti. Ima i samohranih majki, i studenata i žena bez posla i svaka od njih se trudi da bude lepa i kreativna u okviru svojih mogućnosti....I zato su komentari "ne sviđa mi se" ili "deluje jeftino".....neprimereni.....
Ja sam od pocetka ovog, kao leta, kupila nekoliko slatkih cipelica i sandalica pogotovu, i ubi me u pojam ova kisa koja kao da nikada nece prestati
a tako bih zelela da ih nosim, smislila sam lepe odevne kombinacije i sve kako treba, al dzaba
![]()
svadja zbog cipela
genijalno![]()
nije svadja zbog cipela, nego zbog neprimerenog i neprikladnog izrazavanja. nije problem prihvatiti kritiku, ili necije negativno misljenje, ali kada je lepo i kulturno izrazeno.
stice se utisak da na ovoj temi korisnici jedva cekaju da im se nesto ne svidi, a posebno kod nekoga ko im nije mio inace, pa da pocnu da izbacuju otrovne strelice u vidu komentara tipa "za ispod mosta" "ko kafanska pevacica", itd. takvi komentari i prepucavanja u tom smislu nece biti tolerisani.![]()
Znam koja je![]()
Koji broj nosis ???
Ako si 37 javi dal ima još koji par 37![]()
Evo nekoliko primeraka koji su meni zapali za oko i cekaju me da ih kupim
[![]()
Ove mi se jako dopadaju