Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
picture.php

extra su ali da je neka druga boja na primer roza

Dopadaju mi se...mada je slika malo mutna....
Po meni, pomalo je smešno komentarisati cipele bez kompletnog utiska, tj. bez slike odeće uz koju se cipele nose.....Prelep par cipela može da padne u zasenak garderobe, kao što mala crna haljina dobija poseban sjaj uz cipele u nekoj jačoj boji....
Takođe, i tema Cipelice i Šta nosimo danas se polako pretvaraju u Modni žiri.... Tj. pojedinci komentarišu oblačenje (i obuvanje:lol:) ostalih sa visine kao da je jedino njihov ukus merodavan....
Ono što mnogi previđaju je da: stil ne čini marka ili broj krpica u ormanu već način na koji se one uklapaju. Komentari "tetkasto", "kao za striptizetu", "bapski" mogu da se upute samo osobi koju lično poznajete i sa kojom ste opušteni dovoljno da kažete svoje mišljenje. Ovde su neumesni.
Takođe, meni je ova tema način da virnem u tuđ način odevanja ne bi li pokupila neku "caku"...Gledajući druge, otkrijem neobičan način vezivanja marame, ili skontam da se neke boje ipak kombinuju.....To što mi se nečiji način odevanja ne dopada na meni ne znači da je loš na njemu....
Ovo je na početku bila sjajna tema....Sada je "ja sam dobra riba" i "moje krpice su lepše od tvojih".....prepucavanje.....
Izvinjavam se svetlim izuzecima.....znaju i sami ko su......:hvala:

:) :klap:
Uvek sam ocutala kad mislim nesto negativno ..

e napraviste od komarca magarca.:roll:
svaka od vas se vodi onom ''da mi smetaju komentari ne bih se kacila'', a ovamo se svadjate za svaki negativni komentar. i onda se pravdate u fazonu - ne kazem zbog mene nego zbog ostalih.:roll:
sto da cutim ako mi se nesto ne svidja? kao sto umem da dam pohvalu, umem i kritiku. isto tako i primam i jedne i druge.
sta, nekoga ce kao duboko da uvredi i povredi moj komentar, m da... i ja isto ne mogu da spavam kad procitam da su vam moje sandale daleko od lepih.. :roll:

"Ono što mnogi previđaju je da: stil ne čini marka ili broj krpica u ormanu već način na koji se one uklapaju" - sa ovim se apsolutno slazem, ali ni u jednom trenutku nije bilo reci o tome, niti se iko od nas gadjao ciframa ili markama.

e da, i ovo...mnogo je iskrenije reci nekome "ne svidja mi se" nego "ide mi uz tebe" ili "bas je originalno, posebno"...ili sta vec...

a ako cete i dalje da skacete na svaki negativni komentar zatvorite temu, jer ovakvo prepucavanje ne vodi nicemu.

I hajde da dodam još nešto...kad sam već krenula....
Izgleda da se, sem svrhe ove i sličnih tema, stalno gubi iz vida jako bitna činjenica da ovde postuju ljudi različitih materijalnih mogućnosti. Ima i samohranih majki, i studenata i žena bez posla i svaka od njih se trudi da bude lepa i kreativna u okviru svojih mogućnosti....I zato su komentari "ne sviđa mi se" ili "deluje jeftino".....neprimereni.....

ili ne daj Bože da napišeš da nosiš neku firmu...O kreatoru ne smem ni da mislim...:mace:

Kako ste žene??!:telefon:
Tabe, super su novi smajliji! :cmok2:

Ja sam od pocetka ovog, kao leta, kupila nekoliko slatkih cipelica i sandalica pogotovu:p, i ubi me u pojam ova kisa koja kao da nikada nece prestati:( a tako bih zelela da ih nosim, smislila sam lepe odevne kombinacije i sve kako treba, al dzaba:(:(

:hahaha:
svadja zbog cipela
genijalno :mrgreen:

nije svadja zbog cipela, nego zbog neprimerenog i neprikladnog izrazavanja. nije problem prihvatiti kritiku, ili necije negativno misljenje, ali kada je lepo i kulturno izrazeno.
stice se utisak da na ovoj temi korisnici jedva cekaju da im se nesto ne svidi, a posebno kod nekoga ko im nije mio inace, pa da pocnu da izbacuju otrovne strelice u vidu komentara tipa "za ispod mosta" "ko kafanska pevacica", itd. takvi komentari i prepucavanja u tom smislu nece biti tolerisani.:hvala:

nije svadja zbog cipela, nego zbog neprimerenog i neprikladnog izrazavanja. nije problem prihvatiti kritiku, ili necije negativno misljenje, ali kada je lepo i kulturno izrazeno.
stice se utisak da na ovoj temi korisnici jedva cekaju da im se nesto ne svidi, a posebno kod nekoga ko im nije mio inace, pa da pocnu da izbacuju otrovne strelice u vidu komentara tipa "za ispod mosta" "ko kafanska pevacica", itd. takvi komentari i prepucavanja u tom smislu nece biti tolerisani.:hvala:

da da na to sam mislila...
i to je toliko budalasto ... :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

... da filozofiram malo... ljudi grese kada sve shvataju licno ...a osim toga zaboravljaju da sve sto kazu govori o njima vise nego o onome o kome govore...

pozzz

Evo nekoliko primeraka koji su meni zapali za oko i cekaju me da ih kupim:manikir:

picture.php

za hodanje i hodanje po radnjama kad krenu popusti

picture.php

picture.php

od svake boje po par da ih slozim sa bluzama i suknjama i pantalonama:)

Videla sam jedne predivne cipele za samo 1.700 dinara, sa narandzastim stepovima i preslatkom snalom, ako su mi udobne, zbog stikli, cim pre cu ih kupim..... ako se ne prodaju..... a preslatke su.....moz turim i sliku ako ih uvatim.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back