Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupila sam ih u centru u onoj radnji pored ps fashion-a...kako li se zove majko ....
Na potezu izmedju hotela Balkan i Sremske :)
Danas sam ih prvi put obukla i prijatne su.

Sta bese faraon ???
:think:

Pa prodavnica obuće, ima je na Brdu i 2 na Vidikovcu i možda još negde a prodaju slične modele kao Aleksandar, ako ne i iste. Na Brdu pored City hall-a, pa ide Beneton, pa Faraon...

Pre nego iznesem svoje misljenje o kupovini cipela od strane muskaraca evo mojih najnovijih.

k32ahi.jpg

E sad ....muskarci i te kako umeju da odaberu cipele svojoj partnerki pogotovo kad je dobro poznaju, mnogo vole i zele da je ucine srecnom.

Poznajem muskarce koji imaju bolji ukus za cipele od zena i kojima bi pre dala da mi kupe cipele na slepo nego nekim zenama.

Zato ne robujte predrasudama da oni pojma nemaju.
Imaju ...samo mozda Mini nisi nabola pravog :)

e ove su mi kao one story-eve baletankice...:heart:

Aaaa da da sad znam .... sad je popust neki al ja nesto ne volim tu radnju , izuzetno su neljubazni.

Inace na brdu trenutno nema ni jedne radnje u kojoj kupujem ..pogotovo ne cipele.
Bas je izbor tuzan. :(

Psssst, kvalitet im je očajan! ;) Nemam ni jedan par njihove obuće, a odnos cena kvalitet je očaj. Ali je istina da s vremena na vreme imaju takoooo lepe modele, da ti dođe da previdiš ove prve 2 stavke!
Ako svraćaš u TC Vidikovac - otvorilo se par novih prodavnica obuće, fino izgledaju (radnje) ali nisam skoro bacila pogled ima li šta...

I ja takodje:lol:
Kako je subota jedini dan kada je kupovina moguca, ja lepo isplaniram dan u prirodi sa porodicom, i problem resen:P I na posao sam pocela da odlazim sve kasnije, da bih zavrsila nakon zatvaranja radnji, jer ko za maler radim blizu lepe ulice poznate po svojim carima kada je moda u pitanju:heart:

Pre nego iznesem svoje misljenje o kupovini cipela od strane muskaraca evo mojih najnovijih.

k32ahi.jpg

E sad ....muskarci i te kako umeju da odaberu cipele svojoj partnerki pogotovo kad je dobro poznaju, mnogo vole i zele da je ucine srecnom.

Poznajem muskarce koji imaju bolji ukus za cipele od zena i kojima bi pre dala da mi kupe cipele na slepo nego nekim zenama.

Zato ne robujte predrasudama da oni pojma nemaju.
Imaju ...samo mozda Mini nisi nabola pravog :)

Ha!Naravno da sam ubola pravog.To je muskarac za koga cu se udati.Pravi je po svim aspektima mene i mog zivota.Al po cipelama nije:hahaha: ... Mozda bi trebala da razmislim da li je to muskarac s kojim bih zelela bebu,jer ja za drugog ne znam i ne mgou da zamislim zivot :rumenko: , s obzirom da zaista nema ukusa za cipele??:think:

Ha!Naravno da sam ubola pravog.To je muskarac za koga cu se udati.Pravi je po svim aspektima mene i mog zivota.Al po cipelama nije:hahaha: ... Mozda bi trebala da razmislim da li je to muskarac s kojim bih zelela bebu,jer ja za drugog ne znam i ne mgou da zamislim zivot :rumenko: , s obzirom da zaista nema ukusa za cipele??:think:

ma nek je svakojak...ali ciprele mora da zna da kupi...meni po meri! :mrgreen:

k32ahi.jpg

pa sta :plez: .................:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back