soljamoja
Primećen član
- Poruka
- 503
Aleksandar
hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupila sam ih u centru u onoj radnji pored ps fashion-a...kako li se zove majko ....
Na potezu izmedju hotela Balkan i Sremske![]()
Danas sam ih prvi put obukla i prijatne su.
Sta bese faraon ???
![]()
Pre nego iznesem svoje misljenje o kupovini cipela od strane muskaraca evo mojih najnovijih.
![]()
E sad ....muskarci i te kako umeju da odaberu cipele svojoj partnerki pogotovo kad je dobro poznaju, mnogo vole i zele da je ucine srecnom.
Poznajem muskarce koji imaju bolji ukus za cipele od zena i kojima bi pre dala da mi kupe cipele na slepo nego nekim zenama.
Zato ne robujte predrasudama da oni pojma nemaju.
Imaju ...samo mozda Mini nisi nabola pravog![]()
Aaaa da da sad znam .... sad je popust neki al ja nesto ne volim tu radnju , izuzetno su neljubazni.
Inace na brdu trenutno nema ni jedne radnje u kojoj kupujem ..pogotovo ne cipele.
Bas je izbor tuzan.![]()
Pre nego iznesem svoje misljenje o kupovini cipela od strane muskaraca evo mojih najnovijih.
![]()
E sad ....muskarci i te kako umeju da odaberu cipele svojoj partnerki pogotovo kad je dobro poznaju, mnogo vole i zele da je ucine srecnom.
Poznajem muskarce koji imaju bolji ukus za cipele od zena i kojima bi pre dala da mi kupe cipele na slepo nego nekim zenama.
Zato ne robujte predrasudama da oni pojma nemaju.
Imaju ...samo mozda Mini nisi nabola pravog![]()
Ha!Naravno da sam ubola pravog.To je muskarac za koga cu se udati.Pravi je po svim aspektima mene i mog zivota.Al po cipelama nije... Mozda bi trebala da razmislim da li je to muskarac s kojim bih zelela bebu,jer ja za drugog ne znam i ne mgou da zamislim zivot
, s obzirom da zaista nema ukusa za cipele??
![]()
Krenem ja juce do Lilly- ja
po aceton
u jednoj obuci a vratim se u ovome
![]()
po aceton
![]()
Zamoli zena muza da ode u prodavnicu i kupi margarin dok ona umijesi nesto...
Kada je ovaj vec bio na vratima ona dobaci: "...i ako imas 10 jaja"
Naravno, vraca se muz i donosi 10 margarina.
Tako i tebe posalju po aceton a ti dodjes sa tim papucama.![]()
po aceton
![]()
A jel kriziras ?![]()
Ja daaaaaaaaaaaaa![]()
ma nek je svakojak...ali ciprele mora da zna da kupi...meni po meri!![]()
po aceton
![]()
![]()