Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
picture.php

Meni su te cipele nekako tetkaste.
Ni sam ne znam.... bilo bi malo ljepse da je ta linija (kao kaiscic) koja ide po sredini i izmedju ta dva slova U otisla skroz do onog dijela koji ide oko clanka i da zavrsava tacno tamo gdje se vezuje.
Na mene los utisak ostavlja ona druga horizontalna zuta nijansa napravljena od drugacijeg materijala. Mislim bode mi oci. Lose dizajnirano - do bola. Ubija.

Meni su te cipele nekako tetkaste.
Ni sam ne znam.... bilo bi malo ljepse da je ta linija (kao kaiscic) koja ide po sredini i izmedju ta dva slova U otisla skroz do onog dijela koji ide oko clanka i da zavrsava tacno tamo gdje se vezuje.
Na mene los utisak ostavlja ona druga horizontalna zuta nijansa napravljena od drugacijeg materijala. Mislim bode mi oci. Lose dizajnirano - do bola. Ubija.

;) slazem se.

Meni se ne svidja stikletina, ogromna je.Jeeee, te cipele ove sezone sto su in, s tom stikom...uvek se setim striptiza, sipke i tih gospodza od tamo...:roll:Od napred su slatke, neobicne.

možeš li ti da daš komentar bez tih imbecilnih zaključaka:neutral:?
ni meni se ne sviđaju takve štikle al neću da pljujem po njima...kakva si ti otrovnica:confused:

p.s. i ne,nema veze što je u pitanju GF....ne sećam se da si ostavila ijedan komentar bez tog tvog otrovnog "ali"...uživaj u svojoj savršenosti...

možeš li ti da daš komentar bez tih imbecilnih zaključaka:neutral:?
ni meni se ne sviđaju takve štikle al neću da pljujem po njima...kakva si ti otrovnica:confused:

p.s. i ne,nema veze što je u pitanju GF....ne sećam se da si ostavila ijedan komentar bez tog tvog otrovnog "ali"...uživaj u svojoj savršenosti...

Ujeeee...Sta si ti njen licni advokat ili ... ?Sto mi ona ne kaze ako joj zasmetao komentar?Mene te stikle na to asociraju pa?Ne kazem da je ona ta koja se vrti po sipkama:neutral: A ti sto pokusavas da to tako napravis...tvoj problem.Mnoogo je mojih komentara bilo bez " tog ortovnog ali" ... cak vecina...I sta je tu otrovno uostalom?Da nisiu pms-u mozda?:rumenko:

Dopadaju mi se...mada je slika malo mutna....
Po meni, pomalo je smešno komentarisati cipele bez kompletnog utiska, tj. bez slike odeće uz koju se cipele nose.....Prelep par cipela može da padne u zasenak garderobe, kao što mala crna haljina dobija poseban sjaj uz cipele u nekoj jačoj boji....
Takođe, i tema Cipelice i Šta nosimo danas se polako pretvaraju u Modni žiri.... Tj. pojedinci komentarišu oblačenje (i obuvanje:lol:) ostalih sa visine kao da je jedino njihov ukus merodavan....
Ono što mnogi previđaju je da: stil ne čini marka ili broj krpica u ormanu već način na koji se one uklapaju. Komentari "tetkasto", "kao za striptizetu", "bapski" mogu da se upute samo osobi koju lično poznajete i sa kojom ste opušteni dovoljno da kažete svoje mišljenje. Ovde su neumesni.
Takođe, meni je ova tema način da virnem u tuđ način odevanja ne bi li pokupila neku "caku"...Gledajući druge, otkrijem neobičan način vezivanja marame, ili skontam da se neke boje ipak kombinuju.....To što mi se nečiji način odevanja ne dopada na meni ne znači da je loš na njemu....
Ovo je na početku bila sjajna tema....Sada je "ja sam dobra riba" i "moje krpice su lepše od tvojih".....prepucavanje.....
Izvinjavam se svetlim izuzecima.....znaju i sami ko su......:hvala:

I hajde da dodam još nešto...kad sam već krenula....
Izgleda da se, sem svrhe ove i sličnih tema, stalno gubi iz vida jako bitna činjenica da ovde postuju ljudi različitih materijalnih mogućnosti. Ima i samohranih majki, i studenata i žena bez posla i svaka od njih se trudi da bude lepa i kreativna u okviru svojih mogućnosti....I zato su komentari "ne sviđa mi se" ili "deluje jeftino".....neprimereni.....

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zakljucavati moje cipeliceeeeeeeeeeeeeee :besna:

Delite kartone kokoškama al temu ne dirajte .
Nije tema kriva one su :evil:

Ako naidje Ribetina sa podijuma za igru recite joj da sam danas nosila patike ...
Našla sam svoje Classicice :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back