gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
Ma da, ebes ljubav, postovanje, zajednicke planove za buducnost ako ne zna da kupi cipele!Kako je loooooossss...
![]()
ma kakvo postovanje ljubav planovi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da, ebes ljubav, postovanje, zajednicke planove za buducnost ako ne zna da kupi cipele!Kako je loooooossss...
![]()
Bas neobicne pile![]()
Meni su te cipele nekako tetkaste.
Ni sam ne znam.... bilo bi malo ljepse da je ta linija (kao kaiscic) koja ide po sredini i izmedju ta dva slova U otisla skroz do onog dijela koji ide oko clanka i da zavrsava tacno tamo gdje se vezuje.
Na mene los utisak ostavlja ona druga horizontalna zuta nijansa napravljena od drugacijeg materijala. Mislim bode mi oci. Lose dizajnirano - do bola. Ubija.
Meni se ne svidja stikletina, ogromna je.Jeeee, te cipele ove sezone sto su in, s tom stikom...uvek se setim striptiza, sipke i tih gospodza od tamo...Od napred su slatke, neobicne.
možeš li ti da daš komentar bez tih imbecilnih zaključaka?
ni meni se ne sviđaju takve štikle al neću da pljujem po njima...kakva si ti otrovnica
p.s. i ne,nema veze što je u pitanju GF....ne sećam se da si ostavila ijedan komentar bez tog tvog otrovnog "ali"...uživaj u svojoj savršenosti...