- Poruka
- 4.740
Jok ...nisi inspirativan , ne opireš se.![]()
aaaaa

znao sam......trebao sam da malo vilenim........a kad bi ponovio 1 post verovatno bi opet malo delovalo
bar na kratko...........Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok ...nisi inspirativan , ne opireš se.![]()

bar na kratko...........izgleda da vi oduvavate polako jedna za drugom........
koliko mi se cini......

aaaaa
znao sam......trebao sam da malo vilenim........a kad bi ponovio 1 post verovatno bi opet malo delovalobar na kratko...........

Nikad necu postati domaćica ovim tempom.
Fali mi jos 250 postova :mad:
E gotovo sad...postao si nam nezanimljiv sasvim.
Da menjaš temu ?![]()

To ti se samo cini...![]()
Eeee..za tebe mi se vise spava..laku noc..ma bre ucutale se odmah.......ko da su neke obicne prosekushe a ne neke devojke sa gotivnim cipelicama.........rekoh ja prosekushe klasicne.....a ovde ovo ono kao fancy cipele,nije nego...........

Ove bolje..cizme![]()

Ako znamo da sam ja jedna moderna zena onda je glupo i pomisliti da sam obula braon cizme u sezoni vladavine sive boje...(a onaj celulit sto se vidi..nije moj majke mi...)![]()

što ti mene zezaš....nisam ja muško pa da te muvam zbog dobrih nožica....![]()
mene odavno vise ne muvaju zbog nozica..bilo nekad sad se pripoveda...
mene odavno vise ne muvaju zbog nozica..bilo nekad sad se pripoveda...
![]()

Kako hoces...![]()

ja razmisljam o nekom kompromisu iz bate... jer neeemaaa za meeene idealne cizme/cipele/baletanke... ja sam nenormalna...ja razmisljam o nekom kompromisu iz bate... jer neeemaaa za meeene idealne cizme/cipele/baletanke... ja sam nenormalna...

) , pa fotnem i to da vidite , a i sandale ce biti gotove za par dana ...... tolko