Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ijaoo, definitivno bi mogle da prodju, mnogo su lepe:D
ja trazim bas jednostavne baletanke, bez ikakvih pojacanja na peti, ravne, najobicnije moguce. ispostavilo se kao nemoguca misija.
trudila sam se iz petnih zila da nadjem neke u geoxu, ali su mi sve nesto bapski modeli:confused:

ijaoo, definitivno bi mogle da prodju, mnogo su lepe:D
ja trazim bas jednostavne baletanke, bez ikakvih pojacanja na peti, ravne, najobicnije moguce. ispostavilo se kao nemoguca misija.
trudila sam se iz petnih zila da nadjem neke u geoxu, ali su mi sve nesto bapski modeli:confused:

Vazda je bilo tamo samo za babe...;)
Baletanke kozen ravne,dakale prave baletanke u tirkiz boji kupljene u Uscu,u radnji nekog cudnog imena odma sa stepenica se vidi,desno...
Cena-5000 din.
:)

Za baletanke nebi trebalo izdvojiti vise od 10 - 15 eura. Iz principa. :evil:

Prosle godine kupih jedne crne potpuno prekrivene sljokicama za kcerku. Eno ih jos uvijek dere. Bilo ih je i po 30, 40 eura ali... bacanja novca za baletanke - nema. Da, uz te baletanke uzeh i jedan kacket takodje potpuno opsiven sljokicama tako da je imala izvanrednu kombinaciju.

Ove koje sam kupio djetetu su upravo bile postavljene kozom ili umjetnom kozom. Nisam provjeravao.

Kupljene su u butiku nedaleko od mjesta na kojem si se uslikala za avatar... ulica lijevo. Znaci 15ak metara lijevo. Bilo je raznih boja.... zlatne, srebrne, bijele... i naravno crne.
U tom butiku znaju da daju mnogo dobre popuste tako da sada imamo farmerke po 10 eura.

baletanke: kupila 2 para u Parizu .. plave i zlacane
dalje me mrzelo da gledam...ali bre Tijana, ima svega, kako bre ne mozes da nadjes???
Geox ima divne modele, ali su u Srbiji retki ... pogledajte u Milenijumu u Geoxu, bilo ih je bas preslatkih pre 2-3 nedelje
Mubb - i mene su privukle ruzicaste, ali grozno stoje i nekako deluju uzasno na nozi

Kupih ove juče. :)
Dopada mi se oblik i kombinacija boja.

Slatke su, cena je smešna, prosto sam ih morala kupiti. :)

10dbfq1.jpg

i2vtom.jpg

Kupila sam ih u Bati (radnja u Mercatoru, dok ih u Jovinoj uopšte nema).
Platila sam ih tričavih 3.195 :) din.
Uzela sam poslednje 37 u ovoj kombinaciji boja.
Ostale su s plavom osnovom.

Možda u Bg, u Batinim radnjama ima.
NS je daleko manji, ima samo dve Bate.

Na nozi savršeno stoje, udobne su, lake i moći ću super da ih kombinujem. :)

Dopale su mi se još jedne, plave, s otvorenim prstićima i cvetom, od brušene kože,
ali su 7.500 din. Previše zaista. :(
http://www.bata.it/prodotto/129771

Hvala :)
Ok je djon sad znaju da prave sa nekim bapskim petama od kojih se jezim .
Stvarno su slatke.

Nema na čemu. :)

Znam na kakve bapske potpetice misliš, ni ja ne volim takve.

Volela bih da nas sutra izvestiš o kupovini. :)
Nadam se da ćeš naći broj. :)

Možeš li pogledati, dok budeš zvrndala sa drugaricom po šoping centrima,
ima li slatkih kraljevsko (šerpa :mrgreen:) plavih baletanki?

Želim par u takvoj boji. :)

Za baletanke nebi trebalo izdvojiti vise od 10 - 15 eura. Iz principa. :evil:

Prosle godine kupih jedne crne potpuno prekrivene sljokicama za kcerku. Eno ih jos uvijek dere. Bilo ih je i po 30, 40 eura ali... bacanja novca za baletanke - nema. Da, uz te baletanke uzeh i jedan kacket takodje potpuno opsiven sljokicama tako da je imala izvanrednu kombinaciju.

Što se utrpavaš, pusti ćeru da kupuje sama, šta ćeš ti u ženskom butiku sem
kada sa dragom biraš intimne stvarčice?!

Što se utrpavaš, pusti ćeru da kupuje sama, šta ćeš ti u ženskom butiku sem
kada sa dragom biraš intimne stvarčice?!

Ma ne... ja uvijek kada vidim nesto interesantno a pri tom da je finansijski isplativo - kupim.
Vazno je da je dijete bilo zadovoljno mojim odabirom.

A ja u zenskom butiku... pa dobro, ja cesto udjem i pogledam sto ima da se uzme. U stvari cini mi se da nekako vise "pratim modu" nego ostali u porodici. Mozda je i malo cudno ali eto...
Satisfakcija mi je kada drugarice i prijateljice pitaju moju ljepsu polovinu gdje je sto nabavljeno i kupljeno.

Nema na čemu. :)

Znam na kakve bapske potpetice misliš, ni ja ne volim takve.

Volela bih da nas sutra izvestiš o kupovini. :)
Nadam se da ćeš naći broj. :)

Možeš li pogledati, dok budeš zvrndala sa drugaricom po šoping centrima,
ima li slatkih kraljevsko (šerpa :mrgreen:) plavih baletanki?

Želim par u takvoj boji. :)

Naravno.
Imam takve mokasine dajemo im 5 godina ovog leta al one su ko nove.
Uf sto ih volim :heart:

Slikacu sve sto vidim na tu temu pa sutra uvece ...kacim.

Mirka, ja sam danas videla u Ušću, u Bati, ima lepih baletanki... oko 5.000 din koštaju...
:D
Mada, najbolje ti je da probazaš po svim radnjama, pa napraviš najuži izbor...;) popiješ kafu i odlučiš...

Što ja volim tako natenane, da razgledam... ne moram ni kupiti ništa... samo da je opušteno...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back