hvala i meni boja mrak
....cime li cu da ih uparim
, ma snaci cu se vec nekako ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala i meni boja mrak....cime li cu da ih uparim
hvala i meni boja mrak....cime li cu da ih uparim
Cici ja sam iste istacke videla na Bulevaru prekjuce u radnji koja se zove Cvetic..i bas sam se cudom cudila...12000 su,ista boja, isti model...Naravno kopija![]()
Kasnis mačko to smo pricale pre jedno 2 nedelje .
O kopiji koja kosta skoro pa ko original .
Cici ja sam iste istacke videla na Bulevaru prekjuce u radnji koja se zove Cvetic..i bas sam se cudom cudila...12000 su,ista boja, isti model...Naravno kopija![]()
Sasvim simpaticne jesenje cizmice... Kado nikada do sad ...kratke cizmice ili takozvane "gleznjace" su apsolutni hit ove jeseni... zar ne?...I naravno braoooooon boja tako sexy.. Saljem Vam prvu slicicu...cim uslikam to sto cu kupiti
![]()
Hvala!Sasvim simpaticne jesenje cizmice... Kado nikada do sad ...kratke cizmice ili takozvane "gleznjace" su apsolutni hit ove jeseni... zar ne?...I naravno braoooooon boja tako sexy.. Saljem Vam prvu slicicu...cim uslikam to sto cu kupiti
![]()
[/URL][/IMG]![]()
Evo i ja da se pohvalim, malo...
Danas kupila![]()
Evo i mojih bas sam ih danas uzela
Auuu, mnogo su dobre! Stikla je skroz fenomenalna...
Meni su bas ravne bile potrebne, onako za duge jesenje setnje, ali ove tvoje su mnooogo bolje, ne mogu da se uporede. Odlican izbor!![]()
![]()
Nove i moje!Sive su, slikano je telefonom pa je boja na slici malo bezveze.
![]()
Nove i moje!Sive su, slikano je telefonom pa je boja na slici malo bezveze.