Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Hvala, hvala hvala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelepe su stvarno...Gde si ih kupila?Ja bih bas takve htelaEvo i mojih bas sam ih danas uzela
![]()
Nove i moje!Sive su, slikano je telefonom pa je boja na slici malo bezveze.
Prelepe su stvarno...Gde si ih kupila?Ja bih bas takve htela![]()
![]()
Nove i moje!Sive su, slikano je telefonom pa je boja na slici malo bezveze.
moje mezimice, ne skidam ih zadnjih dana
Marc O' Polo
Ja imam problem jer ne mogu Broj da nadjem nigde![]()
bila i u BG da kupim cipele izbor je OGROMAN ali nema mog broja 35,5![]()
Ja imam problem jer ne mogu Broj da nadjem nigde![]()
bila i u BG da kupim cipele izbor je OGROMAN ali nema mog broja 35,5![]()
Decije cipele u zari su sjajne
Ja bi ih nosila .
Problem nastaje kad treba stiklu obuci ...
Kako to resavas Sam???
Jaoo.. , tako malecku nogicu imaš? A zaista vama je teško .. AL opet mislim si , pa cesto naiđem na sniženja ( i najbolje cipke ) sto ostanu su malenih brojeva ..![]()
Kad naleti na neke časti celu prodavnicuI ima malo štikli, ali vrednih kao zlato
Izvinjavam se Samanti što odgovaram u njeno ime
![]()
nema problema![]()
jako mije tesko da nadjem odgovarajuci kalup, ili moram da stavljav vatu ako kupim 36 koje su mi za pola broja velike
ili ako su cizme onda dva para carapa![]()
ja nosim stikle od 5cm i mali broj i onda jedbva ako nadjem odgovarajuci broj (sto je jako tesko)
pa onda slavlje, prase i muzika kuci![]()
![]()
sta bih dala da imam 38 broj to je univerzali 90% zena ga nosi i imas cipele i svega![]()
Zasto 38, meni je bas drago sto imam malu nogu! To mnogo lepo izgleda na zeni, posto obicno nize zene imaju mali broj. Skladno. Meni drugarica stalno govori kako bi sve dala da ima mali broj i da moze da nosi stikle. Ona nosi 39-40 i dosta je visoka pa je stalno u ravnom.
Jedini je problem sto kod nas zene imaju veca stopala pa za nas obicno ne uvoze 35. Mada moze da se nadje, ali ja cim nadjem odmah kupujem, ili se rasproda.
Nikad nisam kupila velike cipele ili stavljala vatu, stvarno. Ne znam ni kako bi to izgledalo, ja sam na stiklama od 5-10 cm. Ali zato znam danima da trazim ono sto mi treba od obuce.
Zasto 38, meni je bas drago sto imam malu nogu! To mnogo lepo izgleda na zeni, posto obicno nize zene imaju mali broj. Skladno. Meni drugarica stalno govori kako bi sve dala da ima mali broj i da moze da nosi stikle. Ona nosi 39-40 i dosta je visoka pa je stalno u ravnom.
Jedini je problem sto kod nas zene imaju veca stopala pa za nas obicno ne uvoze 35. Mada moze da se nadje, ali ja cim nadjem odmah kupujem, ili se rasproda.
Nikad nisam kupila velike cipele ili stavljala vatu, stvarno. Ne znam ni kako bi to izgledalo, ja sam na stiklama od 5-10 cm. Ali zato znam danima da trazim ono sto mi treba od obuce.
Pa ni 39 ni 40 nije nesto strasno..
Meni je za zensko maximum 40..Sve sto je vece od toga smatram da zena ima veliko stopalio, ali sta ces..niko ne bira koji broj ce da nosi, tako se rodis..
Btw, ja nosim 39, visoka sam 170 i to mi je ok.
...Tacno je da su 38/39 najtrazeniji brojevi zenske obuce, ali su, usled velike potraznje, neretko rasprodati i nije uvek jednostavno pronaci zeljeni par u jednoj od ove dve velicine...Poseban problem, posebno na nasem podneblju, jos uvek predstavlja gotovo potpuni nedostatak ponude obuce u medjubrojevima, iako se neretko dogodi da se sa identicnom situacijom susretnem i tamo gde to ne ocekujem...
...Mladje generacije su sve vise rastom i prirodno je da velicina stopala proporcionalno prati visinu, te da zena visoka 1.77m, na primer, nosi obucu velicine 40...Estetika je u velikoj meri stvar proporcija i u tom smislu su malo ili veliko stopalo relativni pojmovi...