Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cipele van zamrzivaca, odmrznute, probane nikakve razlike nema! Zuljaju i dalje!
Inace sa ovim se mogu unistiti cipele bez obzira sto vrecica ne pusta vodu jer se skupi led po njima, tako ako su od gamosa ne bi izgledale dobro nakon odledjivanja.
@Cizmice jesi ti ovo probao ili si cuoo/procitao za ovo?

Cipele van zamrzivaca, odmrznute, probane nikakve razlike nema! Zuljaju i dalje!
Inace sa ovim se mogu unistiti cipele bez obzira sto vrecica ne pusta vodu jer se skupi led po njima, tako ako su od gamosa ne bi izgledale dobro nakon odledjivanja.

steta :(
nije losa ideja...

Poslednja izmena:

Naravno da je probano i da funkcionise. Naravno da sam i citao...

ps
Slijede slike. Budi strpljiva.

Mozda su lepse tebi, meni nisu....moje su prefinjenije a tvoje ko za neki kabare...:rumenko:
Ja kontam ti musko..nije valjda da nosis stikle pa stoga i takva reakcija...:confused: :think:

P.s. tvoja slika lepsa, ziva boja se lepo vidi..moja omnia ima sranje slike...:-(

Moooje!

Inace, evo jedan sajt gde ima svega, i izmedju ostalog i gomila cipelica. www.polyvore.com

Evo nekih meni jako lepih.

LAS-LA420-TART.jpg

img-thingoutjpgsizeltid7827783-1.jpg

img-thingoutjpgsizeltid9045148-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back