Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чичак, однеси их обућару да стави на калуп да се рашире за број.
Ако је кожа, нема проблема. ;)

Ovako...
ako su ti male cipele imas rjesenje.

Pazi
Napuni najlonsku kesu vodom. Kesa ne smije biti puna jer je moras uvezati da ne curi.
Tu kesu s vodom uvalis u cipelu. Podesis da bas kesa unutra legne kako treba. E sad sve to, znaci i cipele i kesu s vodom koja je u cipelama, stavis u zamrzivac i zaledis. Najbolje je ostaviti preko noci. Ujutru kada bude sve zaledjeno jednostavno izvadis iz zamrzivaca i pustis da se odledi. Probas ... i to je to
:)
Uzivaj.

Evo Ipanema papučica koje su mi do pre neki dan "spašavale život". Mnogo je mala sličica, ne znam da li se dobro vide:confused:
resize

Ovako...
ako su ti male cipele imas rjesenje.

Pazi
Napuni najlonsku kesu vodom. Kesa ne smije biti puna jer je moras uvezati da ne curi.
Tu kesu s vodom uvalis u cipelu. Podesis da bas kesa unutra legne kako treba. E sad sve to, znaci i cipele i kesu s vodom koja je u cipelama, stavis u zamrzivac i zaledis. Najbolje je ostaviti preko noci. Ujutru kada bude sve zaledjeno jednostavno izvadis iz zamrzivaca i pustis da se odledi. Probas ... i to je to
:)
Uzivaj.

Imam dvoje lijepih cipela koje ne nosim cesto jer su malo neudobne, probacu ovo cim zavrsim ovaj post;)
Ako unistim cipele ili mi muz skuha jednu od cipela sutra za rucak ti si kriv!:)

Jos su u zamrzivacu:confused::zcepanje:Stavila sam samo jedne, za svaki slucaj ako unistim da ne unistim oba para:mrgreen:
Necu ti moci reci da li je uspjelo ili ne dok ne izadjem u njima barem na 2-3h, planiram ih obuti u petak...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back