Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini,nisam bas detaljista...koji cm gore-dole...limunadice, leopard cizmice s puknutim stiklama su 11 cm, a ne 14 cm kako si ti rekla
Ooo..to je najljepsa vijest koju sam danas cula.limunadice, bili su danas oni djubretari sto prazne kontejnere tako da su leopard cizmice s puknutim stiklama 11 cm otisle zauvek u zasluzenu penziju iz kontejnera na deponiju
Ne volim gumene cizme,ali ajde,oprosteno ti je...mozes da ih nabavis.limunadice, video sam u planet sportu neke ravne gumene cizme kramponke za sneg i led i kostaju oko 7000 dinara
Pa sad...ako planiras snimati vesterne,nabavi ih...mada mislim da ti se to ne isplati.limunadice, ovih dana merkam da kupim i jedne kaubojske cizme i da ih uvrstim u kolekciju cizama
Te bi mozda mogle biti i za mene.limunadice, a kakve su kozne cipele s siklama 10 cm za promenljivo vreme?
Dobro.Ali samo od ponedeljka do srede.limunadice, od ponedeljka pa do srede ci biti toplije i suvo tako da cu tom periodu nositi tigrice cizme s stiklama 13 cm

limunadice, izgleda da cu uzivati do cetvrtka u tigrice cizmama s stiklama 13 cm
Opet tigrice...Ok,ok...malo su mi se pobrkale u glavi ove silne zivotinje ...zebre,lavovi,tigrovi...limunadice, tigrice cizme s stiklama 13 cm nosim samo do cetvrtka, a posle cetvrtka nosim olinjale ravne cizme koje se ne klizaju