Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puma patike su mi bile pravo "otkrovenje".Pa to je bitno da su udobne ali su i lepe
Simpatične čizmice, samo da im je peta također crne boje kao i ostatak čizmice i da je malo viša i tanja. Najlonke su jako zanimljive.
jesu tvoje noge u cipelama?
prokleti internetNisu njezine, slika je sa interneta. Reverzno sam je googlao.

Ne,...nosim ispod pantalona klasičan ženski hula hop, jer je ujutru 1 stepen u plusu.Simpatične patike.Nego, jel ti to nosiš bijele čarape? Sorry ali ne idu mi baš na te patike.
Slikaj muNe,...nosim ispod pantalona klasičan ženski hula hop, jer je ujutru 1 stepen u plusu.![]()

Slikaj mu![]()
Jbg,...kasno pali.Slikaj mu![]()
Ma negdje sam čitao da ne idu bijele čarape na cipele/patike tamnije boje.Koga briga ja nosim i bele i roze i razne![]()
A bit će valjda još prilika za slikanje.Jbg,...kasno pali.
Bila sam već doma u vunenim čarapama.![]()
udobne za medaljuPuma patike su mi bile pravo "otkrovenje".
Ništa udobnije do sada nisam obula, čini mi se.
Imam crne. Kao bosa.udobne za medaljuja se puno krecem i nosim ih po celo leto al uvek iskljucivo bele; jedan par za sport, jedan isti naravno
za uz letnje kratke haljinice
a nedavno sam provalila da obicna Balea voda za ciscenje lica skida sa patika i fleke od guma od bajka Pogledajte prilog 1244247
Imam jako slican model, isto bele, samo ecco.udobne za medaljuja se puno krecem i nosim ih po celo leto al uvek iskljucivo bele; jedan par za sport, jedan isti naravno
za uz letnje kratke haljinice
a nedavno sam provalila da obicna Balea voda za ciscenje lica skida sa patika i fleke od guma od bajka Pogledajte prilog 1244247
Gde ovo ima da se kupi? Ocu to da nosim. Molim za sto hitniji odgovor
Gde ovo ima da se kupi? Ocu to da nosim. Molim za sto hitniji odgovor