Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pantalone ne stoje uz njihOve moje bele,...najlepše stoje na nekoj letnjoj haljini, šorcu, i sl. Uz pantalone, onako.
Nisu loše, možda da su samo bez zakovica.Ovakve mi trebaju,...može i sa manjom štiklom!
Pogledajte prilog 1162608
Videla sam slične u Mint boji,...prelepe su!Nisu loše, možda da su samo bez zakovica.
naravno da jesteDa li je prikladno da idem na posao u espadrilama?
Mnogo je žega,...osim sandala i nemam šta drugo. U patikama i cipelama je prevruće.
Ti furaš i Badel mantile.Lolnaravno da jeste
ja citavo ljeto idem na posao u espadrilama
![]()

Moje više sliče sandalama,...samo ja slabo nosim suknje i haljine.zavisi kakve su
moje def ne izgledaju kao za plazu
imam nekoliko boja tipa crne, plave i oker ili bez
pa to kombiniram s lanenim hlavama, haljinama, suknjama...mislim ja volim ljetnu odjecu
i odaberem je tako da mi je udobno
ne nosim spiceno i farke ljeti ako bas ne moram
radije obucem haljnu ili pidzamu
Pogledajte prilog 1170256
lanene ili viskozne hlace i mirna si cijelo ljetoMoje više sliče sandalama,...samo ja slabo nosim suknje i haljine.
Hvala ti,...to mi je trebalo da čujem!
U principu mi niko ne brani ništa, ljudi mahom dolaze u letnjim patikama.
Koji beše sprej protiv znojenja nogu kupuješ i gde? Onaj što si kačila,...napskaš i više ne žulja obuća i gde kupiti?Dobre, vidi se da su udobne.
Deichmann. Ja kupila po njenoj preporuci. Odlican jeKoji beše sprej protiv znojenja nogu kupuješ i gde? Onaj što si kačila,...napskaš i više ne žulja obuća i gde kupiti?
Mrzi me da listam temu.![]()
To mi treba,...da ne žulja obuća.Deichmann. Ja kupila po njenoj preporuci. Odlican je
A za znojenje nogu ne znam
Ne znam za znojenje, ovak što ja koristim je da ne žulja obuća.Koji beše sprej protiv znojenja nogu kupuješ i gde? Onaj što si kačila,...napskaš i više ne žulja obuća i gde kupiti?
Mrzi me da listam temu.![]()
Ok,...potražiću u subotu. Hvala!Ne znam za znojenje, ovak što ja koristim je da ne žulja obuća.
Našla sam sprej!
Ove mi bile vrh da su bez rupica, jer me rupice podsjećaju na onu krpu za brisati prašinu. Vjerojatno su prozračnije zbog rupica. BTW sve pohvale za lak, baš ti lijepo stoji.Nije ih bilo u Mint zelenoj boji,...narandžaste, crne i modro zelene!
Udobne za medalju!
Pogledajte prilog 1173669

Super, baš ti 'fala!Ove mi bile vrh da su bez rupica, jer me rupice podsjećaju na onu krpu za brisati prašinu. Vjerojatno su prozračnije zbog rupica. BTW sve pohvale za lak, baš ti lijepo stoji.![]()