Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to obicno ima radna obucaZašto će im čelični vrh nije mi jasno.
Ako su Dr.Martens onda nema greške!to obicno ima radna obuca
i sluzi da te zastiti od ozlijeda
+ se cipela manje deformira
dr martens su nastale od radne obuce
i imaju modele koji su zadrzali sve ili neke od tih karakteristika
meni se vise svidjaju ti modeli
manje se deformiraju nosenjem
mada sam imala i one bez celicnog ojacanja
Aha, a jesu li teške zbog toga?to obicno ima radna obuca
i sluzi da te zastiti od ozlijeda
+ se cipela manje deformira
dr martens su nastale od radne obuce
i imaju modele koji su zadrzali sve ili neke od tih karakteristika
meni se vise svidjaju ti modeli
manje se deformiraju nosenjem
mada sam imala i one bez celicnog ojacanja
a baš ih volim...mozda si bullboxer uzela?Aha, a jesu li teške zbog toga?
Prošle godine sam u Ofisu kupila neke slične i nisu se mrdnule ni makac, ali ja imam mali problem zbog noge, ako sam duže u njima, boli me noga do jutra...strašno, bez tablete teško dočekam jutro... zato izbegavam da ih nosim tolikoa baš ih volim...
Da bullboxer su moje. Meni su legle samo tako, kao da su mi meru uzimali, ali opet ispade kompletno cipela teška. Treba mi neka takva ali lakša, što kod nas nema, bar ja nisam videla.mozda si bullboxer uzela?
njih su imali prosle godine, probala sam ih, al mi nesto kalup nije legao
marte nisu za tvoju nogu sad svakako
nije samo tezina u pitanju vec i krutost koze i oblik kalupa
ja sam kupila bas lagane cizme pazarske neke firmeDa bullboxer su moje. Meni su legle samo tako, kao da su mi meru uzimali, ali opet ispade kompletno cipela teška. Treba mi neka takva ali lakša, što kod nas nema, bar ja nisam videla.
Kanađanke? One su jako udobne i laganije.Da bullboxer su moje. Meni su legle samo tako, kao da su mi meru uzimali, ali opet ispade kompletno cipela teška. Treba mi neka takva ali lakša, što kod nas nema, bar ja nisam videla.
Pa ja zato uzeh ove jer su mi Timberland bile teške još u radnji.pa i nisu bas laganije
ja sam imala cat i timberland
nisu se bas ubile od laganosti
ma za tebe je sad laganija obucaPa ja zato uzeh ove jer su mi Timberland bile teške još u radnji.
Uff,...ne sećam se.Bila je neka reklama.Ako ih nađem opet, napisaću ti.Bas lepe sandale. Gde imaju da se kupe?
Hvala ManastirkaUff,...ne sećam se.Bila je neka reklama.Ako ih nađem opet, napisaću ti.

pa pise ti iza na kutijiUff,...ne sećam se.Bila je neka reklama.Ako ih nađem opet, napisaću ti.
Ukupno bas su ti lepe.