- Poruka
- 46.570
svako ume, pitanje je dal je neko stalno takav...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste li imali priliku da se sretnete sa cinicnim ljudima, i ko su zapravo cinicni ljudi, kako oni razmisljaju kako se ponasaju?
Jesu li oni negativni, pesimisti, mizantropi, ili samo surovi realisti?
Kako se nosiste sa cinicnim ljudima i jeste li mozda i sami cinicni?
Kako ljudi postaju cinicni, i kako jedan cinik zivi sam sa sobom?
fil. učenje cinika; figurativno: zanemarivanje spoljašnje pristojnosti, bezobrazluk, bezočnost, bestidnost, zajedljivost, zagriženost; odricanje i preziranje svih kulturnih vrednosti.
Ne volim preterano cinike zato što u osnovi samo ismevaju, kritikuju i ne prihvataju važeće konvencije, a zauzvrat osim svoje gorčine ne nude nikakvo rešenje. To nisu ljudi napretka.
S osvrtom na napomenu da su cinici ljudi koji - kako reče? "Samo ismevaju, kritikuju i ne prihvataju važeće konvencije".
Ajde?
Šta u važećim konvencijama nije zaslužno podsmeha i kritike? U ovoj ili onoj meri? Važećim konvencijama?
Kad svladaš pojam važećih konvencija, onda možemo razgovarati o "nikakvim rešenjima" i "ljudima koji ne donose nikakvog napretka."
Možda.
Neko je rekao :
"Život je smrtna bolest koja se prenosi seksom."
Šta je ovo?
Cinizam - ili gola istina?
Jeste li imali priliku da se sretnete sa cinicnim ljudima, i ko su zapravo cinicni ljudi, kako oni razmisljaju kako se ponasaju?
Jesu li oni negativni, pesimisti, mizantropi, ili samo surovi realisti?
Kako se nosiste sa cinicnim ljudima i jeste li mozda i sami cinicni?
Kako ljudi postaju cinicni, i kako jedan cinik zivi sam sa sobom?
možda se u stvari cinici samo slažu sa cinicima?![]()
![]()
mislim da se pre mačka i miš slažu nego dva cinika![]()
pobili bi se u roku od odmah
jedan cinik ne podnosi drugog osim ako nisu na istoj strani, a ako žive zajedno, sve su šanse da nisu na istoj strani![]()
što da ne, ako funkcioniše, ja odobravam <3