T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
NatasaNatasa:Tanka je linija izmedju ljubavi i mržnje .... hehe
Tanka je linija izmedju pice i guzice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NatasaNatasa:Tanka je linija izmedju ljubavi i mržnje .... hehe
ponavljam , svakoima svoju fru da se brani od bedaka posle raskida, tvoja je jako simpaticna i vidim da si emotivac i to zesci, eo na prmer imam jednog ortaka koji kad raskine sa ribom arednih nedelju dana se trudi da izbedaci sebe sto je vise moguce i onda ga posle jednostavno prodje kako bi reko...prebedaci se... svako im svoj fazon a kada bi malo bolje procitala moje postove shvatila bi da nisam sovinista, takodje sam stvorenje koje ima emocije i zna da voli i da nema potrebe da me napadas (ili je to sto sam t par puta apio prvo mesto u temi)livija:upravo suprotno.... hvatam se k'o blesava svega shto je bilo lepo....
jako loshe podnosim razocharenje.... tako da uvek mislim da bih se na kraju jako razocharala u svim pravcima... a nema potrebe za tim....
jer.. u sushtini verujem da je prekid dobra stvar... nismo svi svemu skloni i ne mozhemo nekad biti zajedno nije zdravo... a opet... chinjenica da smo opstajali jedno vreme i pored razlika... pa podizhe mi sujetu.... naprosto se osecjam jachom......
ne znam kako bih to bolje priblizhila....
nekako.... uvek cje biti neshto lepo... i ako sam jednog nekoga volela uvek cju tu osobu voleti.. a ljudi uvek odlaze... svi na kraju odlaze... bitno je ono shto ostave iza sebe.. ono po chemu ih pamtimo.... zato mi nije jasno zashto se opterecjujesh loshim stranama..... ono dobro treba kasnije da te pothranjuje.... valjda....
razumem da je praznina u tom trenutq.... ali postoje razni nachini da se ista popuni..... ne mora bash negativnost biti izbor.....
W.A.S.P.:hm... sukob mishljenja... ne znam, meni je lakse ovako, tebi mozda suprotno, vidis kad bi sad poceo da razmisljam o svim tim lepim trenutcima provedem s njom izbedacio bi se samo tako zato sto to vise nemam,trenutno mi je bolje da razmisljam ovako(u praksi radi);naravno da cu se jednog dana setiti svakog lepog momenta samo sto tada necju kukati , bice mi zao (al ne ovoliko) i bice mi lepa uspomena i lepo i poucno iskustvo; a kako se ti lecis od raskida?
W.A.S.P.:ponavljam , svakoima svoju fru da se brani od bedaka posle raskida, tvoja je jako simpaticna i vidim da si emotivac i to zesci, eo na prmer imam jednog ortaka koji kad raskine sa ribom arednih nedelju dana se trudi da izbedaci sebe sto je vise moguce i onda ga posle jednostavno prodje kako bi reko...prebedaci se... svako im svoj fazon a kada bi malo bolje procitala moje postove shvatila bi da nisam sovinista, takodje sam stvorenje koje ima emocije i zna da voli i da nema potrebe da me napadas (ili je to sto sam t par puta apio prvo mesto u temi)
NatasaNatasa:ZAŠTO ljudi pate od toga da od svega prave dramu?