Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, slažem se sa sarom, čovek treba biti neopisiv kreten pa da pomisli da kupi činčilu i to još za dete hahaha... pazi, zatočenog u kavezu krznatog pacova, iznad svake svoje prirodne sredine i aktivnosti, zlostavljanog, zarobljenog i ubijenog u pojam.... bolje kupite 5 kokoški u onom kavezu 30cmx30cm, da se beban navikava na životinje.... mislim strašno i pomalo psihopatski...
čula sam da je moguće dresirati je, da je veran prijatelj i da ima dug životni vek
pusti dragojla,on uvek lupa gluposti....
ali chinchilla nije ljubimac za malu decu. Bolje uzmite machku ili psa....
chinchilama treba veliki prostor i ne smeju biti stalno u kavezu,a buduci da imate malo dete jasno vam je da ce dete hteti da gnjavi chinchillu koja nije bas za gnjavazu dobra.
takodje bih ja sachekala malo da dete jos poraste....recimo kada napuni dve godine....
ili ako uzmete ljubimca sada i bilo kada,ne treba da ostavljate dete samo u sobi sa zivotinjom,posto su deca ipak mala i ne shvataju da zivotinju mogu da ugnjave ako ih nosaju stiskaju i lupaju rukama....
ja bih na vasem mestu uzela machku....
hvala bogu prolece je,ulice su pune malih machica,ako jos nisu,bice uskoro.Lepo nadjete malo mache,uzmete ga,okupate,ochistite od glista vakcinisete i eto savrsenog novog chlana vase porodice
Žena je postavila pitanje... traži iskustva, savete, konsultacije.da, slažem se sa sarom, čovek treba biti neopisiv kreten pa da pomisli da kupi činčilu i to još za dete hahaha... pazi, zatočenog u kavezu krznatog pacova, iznad svake svoje prirodne sredine i aktivnosti, zlostavljanog, zarobljenog i ubijenog u pojam.... bolje kupite 5 kokoški u onom kavezu 30cmx30cm, da se beban navikava na životinje.... mislim strašno i pomalo psihopatski...
da... mala je, možda si u pravu...
al ne znam za mače, ja ih lično obožavam, ali zbog alergija ne znam... odakle znam da li je alergična....
Kuca ne dolazi u obzir, nisam pristalica držanja kuce u stanu, a i dosta pažnje traže one... dok ne postane dovoljno velika da sama može da je vodi u šetnju od toga ništa...
I papagaji su nam zbog perija van opticaja... Pa smo eto, videli te činčile, koje su toliko medene i medene zvuke ispuštaju - da nemam reči :wink:
Da, imaju kavez....
Darija, mogu li da pitam zasto zelis bas lasicu? I koju lasicu zelis?