Cimerka

MeLLana

Obećava
Poruka
80
Trazila sam cimerku nekoliko dana, zapravo dok nije otisla stara.
Stara cimerka je bila jako zahtijevna,uvjek je zeljela da se drzimo rasporeda za ciscenje,sto meni i nije bilo tesko.
Eh da je ostalo samo na rasporedu,pojavili su se problemi kad je ona pokazala svoju pravu stranu,ali necu sad o tome.
U sustini imala sam cimerku koja nije bila bas tip za komuniciranje.

Sada kad je otisla stavila sam u oglas da trebam drugu cimerku,gazda je rekao da se meni mogu obratit i da stavim svoj broj telefona.
Javile su mi se mnoge cure,ali ja sam izabrala jednu prosjecnu curu,srednjih godina pri zavrsavanju faksa i zeljela je samo smjestaj,sto znaci nije bila zahtijevna,pa sam obavijestila gazdu da moze popricat sa jednom curom koja mi se cinila normalnom.
Ona je u medjuvremenu pitala dali moze dovesti koji put drustvo u stan,ja sam rekla da zaista moze i da nemam nista protiv.

Evo, ja dvije sedmice zivim sa jednom na izgled "normalnom" djevojkom,koja partija od jutra do sutra, koja ne pere ves,nego ostavi ispred wc-solje i on razbacan ceka pranje,sudje nikad ne opere, tako da se nagomilava u sudoperi,ceka da se opere a sudja u kuhnji je sve manje i manje.
Drustvo je svaki dan tu,pije se i pusi.
Kanta je puna pivskih boca i limenkih.

Kada sam se obratila da kazem da to nije uredu,zauralal je na mene govoreci kako sam mnogo mladja od nje,kako je to zapravo normalno.
Mene nije briga za neoprani ves i za sudje,ali necu da ucim u takvim okolnostima,da bucnu muziku i miris piva osjetim dok ucim.

Razgovarala sam sa gazdom,kaze da sam ja odabrala i da on tu nista ne moze, da se odselim blizu je zaista skole, a da budem pristojna dok ona radi stvari koje su na nivu djece,necu!

Znaci kada smo razgovrale za smjestaj,bila je onako prava cura za stanovanje,cinila se bar tako.
Pitala je da dovodi drustvo, pod tim ja sam mislila da je zapravo rijec o prijateljicama , a ne o muskom drustvu.

Sta vi mislite?

Blago tebi sto zivis sa strancima. Koliko ja mislim ti imas 16,17 godina i izdajes stan,respect...
Isteraj je nekako,ja ne bih trpeo da me neko nervira 27/7 (mada kad bi imao sa nekim da cirkam pivo svaki cas to bi bilo super,al to zavisi od osobe) ...

Nisi dobar psiholog, neko pronicljiv, sa više iskustva bi je odmah "provalio". Ona je bezobrazna, a ti nemaš snage, da joj se suprotstaviš, bojim se da ćeš morati da zbrišeš odatle, ako hoćeš mir, koji je neophodan za učenje...

Ja bih joj yebao mater! Mrzim takve osobe...ona je kriva, a jos se dere na tebe...zavrteo bih joj glavu k'o sraf, mamu joj sabansku...

Ja da sam na tvom mestu, ja joj ne bih prao ves, sudje bih prao samo kad meni zatreba, a ono ostalo bih ostavljao na gomili...kad tad bi i njoj bilo dosta, nije svinja valjda ybt... ;)

Nisi dobar psiholog, neko pronicljiv, sa više iskustva bi je odmah "provalio". Ona je bezobrazna, a ti nemaš snage, da joj se suprotstaviš, bojim se da ćeš morati da zbrišeš odatle, ako hoćeš mir, koji je neophodan za učenje...

Ja sam zapravo iscrpljena za svadju,inace sam dobra svadjalica i znam se odbranit,ali posto imam mnogo obaveza nemam vremena se zauzeti za to njeno ponasanje.
Sutra imam slobodan dan,sto znaci da cu izravno reci sta mi smeta,i ako se ne popravi njeno ponasanje da cu poduzeti adekvatne mjere.
Uostalom ona je moze se rec vec zena,ima oko 27 godina,to nije period za tinejdzersko ludilo,ustvari ja bi trebala biti na njenom mjestu i biti buntovna.

Ja bih joj yebao mater! Mrzim takve osobe...ona je kriva, a jos se dere na tebe...zavrteo bih joj glavu k'o sraf, mamu joj sabansku...

Ja da sam na tvom mestu, ja joj ne bih prao ves, sudje bih prao samo kad meni zatreba, a ono ostalo bih ostavljao na gomili...kad tad bi i njoj bilo dosta, nije svinja valjda ybt... ;)

Ja njoj ne perem ves,niti sudje, ne pada mi na pamet!
Istina je da je sudje u nedostatku,ali kada njoj zatreba onda opere!

Ja sam zapravo iscrpljena za svadju,inace sam dobra svadjalica i znam se odbranit,ali posto imam mnogo obaveza nemam vremena se zauzeti za to njeno ponasanje.
Sutra imam slobodan dan,sto znaci da cu izravno reci sta mi smeta,i ako se ne popravi njeno ponasanje da cu poduzeti adekvatne mjere.
Uostalom ona je moze se rec vec zena,ima oko 27 godina,to nije period za tinejdzersko ludilo,ustvari ja bi trebala biti na njenom mjestu i biti buntovna.

Tu si napravila grešku, jer si trebala da izabereš nekog, mnogo bliže tvojim godinama, ali nije ti zameriti, jer si još jako mlada. Od njenog popravljanja bojim se da nema ništa. Po ovome kako si je opisala, očito je neuravnotežena i konfliktna osoba, vrlo moguće, zbog seksualne frustracije, zato dovlači kojekoga, sa ciljem koji je lako naslututiti. Ako je to uzrok, puna je agresije i možda baš reši da se inati. Ako nastavi tako, počni da tražiš drugi smeštaj. Što se tiče godina i odgovornosti, veruj, da u stvarnom životu najčešće nisu ni u kakvoj korelaciji

Mislim da si prvenstveno ti pogresila jer si pogresno presudila o nekoj osobi . Naime, ovaj problem mozes resiti samo na jedan nacin, a to je razgovorom sa doticnom . Stavi joj do znanja da tvoj zivot nisu zurke 24/7 vec da si dosla u Bg da bi ucila i da trazis cimerku slicnu sebi . Pritom ces je zamoliti da se "unormali" naravno, bices uctiva i kulturna, a ukoliko odbije ili ponovo servira razlog tipa "Problem je u tebi treba da se pravi haos u kuci u tim godinama" , zamolices je da do kraja meseca napusti stan i trazices novu cimerku , daj oglas i licno se sastaj sa tim curama i u startu im predoci da nema zurki 24/7 i da zelis mir u kuci, naravno mogu da joj dolaze i da bude nekad nekad neka kucna zurkica, opusteno i ono, ali da tebi svakodnevno visi neko u kuci koga ni jednom nisi videla u zivotu je banalnost , i da ako joj se ne svidja uslov nega trazi dalje .... Budi direktna , sto se vise trudis da budes fina ljudi ce to iskoristiti .

Pozdrav

Tu si napravila grešku, jer si trebala da izabereš nekog, mnogo bliže tvojim godinama, ali nije ti zameriti, jer si još jako mlada. Od njenog popravljanja bojim se da nema ništa. Po ovome kako si je opisala, očito je neuravnotežena i konfliktna osoba, vrlo moguće, zbog seksualne frustracije, zato dovlači kojekoga, sa ciljem koji je lako naslututiti. Ako je to uzrok, puna je agresije i možda baš reši da se inati. Ako nastavi tako, počni da tražiš drugi smeštaj. Što se tiče godina i odgovornosti, veruj, da u stvarnom životu najčešće nisu ni u kakvoj korelaciji

Pa mozda jesam,ali mozda sam trebala nekog ko je zreliji i iskusniji,nisam trebala majku vec osobu koja je normalna i koja je vec prosla moje godina,ma sipak vec ih prozivljava!
Ja uskoro zavrsavam srednju,mislim na zadnjoj sam godini, tako da nema potrebe da trazim novi smjestaj ,nego da ja tu veliku balavicu istrijebim van!

Eh sada , to sam i ja mislio nekad . :zstidljivko:
Wtf?! :eek:
Ta je bre bolesna u mozak, stoka! Sve bi ja to najtanjim prutom po guzici!
Ne izazivaj me Karingtone. z:mrgreen:

cimeri,cimerke...pa verujem da nema sta ja nisam video.jer u zadnjih7-8 godina zivim parazitskim nacinom zivota.
uvlacim se ljudima u kucu na neodredjeno :mrgreen:
kad je neko svinja,svinja je.i neki ljudi nemaju granice sto se nehigijene tice.
a sto se zurki tice... ja bih manuo skolovanje i dao se na opijanje..hehe sto sam i zapravo uradio :lol:

sad nem pojma sto sam i odgovorio na ovu temu.imao sam neku poucnu poentu kad sam poceo pisati,ali se izvetrilo nekako usput :think:

Hahaha...ja nikako da provalim koliko je tebi ljeta... :mrgreen:

Ja sam za to da bundy ode do te da je smiri vec jednom, mozda uspe... :per:

De bre :lol: ,imali smo i mi takve jedne drugarice i drugare sto su dolazili ovde u NS da studiraju ,pa su zeljni svega zvali sve i svakog(izmedju ostalog i mene :mrgreen: ) na te podstanarske gajbe ,obicno su jadni prolazili sa otkazom , a najgori slucajevi bi se i vracali u zavicaj nezavrsena posla tj. faksa . :(

@tema : Najbolje je da pokusas ubedis gazdu da je on najuri , ili makar da dobijes njegov blagoslov za to , a ako njega boli ona stvar ,onda ostaje samo tebi da se selis .Drugo ti jedino preostaje da se uzalud svadjate do besvesti , posto se neko sa takvim navikama kao tvoja cimerka nece promeniti sada sa 27 godina ,ako vec nije do sada ... jos ona garant konta " sta ce meni ova klinka 10 (ili koliko vec) godina mladja od mene da sere i soli pamet " ,dakle jalov posao u startu uz mnogo izgubljenih zivaca .
A opet nije tvoja gajba nista vise nego sto je njena , iako si ti prva dosla , al ti si nju zvala da se doseli ,gazda je primio i sada nemas nikakvo pravo da je ti izbacujes, posto prema tebi nema nikakve obaveze , a verovatno je i zabole ... , vec kao sto rekoh jedino da nekako ubedis gazdu da je najuri i da nadjes drugu cimerku ...
Naravno postoji i ovo prvo da probas ti da je zamolis ili ubedis da se sama smiri al kao sto rekoh to je malo verovatno .

Poslednja izmena:

Back