doktor Pavel
Zainteresovan član
- Poruka
- 115

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ja....
Najzesce, sto ljudi misle da usvajenje ide u fazonu, dobar dan, ja bih jedno dete od xx godina, plavih ociju, plave kose..... kao da se deca prave po porudzbini. Strasno! Mnogi ne kapiraju ozbiljnost postupka usvajanja.
Ili, jos me vise nervira, takve ljude bih spalio na lomaci, uzimaju decu da budu hranitelji, samo da bi dobili staz i zaradili, uzas! Zar tu nema neceg dubljeg? Osecanja?.....Nista.....
I onda kad napune 18, tamo su ti vrata, seli se, nisi mi vise potreban jer nemam koristi od tebe........
Inace, komsija i da lje ne razgovara sa usvojiteljima, posalje po neku posruku jednom u nedelju dana, to je sve. Bili su u policiji, kazu nista mi tu nemozemo da uradimo, stariji je maloletnik, na sigurnom je, ..........
Opet ja....
Najzesce, sto ljudi misle da usvajenje ide u fazonu, dobar dan, ja bih jedno dete od xx godina, plavih ociju, plave kose..... kao da se deca prave po porudzbini. Strasno! Mnogi ne kapiraju ozbiljnost postupka usvajanja.
Ili, jos me vise nervira, takve ljude bih spalio na lomaci, uzimaju decu da budu hranitelji, samo da bi dobili staz i zaradili, uzas! Zar tu nema neceg dubljeg? Osecanja?.....Nista.....
I onda kad napune 18, tamo su ti vrata, seli se, nisi mi vise potreban jer nemam koristi od tebe........
Inace, komsija i da lje ne razgovara sa usvojiteljima, posalje po neku posruku jednom u nedelju dana, to je sve. Bili su u policiji, kazu nista mi tu nemozemo da uradimo, stariji je maloletnik, na sigurnom je, ..........
Biraju oni koji misle da se dete bira SAMO za njih i koji su ustvari u proceduri sa odredjenim predrasudima i koji znaju sta oni ne zele....ali,ne biramo mi kao usvotelji dete za sebe...nego se usvoitelji potencionalni biraju za DETE...u celoj proceduri je najbitnije DETE,njegove potrebe a ne nase zelje...sto se tice hranitelja i medju njima ima divnih ljudi koji su posveceni da kazem svom poslu cije je radno vreme 24h ...a,zarada...pa,ne moze se ni jedan hranitelj tom novcanom nadoknadom obogatiti ...
Znam daje najbitnije dete, ali pojedinci ne shvataju to.Ne tvrdim da su svi hranitelji losi, ima fantasticnih ljudi. Znam da se nije moguce obogatiti, ali je bedno i jadno da je to jedini razlog.
Deca su nesto najlepse sto moze da nam se desi ,SMISAO ZIVOTA za koji se vredi boriti...u pojedinim slucajevima sve se vrti oko para...NAZALOST.