- Poruka
- 2.758
Na prvu loptu fizicki izgled - nehigijena, visak kg, celulit, sminka, parfem, operisanost od stila. Korak dalje od toga - tvrdjenje pazara ( ono nadrk koje se preplice sa nezainteresovanoscu i u pozadini ima testiranje onoga " koliko mu je stalo do mene" , dok ona jos uvek nema sta da pruzi, kako bi ga na bilo koji nacin "navodila" da treba bas oko nje da se cima ). Globalno zapazanje generacije sve razmazenije. Ne mogu se nositi ni sa cim ozbiljnim. Svaka druga pati od depresije i nezadovoljstva. Takvoj joj ne mozes udovoljiti. Brzo gustira stvari -kupoholicarka. Dosadi seks u vezi od 2 god - prekida. Nema osecaj za odgovornost - ne zeli brak, odlaze majcinstvo za do malo ispred menopauze. Jedino ne znam za samopouzdanje. Da li muskarcima vise lezi nesigurnija u sebe, uz koju ce biti "jaci pol" i hladna glava ili samopouzdana kod koje se, cini mi se, rodna razlika manje oseca.
sjajna analiza i veliki plus to što dolazi od strane žene tako da druge žene ne mogu optužiti muškarce za šovinizam da je kojim slučajem
muškarac napisao...zato ima veću težinu i prihvatljivost