Čime žene teraju muškarce od sebe?

Na prvu loptu fizicki izgled - nehigijena, visak kg, celulit, sminka, parfem, operisanost od stila. Korak dalje od toga - tvrdjenje pazara ( ono nadrk koje se preplice sa nezainteresovanoscu i u pozadini ima testiranje onoga " koliko mu je stalo do mene" , dok ona jos uvek nema sta da pruzi, kako bi ga na bilo koji nacin "navodila" da treba bas oko nje da se cima ). Globalno zapazanje generacije sve razmazenije. Ne mogu se nositi ni sa cim ozbiljnim. Svaka druga pati od depresije i nezadovoljstva. Takvoj joj ne mozes udovoljiti. Brzo gustira stvari -kupoholicarka. Dosadi seks u vezi od 2 god - prekida. Nema osecaj za odgovornost - ne zeli brak, odlaze majcinstvo za do malo ispred menopauze. Jedino ne znam za samopouzdanje. Da li muskarcima vise lezi nesigurnija u sebe, uz koju ce biti "jaci pol" i hladna glava ili samopouzdana kod koje se, cini mi se, rodna razlika manje oseca.

sjajna analiza i veliki plus to što dolazi od strane žene tako da druge žene ne mogu optužiti muškarce za šovinizam da je kojim slučajem
muškarac napisao...zato ima veću težinu i prihvatljivost

Na prvu loptu fizicki izgled - nehigijena, visak kg, celulit, sminka, parfem, operisanost od stila. Korak dalje od toga - tvrdjenje pazara ( ono nadrk koje se preplice sa nezainteresovanoscu i u pozadini ima testiranje onoga " koliko mu je stalo do mene" , dok ona jos uvek nema sta da pruzi, kako bi ga na bilo koji nacin "navodila" da treba bas oko nje da se cima ). Globalno zapazanje generacije sve razmazenije. Ne mogu se nositi ni sa cim ozbiljnim. Svaka druga pati od depresije i nezadovoljstva. Takvoj joj ne mozes udovoljiti. Brzo gustira stvari -kupoholicarka. Dosadi seks u vezi od 2 god - prekida. Nema osecaj za odgovornost - ne zeli brak, odlaze majcinstvo za do malo ispred menopauze. Jedino ne znam za samopouzdanje. Da li muskarcima vise lezi nesigurnija u sebe, uz koju ce biti "jaci pol" i hladna glava ili samopouzdana kod koje se, cini mi se, rodna razlika manje oseca.
Sto volim pametne zene .
:ok:

evo, da citiram, da naglasim upadljivije od lajkovanja
zaista realna i objektivna analiza
jos bih dodadao da muskarcima vise odgovara ona nesigurnija, ali ni tu problem nije do muskaraca, problem je do zena
naime, one se, kao, pitaju zasto muskarcima smetaju kad im devojke, zene, zaradjuju vise, kad su uspesnije, kad ovo ,kad ono...
pa, ne smeta to muskarcima, smeta zenama, pa zvocaju muskarcima, i odu da potraze druge muskarce
kad je vec tako, koji vrag se mlatiti sa takvima
nego, aj, cao, zdaravo, i svima bolje

Za mene lično, imam sa tim veoma slabo iskustvo, je najcrnja i najgora ženska ljubomora… Naročito mi smeta, to ni jednoj devojci ne opraštam, kada mi devojka ljubomoriše na moje studentkinje … To je ono što me ponižava kao čoveka, a naročito kao dugogodišnjeg univerzitetskog profesora … Kunem se u sve najsvetije, najrođenije i najvoljenije da svaku svoju studentkinju, baš svaku, gledam kao moju kćerkicu Olju i kada neko bolesno zamisli da je drugačije to je crvena linija preko koje nikada ne prelazim ...

Poslednja izmena:
Данас постоји већа слобода, што само значи да су жене мање квалитетне него некада а да им је у исто време теже угодити него некада, што отежава остварење љубавне везе. Некада си, ако ништа, могао наћи неку сиромашну и скромну, а да је опет лепа и женствена и васпитана и радна и хоће да рађа децу. А данас, што сиромашнија, то запуштенија, а богате траже још богатијег, јер им се може.

Uuu... Kada bih počeo da objašnjavam redom verovatno bi tekst prešao na drugu stranu. Da probam da skratim, kada je u pitanju taj neki emotivno, ljubavno, seksualni deo muško ženskih odnosa, žene me privlače samo i isključivo fizički. Bukvalno sve ostalo me odbija.
To naravno ne znači da mrzim žene, postoje stvari koje kod žena cenim ali su te stvari nešto sasvim drugo i nemaju veze sa tim muško ženskim odnosima.

Nema tu neke generalizacije ali mislim da vecina muskaraca ima neki svoj ideal zene koji trazi a koji je na zalost sa reklama,filmova , šou biznisa u koje se ne uklapa najveci broj zena

Ovo apsolutno nisi u pravu. Čak šta više, ovo je u potpunosti odlika žena, ne muškaraca.
S tim što svi ti ideali padaju u vodu kada naiđe dovoljno klošar sa dovoljno para.

Uuu... Kada bih počeo da objašnjavam redom verovatno bi tekst prešao na drugu stranu. Da probam da skratim, kada je u pitanju taj neki emotivno, ljubavno, seksualni deo muško ženskih odnosa, žene me privlače samo i isključivo fizički. Bukvalno sve ostalo me odbija.
To naravno ne znači da mrzim žene, postoje stvari koje kod žena cenim ali su te stvari nešto sasvim drugo i nemaju veze sa tim muško ženskim odnosima.
ja im lepo rekoh da, osim *****, sve nas drugo odbija

Da li je to nedostatak samopuzdanja, ili su žene nezainteresovane, ili su muškarci nezainteresovani ili je u pitanju nesto sasvim treće?
Pa svi znamo da žene se sexaju sa muškarcima samo da bi održale vezu i to (barem moje mišljenje) to dosadi muškarcu i onda želi da joj zbog toga, na osnovu takve veze, tuca istodobno i njenu prijateljicu ili mamu ili sestru pa čak i rodicu.
Muškarci su iskreni a istodobno i jako povredljivi u ljubavnim vezama ...Samo da znaš

Kada devojka pozove muškarca kog je tek upoznala da proba ''njen ručak'', recimo. Taj ručak je prethodno bio spremljen od strane nekoga. U par navrata sam primetio da žene vole, recimo, da se pokažu ''domaćicama'' kako bi impresionirale muškarca. Bilo da je to spremanje nekog kolača ili spremanje nekog ručka, jela, torte itd. Ali, za to im je potrebna pomoć majke, babe, tetke, kume, prijateljice ili sl.

Pa źene ne umeju da kuvaju. O čemu Vi zaista .
.?

To je zanimljivo pitanje i ja sam primetila da ja muskarcima samo treba par puta da trepnem i ponekad se nasmejem i mogu da radim sta god hocu. Ovo radi na sve muskarce bez izuzetka. Bilo je zena koje su primetile i pokusale da skinu fazon, ali neuspesno. Nemam pojma sta im radim, to je nesto prirodno i neseksualno.
Ja se zahvaljujem.duboko za ovako lepo napisani text koji me je u istom trenu bacio u razmišljanje na te minule dane kada su u mom zavičaju sve to isto objašnjavale; neće.ćuko dok kučka ne.zamaše repom. Jeste li prijateljice razumeli poruku reči i njihovu moć ??Kako je taj narod bogat da preko tih pisanih slova ostavlja poruku koju želi .. zar ne

Ne da je text ubitačno lep već što i sam poklon reči deluje dejstvo samohypnose

Poslednja izmena od moderatora:
Ja se zahvaljujem.duboko za ovako lepo napisani text koji me je u istom trenu bacio u razmišljanje na te minule dane kada su u mom zavičaju sve to isto objašnjavale; neće.ćuko dok kučka ne.zamaše repom. Jeste li prijateljice razumeli poruku reči i njihovu moć ??Kako je taj narod bogat da preko tih pisanih slova ostavlja poruku koju želi .. zar ne
Hvala ti sto si razumeo i objasnio.

Za to već ima naučno objašnjenje. Naime ženama radi od 8 do 16 centara za govor u mozgu, i zato mogu više stvari istovremeno i zato tolika potreba za pričanjem, primećivanjem detalja itd, dok muškaraca samo od 4 do 6. Zbog toga je teško slagati ženu i lakše im je da tumače govor tela. Ženama se ta funkcija u mozgu posebno poboljša kada dobiju malo dete, jer žena mora da zna šta detetu u kom trenutku treba. Tako da je opet biologija u pitanju.
Tako da morate da nas trpite ;)

Baš malo pre pricala sam sa jednom zenom koja nema srece sa muskarcima. Ono sto sam primetila u njenom govoru o svom ljubavnom zivotu je isticanje sebe. Ona stalno ima osecaj da joj je nesto uskraceno. Mislim da je tu problem komunikacije. Kad ja imam osecaj da je meni nesto uskraceno ja uzmem i napenalim ko god mi “uskracuje” dok ona ponavlja u sebi ja ja ja, moje je otvorenije ma koliko sam ja mozda detinjasta... iskrenije je! Ne pravim se da sam ono sto nisam i trazim sta mi treba i onda tako i nadjes sta ti treba.

Prvo mislim da zena treba sa bude komotna u svojoj kozi, ali stvarno. Ne pricam o samopouzdanju kao predstavi koju pravite drugima, nego kako se osecate u rodjenoj kozi.

Back