- Poruka
- 18.753
Proveren rekvizit!metlom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proveren rekvizit!metlom
Šta bi bilo da je razmišljao??vidim, nisi o tome mnogo razmisljao
sve si u pravu
ljubi te baba Vangla
koja si ti baba
U pocetnom periodu veze, muskarca ce odbiti ogranicenost na iskljucivo teme i okruzenje koji su u njenom krugu interesovanja. Takodje, muskarca ce odbiti I neodlucnost, kad zensko treba za sve moljakati tri dana, ili jos gore kad zensko pokusa muskarca imati za rezervu dok ne naleti bolja prilika.mislim da vecinu muskaraca odbija saznanje da je zena u strahu da ne ostane sama,i da je to razlog zsto je u vezi ili kada zena dopusta da se gazi po njoj,da nema svoje ja , da je nestabilna
mene bi ovo odbilo kod muskarca ..da je krpa i da mogu sa njim da brisem pod.odmah bi se pozdravili
Ljubi te baka, neko mora da pokrene temu
ljubi te baba Vangla
Ima da vas prijavim kod Zauz na Zenama, ima temu u vezi sa tim
Koja tema?..Ljubi te baba, ili Teranje muskaraca
laprdanjem, dugim jezikom generalnoDa li je to nedostatak samopuzdanja, ili su žene nezainteresovane, ili su muškarci nezainteresovani ili je u pitanju nesto sasvim treće?
Ima da vas prijavim kod Zauz na Zenama, ima temu u vezi sa tim
Muškarci se duboko u sebi plaše žena. Istarumirani su odvajanjem od majke, od koje se de facto odvoje, de jure - nikad. Nikada ne odrastu, u najboljem slučaju postanu dobrice sa ženama. Sve drugo: od ljubavnika do siledžije je rezultat straha od žena. Najbolji ljubavnici su ustvari latentni homići, koji svojim seksualnim nastupom čine mimikriju svom biću. Dubok strah u njima je ispevao mnoge mitove o devojkama-vešticama koje im ne znam šta rade... Don Huan je taj kolektivni strah muškaraca rešio time da se okruži sa 4 veštice, hraneći se njihovim energijama...tek je tada postajao vrhunski veštac.
Muškarci dobrice su ustvari ti vešci: odrasli u majčinom krilu, okruženi sestrama, kasnije ženom, ćerkama (možda i sekretaricama), prijateljicama... Muškarac koji se hrani energijom žena je muškarac u najlepšem smislu.
Naprotiv!
nesto mi govori da si uspesno rasterala sve muskarce oko sebe
ali pitanje je da ih oteraju a ne ocarajuZnaci ne pomazu ni sise ni doope da vas ocaraju