Čime žene teraju muškarce od sebe?

mislim da vecinu muskaraca odbija saznanje da je zena u strahu da ne ostane sama,i da je to razlog zsto je u vezi ili kada zena dopusta da se gazi po njoj,da nema svoje ja , da je nestabilna
mene bi ovo odbilo kod muskarca ..da je krpa i da mogu sa njim da brisem pod.odmah bi se pozdravili
U pocetnom periodu veze, muskarca ce odbiti ogranicenost na iskljucivo teme i okruzenje koji su u njenom krugu interesovanja. Takodje, muskarca ce odbiti I neodlucnost, kad zensko treba za sve moljakati tri dana, ili jos gore kad zensko pokusa muskarca imati za rezervu dok ne naleti bolja prilika.
U nekom kasnijem periodu, kad mane pocnu dolaziti do izrazaja, iritantno je neumorno zvocanje i prebacivanje, pokretanje rasprave zbog beznacajnih stvari, nametanje iskljucivo svog misljenja, i naravno..pokusaj da se od muskarca napravi poslusan papucar.

Ima da vas prijavim kod Zauz na Zenama, ima temu u vezi sa tim:vnaocare:

Nemoj, evo... nećemo više. :mrgreen:

------

Zašto se u ''Old Hag syndrome'' javlja starica koja davi ljude ili nabija nokte od 20 cm u grudni koš, a ne pojavljuju se takvi muškarci koji to isto rade?
Zašto i muškarci, a i žene, imaju tu vrstu paralize sna gde se pojavi lepa devojka koja zatim se pretvori u staricu/vešticu i počne tako?

Zašto je ovo uvek žena, a ne muškarac? :per:

Muškarci se duboko u sebi plaše žena. Istarumirani su odvajanjem od majke, od koje se de facto odvoje, de jure - nikad. Nikada ne odrastu, u najboljem slučaju postanu dobrice sa ženama. Sve drugo: od ljubavnika do siledžije je rezultat straha od žena. Najbolji ljubavnici su ustvari latentni homići, koji svojim seksualnim nastupom čine mimikriju svom biću. Dubok strah u njima je ispevao mnoge mitove o devojkama-vešticama koje im ne znam šta rade... Don Huan je taj kolektivni strah muškaraca rešio time da se okruži sa 4 veštice, hraneći se njihovim energijama...tek je tada postajao vrhunski veštac.
Muškarci dobrice su ustvari ti vešci: odrasli u majčinom krilu, okruženi sestrama, kasnije ženom, ćerkama (možda i sekretaricama), prijateljicama... Muškarac koji se hrani energijom žena je muškarac u najlepšem smislu.

Muškarci se duboko u sebi plaše žena. Istarumirani su odvajanjem od majke, od koje se de facto odvoje, de jure - nikad. Nikada ne odrastu, u najboljem slučaju postanu dobrice sa ženama. Sve drugo: od ljubavnika do siledžije je rezultat straha od žena. Najbolji ljubavnici su ustvari latentni homići, koji svojim seksualnim nastupom čine mimikriju svom biću. Dubok strah u njima je ispevao mnoge mitove o devojkama-vešticama koje im ne znam šta rade... Don Huan je taj kolektivni strah muškaraca rešio time da se okruži sa 4 veštice, hraneći se njihovim energijama...tek je tada postajao vrhunski veštac.
Muškarci dobrice su ustvari ti vešci: odrasli u majčinom krilu, okruženi sestrama, kasnije ženom, ćerkama (možda i sekretaricama), prijateljicama... Muškarac koji se hrani energijom žena je muškarac u najlepšem smislu.
:hahaha:
nesto mi govori da si uspesno rasterala sve muskarce oko sebe

Na prvu loptu fizicki izgled - nehigijena, visak kg, celulit, sminka, parfem, operisanost od stila. Korak dalje od toga - tvrdjenje pazara ( ono nadrk koje se preplice sa nezainteresovanoscu i u pozadini ima testiranje onoga " koliko mu je stalo do mene" , dok ona jos uvek nema sta da pruzi, kako bi ga na bilo koji nacin "navodila" da treba bas oko nje da se cima ). Globalno zapazanje generacije sve razmazenije. Ne mogu se nositi ni sa cim ozbiljnim. Svaka druga pati od depresije i nezadovoljstva. Takvoj joj ne mozes udovoljiti. Brzo gustira stvari -kupoholicarka. Dosadi seks u vezi od 2 god - prekida. Nema osecaj za odgovornost - ne zeli brak, odlaze majcinstvo za do malo ispred menopauze. Jedino ne znam za samopouzdanje. Da li muskarcima vise lezi nesigurnija u sebe, uz koju ce biti "jaci pol" i hladna glava ili samopouzdana kod koje se, cini mi se, rodna razlika manje oseca.

Back