- Poruka
- 49.010
Dobrotom..sto su losije, to ih vise cene i postuju na kraju i obozavaju...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ima i takvih muskaraca...ali ti spadaju u glupave, tako da grijesis u procjeni...Nema tu neke generalizacije ali mislim da vecina muskaraca ima neki svoj ideal zene koji trazi a koji je na zalost sa reklama,filmova , šou biznisa u koje se ne uklapa najveci broj zena
Nema idealne zene, postoji samo zena...i to je vise nego dovoljno...sa zenske strane gledano je obrnuto...i to je sva mudrolija...to nije generalizacija ali je cinjenica da muskarci mastaju o nekakvoj idalnoj zeni za njih..
uf, trt, jeste, sigurnoNema tu neke generalizacije ali mislim da vecina muskaraca ima neki svoj ideal zene koji trazi a koji je na zalost sa reklama,filmova , šou biznisa u koje se ne uklapa najveci broj zena
mislim da je to cesci slucaj kod zena, da traze nekog nestvarno idealnogNema tu neke generalizacije ali mislim da vecina muskaraca ima neki svoj ideal zene koji trazi a koji je na zalost sa reklama,filmova , šou biznisa u koje se ne uklapa najveci broj zena
E, ovdje smo nesto blize odgovoru...a da nije u pitanju prevelika arogancija i samouverenost kojom zene teraju muskarce od sebe
Мене терају од себе када нису женствене, дакле када не изгледају и не понашају се као женско. А женствених је све мање и мање.Da li je to nedostatak samopuzdanja, ili su žene nezainteresovane, ili su muškarci nezainteresovani ili je u pitanju nesto sasvim treće?
Kada devojka pozove muškarca kog je tek upoznala da proba ''njen ručak'', recimo. Taj ručak je prethodno bio spremljen od strane nekoga. U par navrata sam primetio da žene vole, recimo, da se pokažu ''domaćicama'' kako bi impresionirale muškarca. Bilo da je to spremanje nekog kolača ili spremanje nekog ručka, jela, torte itd. Ali, za to im je potrebna pomoć majke, babe, tetke, kume, prijateljice ili sl.
Zaboravlja se da je sve tako jednostavno...da smo samo dva pola plus neke još razlike...sve je vise samih zena i samih muskaraca.u cemu je problem ?
Iza ovoga često stoji strah...mada često stoji i nerealna slika o sebia da nije u pitanju prevelika arogancija i samouverenost kojom zene teraju muskarce od sebe
Naravno! Potrebno je samo iskljuciti mozak i podici prag tolerancije, ali sa godinama je to sve teze.Zaboravlja se da je sve tako jednostavno...da smo samo dva pola plus neke još razlike...
Pogledajte prilog 546324
koji ce vrag nekom neka sto se trudi da bude musko, feminiskinja i slicnoМене терају од себе када нису женствене, дакле када не изгледају и не понашају се као женско. А женствених је све мање и мање.
Са друге стране, жене које доживљавам као женствене су престрављене од мене и беже главом без обзира, њихове разлоге стварно не знам. Тако да моје мишљење вероватно није релевантно.
Da li je to nedostatak samopuzdanja, ili su žene nezainteresovane, ili su muškarci nezainteresovani ili je u pitanju nesto sasvim treće?
Не могу да схватим одакле овакве идеје, осим ако су циничне и последица неког лошег искуства. Ако си била добра према некоме а тај те није ценио због тога, то само значи да те не воли и да немаш шта да тражиш са њим. Ако је нека лоша према мени, онда то наравно уважавам и збогом заувек.Dobrotom..sto su losije, to ih vise cene i postuju na kraju i obozavaju...
Ако си са неким у љубави, онда не покушаваш да бришеш под са њим. Ако покушаваш да бришеш под са њим, онда му јасно стављаш до знања да га не волиш, и да нема шта да тражи са тобом.mislim da vecinu muskaraca odbija saznanje da je zena u strahu da ne ostane sama,i da je to razlog zsto je u vezi ili kada zena dopusta da se gazi po njoj,da nema svoje ja , da je nestabilna
mene bi ovo odbilo kod muskarca ..da je krpa i da mogu sa njim da brisem pod.odmah bi se pozdravili
Ne postoji nikakav problem u Vasoj nedoumici.sve je vise samih zena i samih muskaraca.u cemu je problem ?
koja si ti baba