Čime žene teraju muškarce od sebe?

Nema tu neke generalizacije ali mislim da vecina muskaraca ima neki svoj ideal zene koji trazi a koji je na zalost sa reklama,filmova , šou biznisa u koje se ne uklapa najveci broj zena
mislim da je to cesci slucaj kod zena, da traze nekog nestvarno idealnog
muskarci se samo teze zaljube, al kad se zaljube to je zestoko zahebano, tj zaljubljuju se mnogo zesce nego mi

Da li je to nedostatak samopuzdanja, ili su žene nezainteresovane, ili su muškarci nezainteresovani ili je u pitanju nesto sasvim treće?
Мене терају од себе када нису женствене, дакле када не изгледају и не понашају се као женско. А женствених је све мање и мање.

Са друге стране, жене које доживљавам као женствене су престрављене од мене и беже главом без обзира, њихове разлоге стварно не знам. Тако да моје мишљење вероватно није релевантно.

Kada devojka pozove muškarca kog je tek upoznala da proba ''njen ručak'', recimo. Taj ručak je prethodno bio spremljen od strane nekoga. U par navrata sam primetio da žene vole, recimo, da se pokažu ''domaćicama'' kako bi impresionirale muškarca. Bilo da je to spremanje nekog kolača ili spremanje nekog ručka, jela, torte itd. Ali, za to im je potrebna pomoć majke, babe, tetke, kume, prijateljice ili sl.

:huh:
koja si ti baba

sve je vise samih zena i samih muskaraca.u cemu je problem ?
Zaboravlja se da je sve tako jednostavno...da smo samo dva pola plus neke još razlike... :tajna:
546324

Мене терају од себе када нису женствене, дакле када не изгледају и не понашају се као женско. А женствених је све мање и мање.

Са друге стране, жене које доживљавам као женствене су престрављене од мене и беже главом без обзира, њихове разлоге стварно не знам. Тако да моје мишљење вероватно није релевантно.
koji ce vrag nekom neka sto se trudi da bude musko, feminiskinja i slicno

zena je ili zena udata ili zena mudata

mislim da vecinu muskaraca odbija saznanje da je zena u strahu da ne ostane sama,i da je to razlog zsto je u vezi ili kada zena dopusta da se gazi po njoj,da nema svoje ja , da je nestabilna
mene bi ovo odbilo kod muskarca ..da je krpa i da mogu sa njim da brisem pod.odmah bi se pozdravili

Mene licno sta najvise odvuce od zene je kad pocne da pripoveda kako je ona u vezi sa nekim "samo zbog dece". Daj, ribo, ne seri majke ti jer da si zbog dece ne bi gledala da skocis na prvi **** koji ti dodje posle bivseg muza nego bi gledala da toj deci das primer kako trebaju da se ponasaju i sta trebaju da rade iako si samostalna majka.

Isto tako me strasno nervira kod zena koje su "staromodne" i koje bukvalno rade sve samo da bi udovoljile muskarcu. Ne znam za druge muskarce ali ja licno, kad trazim zenu za vezu, ne trazim sluskinju nego zenu koja ce biti "moja desna ruka"

Toliko od mene.

Dobrotom..sto su losije, to ih vise cene i postuju na kraju i obozavaju...
Не могу да схватим одакле овакве идеје, осим ако су циничне и последица неког лошег искуства. Ако си била добра према некоме а тај те није ценио због тога, то само значи да те не воли и да немаш шта да тражиш са њим. Ако је нека лоша према мени, онда то наравно уважавам и збогом заувек.

mislim da vecinu muskaraca odbija saznanje da je zena u strahu da ne ostane sama,i da je to razlog zsto je u vezi ili kada zena dopusta da se gazi po njoj,da nema svoje ja , da je nestabilna
mene bi ovo odbilo kod muskarca ..da je krpa i da mogu sa njim da brisem pod.odmah bi se pozdravili
Ако си са неким у љубави, онда не покушаваш да бришеш под са њим. Ако покушаваш да бришеш под са њим, онда му јасно стављаш до знања да га не волиш, и да нема шта да тражи са тобом.

Back