Čime se brijete?

Za poslednjih 9 god promenio dve masinice ovakve

1643877942976.png

Meni odgovaraju iz 3 razloga

1. Nije potreban pena/gel za brijanje !
2. Nije potreban balzam/after shave !!
3. 5 god mi je prvi trajao dok mi nije dosadio. Sada ga koristi clan familije i dalje se kune u njega :D

Sami nozici set od 3 kom kostaju oko 3200din, novi aparat za brijanje je od 4500 - 6500 - 12.000 - i vise
Odlicno briju a pojedini modeli na sebi imaju i trimer.

Za poslednjih 9 god promenio dve masinice ovakve

Pogledajte prilog 1096236

Meni odgovaraju iz 3 razloga

1. Nije potreban pena/gel za brijanje !
2. Nije potreban balzam/after shave !!
3. 5 god mi je prvi trajao dok mi nije dosadio. Sada ga koristi clan familije i dalje se kune u njega :D

Sami nozici set od 3 kom kostaju oko 3200din, novi aparat za brijanje je od 4500 - 6500 - 12.000 - i vise
Odlicno briju a pojedini modeli na sebi imaju i trimer.

Филипс? Ја сам мој користио преко 10 година, са једном паузом од пар година кад сам набавио нови, али је он цркао, па сам наставио са старим.
Сад му је ослабила батерија, па сам набавио овај:

https://mi-srbija.rs/smart-home/lepota-i-zdravlje/mi-elektricni-brijac-s500

и презадовољан сам.

Ја бик са три сечива користим сао да обријем бркове, остатак лица обријем обичним жилетом а избријавање опет иде биком. Мада ми је брада као арматура петица ! Морам купити класичну бритву. Грешка коју већина нас прави је што не одрадимо припрему. Морамо врућом водом једно три минута квасити лице да брада омекша, па онда темељно утрљавање гела или сапуна за бријање.

Jednokratni BIC, Wilkinson, Gilette, šta god mi zapadne.
Od "hemije" samo vruća voda i sapun - nikavi gelovi, pene, afteršejvovi, trice, kučine i slična sviranja klincu.

Za sređivanje brade mašinica.

Gillette sa 5 Fusion ili progilde sve jedno na bateriju. Probao rucno sve moguce Gillette, Wilkinson, Bic, Lidl sa 3 i 5 i skontao da na zujanje ima najmanju mogućnost posekotina koliko god da je star brijac. Na zujanje ako je star mozete imao samo izrazenije crvenilo na vratu.
Probao sam svasta od skupih do jeftinih pena i gelova u limenci i to je cisto njesra puno hemije cak Nivea i Gillette koji su preskupi pogotovo sad kad su digli cene.

Moja preporuke krema za brijanje bilo koja, probao sam DMovu, Damaris, Solo, Palmolive.

Gel koji ne peni kad se razmuti nalazi se u tubi ili na pumpici kao tecni sapun. Prvi sam probao pre godinu dana u DMu Alverde 200 ml za 290 din I odusevio se. Od jesenas ga vise nema u nasim radnjama. Gledao sam online dm Hrvatska, dm Deutschland i dm Austria nema ni tamo. Verovatno ga vise ne proizvode. Naso sam turski gel u radnjama Alexander cosmetic za 400 din. Brijanje gelovima nepenusavog tipa moze na suvo bez mokrenja brade. Samo posle isperite.
bild3.jpg
5f845b4518bde_33415-gel-za-brijanje-cool.jpg

Back