Čim se rodiš dobiješ ime, religiju, nacionalnost i rasu, a posle provedeš ceo život braneći svoj izmišljeni identitet.

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.945
Čim se rodiš dobiješ ime, religiju, nacionalnost i rasu, a posle provedeš ceo život braneći svoj izmišljeni identitet.

1755324765951.png

Pogledajte prilog 1770712

Како се узме, мени по мом правом духовном идентитету апсолутно одговара моје име, религија, националност, раса, и пол. Једино што ми не одговора је време у којем сам рођен, требало је да будем рођен коју генерацију раније.

To je stvarni identitet.

Zapravo nije.

Oni koji se najviše poistovećuju sa kolektivnim identitetom bi isto to činili u nekoj potpuno drugoj naciji ili veri da su sa istim tim genima, ćelijama i krvlju odrastali u tom drugom okruženju.

НИје случајно што свако освајач, покушава да уништи идентитет онога кога осваја. У суштини, пошто је идентитет нај угроженији, треба га бранити из све снаге. Конвертитство је врста смрти. Једноуз помоћ идентета се траје у времену. У психологији је познат термин " Писихопатологија конвертита".

Zapravo nije.

Oni koji se najviše poistovećuju sa kolektivnim identitetom bi isto to činili u nekoj potpuno drugoj naciji ili veri da su sa istim tim genima, ćelijama i krvlju odrastali u tom drugom okruženju.
Зато је важно не напуштати оне стазе којима су или наши предци.

Pogledajte prilog 1770712
Није баш тако. Мењали су током живота више вера и више нација. Неки декретом, неки својом вољом.

Zašto tačno? Koja je staza deteta kome je majka iz Nigerije, otac iz Srbije, a deda Grk? 🤔
То је дете у предности, јер ем може да бира, ем је у њему садржано много више. АЛи овде се ради о другој ствари. Наши највећи непријатељи и највеће убице наше деце су некад били Срби, па су то престали да буду,и посталинешто друго. А по правилима психопатологије конвертита, он мора да убије сведоке свог издајства. Не директне сведоке, него следеће генерације. И шта ће, сирома, него да баца српску децу у јаме. У томе је проблем а не у мешаним браковима. ИЗ тих мешаних бракова,људи се опредељују на једну или другу страну. Не заборави да свако ко нас је нападао, увек је нападао идентитет. И Турци, иНемци и Бугари и хрвати у оквиру других војски. Срби до душе, никад нису ратовали против хрвата. Срби ратују само против највећих сила света. Друга је ствар што те највеће силе света, кад крену на Србе, навуку хрвате као презерватив, а ови као и сви конвертити, једва чекају да тамане српску децу. Не, бре. Пошто се нама идентитет напада непрекидно кроз векове, треба га бранити по сваку цену. Уз то, заиста смо имали славну историју, а о културном наслеђу и о миту и епици да не говоримо. Није случајно што у школи више нема десетерца. А ја заиста не видим већу европску вредност од српских епских народних песама.

Back