- Poruka
- 92.945
Čim se rodiš dobiješ ime, religiju, nacionalnost i rasu, a posle provedeš ceo život braneći svoj izmišljeni identitet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čim se rodiš dobiješ ime, religiju, nacionalnost i rasu, a posle provedeš ceo život braneći svoj izmišljeni identitet.
Pogledajte prilog 1770712
Nikada nisam razmišljala o tome. Zanimljivo i istinito.Da li si već došao do tog saznanja ili sam ja evo nmorao da ti kažem?
To je stvarni identitet.
Bravo genije , ali nije to tema...VUCIC JE NAJGORI
To uvijek tvrdim ,svi brane svoju religiju koju su sasvim slucajno dobili,odlicna tema Sensei nakon raznoraznih glupostiDa li si već došao do tog saznanja ili sam ja evo nmorao da ti kažem?
Pa znaš kako od nečega mora da se pođe ...Da li si već došao do tog saznanja ili sam ja evo nmorao da ti kažem?
To mozda vazi ako prihvatis taj okvir.Od gore navedenog ne mozes promeniti rasu, ali sve ostalo mozesČim se rodiš dobiješ ime, religiju, nacionalnost i rasu, a posle provedeš ceo život braneći svoj izmišljeni identitet.
Зато је важно не напуштати оне стазе којима су или наши предци.Zapravo nije.
Oni koji se najviše poistovećuju sa kolektivnim identitetom bi isto to činili u nekoj potpuno drugoj naciji ili veri da su sa istim tim genima, ćelijama i krvlju odrastali u tom drugom okruženju.
Није баш тако. Мењали су током живота више вера и више нација. Неки декретом, неки својом вољом.Čim se rodiš dobiješ ime, religiju, nacionalnost i rasu, a posle provedeš ceo život braneći svoj izmišljeni identitet.
Zašto tačno? Koja je staza deteta kome je majka iz Nigerije, otac iz Srbije, a deda Grk?Зато је важно не напуштати оне стазе којима су или наши предци.
Baš su dobrim stazama gazili.Зато је важно не напуштати оне стазе којима су или наши предци.
То је дете у предности, јер ем може да бира, ем је у њему садржано много више. АЛи овде се ради о другој ствари. Наши највећи непријатељи и највеће убице наше деце су некад били Срби, па су то престали да буду,и посталинешто друго. А по правилима психопатологије конвертита, он мора да убије сведоке свог издајства. Не директне сведоке, него следеће генерације. И шта ће, сирома, него да баца српску децу у јаме. У томе је проблем а не у мешаним браковима. ИЗ тих мешаних бракова,људи се опредељују на једну или другу страну. Не заборави да свако ко нас је нападао, увек је нападао идентитет. И Турци, иНемци и Бугари и хрвати у оквиру других војски. Срби до душе, никад нису ратовали против хрвата. Срби ратују само против највећих сила света. Друга је ствар што те највеће силе света, кад крену на Србе, навуку хрвате као презерватив, а ови као и сви конвертити, једва чекају да тамане српску децу. Не, бре. Пошто се нама идентитет напада непрекидно кроз векове, треба га бранити по сваку цену. Уз то, заиста смо имали славну историју, а о културном наслеђу и о миту и епици да не говоримо. Није случајно што у школи више нема десетерца. А ја заиста не видим већу европску вредност од српских епских народних песама.Zašto tačno? Koja je staza deteta kome je majka iz Nigerije, otac iz Srbije, a deda Grk?![]()
Најбољим. Апсолутно, у датим околностима најбољим. МИ ту заиста немамо чега да се стидимо.Baš su dobrim stazama gazili.![]()
Uključi TV.Најбољим. Апсолутно, у датим околностима најбољим. МИ ту заиста немамо чега да се стидимо.