mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 34.070
Teško.@mali roker kao novi kolac da nam stavi sliku.
Ne umem dobro da postavljam slike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško.@mali roker kao novi kolac da nam stavi sliku.
Bravoooo, seko, pogodila si.Flash memorija?
Nisam videla odgovor.@mali rokerTeško.
, i meni je ovo tek drugi put danas, i nisam dobra u tome, vidite svi. Ali bitno je da se igramo. 
Kako god. Nismo na ispitu,igramo se. Neće biti gore od moje kornjačeTeško.
Seko, nemo' da požuruješ, kada nam se okuplja veća ekipa. Će da nabodemo rešenje nekako.Bravoooo, seko, pogodila si.Nisam videla odgovor.

Od koje su se meni priviđali slepi miševi.Kako god. Nismo na ispitu,igrano se. Neće biti gore od moje kornjače![]()

Tek sam se pridružila.Kako god. Nismo na ispitu,igrano se. Neće biti gore od moje kornjače![]()
Postavljaću ja umesto tebe.Teško.

Nije,vjeruj miTek sam se pridružila.
Žao mi što sam propustila kornjaču,

Tek sam se pridružila.
Žao mi što sam propustila kornjaču,
Isto sam joj to ja htela reći. Tu sam se iznalupetavala "za sve pare".Nije,vjeruj mi![]()

ubi me autokorektI meni je krivo što nisam videla kornjačuNije,vjeruj mi![]()
Ma, to je u staroj mojoj temi, na drugom pdf-u.Pa bilo mi je krivo što i @zendeli nije došla jer znam da je opasan igrač, al otvorila je temu. Što nas je više, interesantnije je..ubi me autokorekt
I meni je krivo što nisam videla kornjaču

Ide L na biciklističko prvenstvo, jeeeeNa ovu donju sliku ne obraćajte pažnju, nzm kako se našla tu.

Uđi i obriši taj prilog, dok još možeš da izmeniš post.Na ovu donju sliku ne obraćajte pažnju, nzm kako se našla tu.
Ne ide.Ide L na biciklističko prvenstvo, jeeee![]()
Plastično, stoji na drvenoj podlozi.Uđi i obriši taj prilog, dok još možeš da izmeniš post.
A zadatak...
Pa, nešto izgrebano kožno ili gumeno (rekla bih) u prvom planu, a drveno u pozadini...
Đon od cipele?
Kod mene na kompu može.Ne ide.
Poslato u grupu, ta slika bila pre ove što sam uslikala.
Može li taj prilog da se obriše?