- Poruka
- 114.293
Ja sam poštena Aždaja!Seko Žiži, došla naša seeekaaa Aaagiiii i iz prve pogodila!![]()
Priznaju se i odgovori sa zakašnjenjem.![]()
Stvarno nisam videla odgovor ali sam teoretski mogla,te sama insistiram na diskvalifikaciji!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam poštena Aždaja!Seko Žiži, došla naša seeekaaa Aaagiiii i iz prve pogodila!![]()
Priznaju se i odgovori sa zakašnjenjem.![]()
Ček, da razmislimDobro, bar sam zaključila da je u pitanju imenica muškog roda
Tu baš ne bih preporučila korišćenje ovog predmetaKupatilo?
Au al ga zakukulji!Ček, da razmislim
Predmet je ta, ženski rod
Tu baš ne bih preporučila korišćenje ovog predmeta
Nije češalj.Češalj?
Samo maloAu al ga zakukulji!
Pa i ja sam pošteno bodljikavo prase i pošteno sam uzela u obzira da si na brzaka uletela na signal zvonceta i odmah pogodila.Ja sam poštena Aždaja!
Stvarno nisam videla odgovor ali sam teoretski mogla,te sama insistiram na diskvalifikaciji!

Haug!Pa i ja sam pošteno bodljikavo prase i pošteno sam uzela u obzira da si na brzaka uletela na signal zvonceta i odmah pogodila.
Ali ako ti insistiraš, evo, odgovor se poništava, ali bez diskvalifikacije tebe kao takmičara, moliću lepo!
DogovoreTo?![]()

Kad se ne koristi može da stoji bilo gde,Znači ženski rod, plastika na drvetu, ne koristi se ni u kujni ni u kupatilu, neki je imaju, neki je nemaju, u raznim je bojama!
Ne.Да није можда фен за косу?
![]()
![]()
![]()
A sve kao ne zna,E, a sad da vidim mogu li ja da nabodem rešenje...
Opasna nam ova Roki, upala i odmah nas razbucala k'o svinja masnu ponjavu, što bi rekli moji Šumadinci.![]()

Nije.Grejalica
![]()
Trep, trepA sve kao ne zna,![]()
Jel mali?Pogledajte prilog 1561141
Evo ovaj isti predmet ali drugog oblika i boje
I njega sam uslikala sa strane

Pogledajte prilog 1561141
Evo ovaj isti predmet ali drugog oblika i boje
I njega sam uslikala sa strane
Ako pogodimo,delimo nagradu!Da nije neki uvijač za kosu![]()
Kako li tek izgleda kad zakukuljiš mnogo...Samo malo

Kad je sklopljen, mali je, kad se rasklopi dugačak je.Jel mali?
NijeDa nije neki uvijač za kosu![]()
NijeAko pogodimo,delimo nagradu!
Da nije ona šnala- štipaljka za kosu?
Ne nadaj se, previšeČekaj, čekaj... Smoriće se vremenom Roki od mnogo zapitkivanja, pa će zadavati rešivije zadatke, samo da nas što pre skine s grbače.![]()