Čik pogodi šta je na slici! :)

@Lady Moon ,seko :heart:,ne radi ti pp, pa ću ukratko. Stranac i Blanki su :ok: Nikad nisu vređali,provocirali, Ma to je neka interna šala. Ne znam šta je, jer ne hodam po Svaštari, al se ne opterećujem jer znam da nije zlonamerno jer bih prva ja otišla sa teme. Dakle, psa i papigu pod ruku i idemo dalje :lol::zag:
A zadatak,.. ubij me ako znam šta je :think:, neki deo tela, a na pužu sam videla trepuške :rotf:, pa bolje da 🫢
Seko, ne radi ni tebi pp.:zag:.
Vidim da su na forumu svi nešto pp nedostupni, pa rekoh sebi - kud svi tud' i... Lady Moon. ;)
Nisam ja nikog dirala, pričala sam uopšteno. Pa ko se pronađe, verovatno će se s razlogom pronaći. :kafa:

No, aj mi da se "sigramo". ;)

A neee... Baš sad ne treba da 🫢.
Napisala si u prethodnom postu nešto što je vruuuće za odgovor... :D

Sada već svi znaju šta može biti. :)

Evo, malkice sam mrdnula sličurak... ;)

20.-1.jpg

Tako je, seko. 👍
I papagaj ume da ugrize i to veeeoooma gadno (znam iz ličnog iskustva :lol: ).
Ti nosi svog papagaja, ja ću da vodim svog akitu, pa da vidimo ko će da se usudi nas dve da leči od migrene po "crnim i crvenim sobama". :zkez:
A oni kojima smetamo mi i naša migrena, neka se međusobno leče u pomenutim sobama. Znaju se, pa će im utoliko više prijati lečenje. :zplez: :rotf:

U ovu temu, ko doš'o (dobre volje i sa dobrim namerama) - dobro doš'o. Kome bilo šta ne odgovara, srećan mu put. :cao:
Primamo i zadržavamo ovde samo one koji su došli da se druže sa nama, budu vedri, da se smejemo zajedno (a ne podsmevamo jedni drugima) raspoloženi da se igraju, a ne da provociraju.
Dakle, pravilo učešća ne može biti jednostavnije.
Oni kojima ovo ne odgovara... Ihaaaj, veliki je forum, ljudi i tema koliko hoćeš, pa neka sebi tamo nađu društvo.
Eto, baš tako. :)
Moja greska, izvini,nikakve zlonamjere nije bilo.Sad vidim da si registrovana 2024god.,pa ne mozes razumeti da je bila samo sala i zezanje.
Nista,mozemo ovako uraditi:@Manga Hilux izbrisi ta dva,tri moja posta i idemo dalje.:ok:

Evo seke :zag:A bio mi logičan odgovor, al videla sam da je @The_Night_Hawk (al te teško tagovati)odgovorio, a nisam znala da je obrisao.
@Lady Moon, dodala sam te u kontakte pa mi nije jasno da sad nemaš opciju pp na mom profilu. :confused:
Kada sam pre neki dan htela da ti se javim u pp, nisam imala tu opciju, sada imam. :heart:
I mogu da čavrljam sa seeekooom i u pepejuuu... :zaljubljena:
Al' ćemo nas dve sve vas slatko da izogovaramo u pp. :manikir:
Hihihi... :zcepanje:

Back