Čik pogodi šta je na slici! :)

Seko @Lady Moon, nedaju mi ovi iz rl da dišem ☹️. Pobegla na sekundu, samo da virnem. 👀. Od sad govorim tiho i nosim papigu sa sobom. 😂Grize kao pas, laje kao pas, malo al ljuutoo:lol: Tvoja sličica me asocira na Snupija 😄. "vidimo" se, :zag:, opet me zovu:roll::tiganj:
Braaavooo, seeekooo, moja kefalicooo! :zag:
E, tako se pogađa! :super:

xyz.jpg

Seko @Lady Moon, nedaju mi ovi iz rl da dišem ☹️. Pobegla na sekundu, samo da virnem. 👀. Od sad govorim tiho i nosim papigu sa sobom. 😂Grize kao pas, laje kao pas, malo al ljuutoo:lol: Tvoja sličica me asocira na Snupija 😄. "vidimo" se, :zag:, opet me zovu:roll::tiganj:
Tako je, seko. 👍
I papagaj ume da ugrize i to veeeoooma gadno (znam iz ličnog iskustva :lol: ).
Ti nosi svog papagaja, ja ću da vodim svog akitu, pa da vidimo ko će da se usudi nas dve da leči od migrene po "crnim i crvenim sobama". :zkez:
A oni kojima smetamo mi i naša migrena, neka se međusobno leče u pomenutim sobama. Znaju se, pa će im utoliko više prijati lečenje. :zplez: :rotf:

U ovu temu, ko doš'o (dobre volje i sa dobrim namerama) - dobro doš'o. Kome bilo šta ne odgovara, srećan mu put. :cao:
Primamo i zadržavamo ovde samo one koji su došli da se druže sa nama, budu vedri, da se smejemo zajedno (a ne podsmevamo jedni drugima) raspoloženi da se igraju, a ne da provociraju.
Dakle, pravilo učešća ne može biti jednostavnije.
Oni kojima ovo ne odgovara... Ihaaaj, veliki je forum, ljudi i tema koliko hoćeš, pa neka sebi tamo nađu društvo.
Eto, baš tako. :)

Pronasao sam se ovde :rotf:

Ovde ste osudjeni svi na to
AaKhqXS.gif

To sto je @stranac119 rekao nije upuceno nikome licno dobar deo forumasa sa svastare zna o cemu je rec :lol:
Plastic Surgeon Health GIF by CatchLife
Kada mi bude potrebno "lečenje", svakako ga neću tražiti na netu, forumu, Svaštari, a još manje u pomenutim sobama, već otići kod onog ko je za to kvalifikovan ili "kvalifikovan", po potrebi.
Pošto ja ne znam o čemu se radi, vi koji znate o čemu se radi, skupite se u te sobe, pa se slatko ismejte i družite sa tim doktorom sa gifa, a ovde nema podsmevanja nikome.
Ovo je tema za mozganje i osmehe, a ne za ironiju i podsmehe.

Sasvim je jednostavno. :aha2:

Dakle, dobri ljudi dobre volje, novi zadatak je...

Pogledajte prilog 1559306
@Lady Moon ,seko :heart:,ne radi ti pp, pa ću ukratko. Stranac i Blanki su :ok: Nikad nisu vređali,provocirali, Ma to je neka interna šala. Ne znam šta je, jer ne hodam po Svaštari, al se ne opterećujem jer znam da nije zlonamerno jer bih prva ja otišla sa teme. Dakle, psa i papigu pod ruku i idemo dalje :lol::zag:
A zadatak,.. ubij me ako znam šta je :think:, neki deo tela, a na pužu sam videla trepuške :rotf:, pa bolje da 🫢

Back