Čik pogodi šta je na slici! :)

Ne slušaj ti njega baš mnogo, @stranac119 . :zkez:
Ima on kefalo za petoro. Još kad dobije inspiraciju da zada zadatak!? Ihaaaj, svi ovde časno izginemo dok pogodimo! :lol:
Pa zar ne vidiš da je od ovolikog tiganja zadao samo rupicu na dršci? :lol:
Mada, nije mu zameriti ovaj put. Počeće da sanja tiganje koliko mu ih često spominjem, a sve iz najbolje namere, u vaspitne svrhe. :mrgreen:
:hahaha: Pa da, to je sve za moje dobro :lol:

Ves masina :think:

Ček' da prebacim zadatak na ovu stranu... :)

Aaa.jpg

Treba li pomoć prijatelja? ;)

E, asocijacija na ono što gužva, a Boga mi i pocepa je kopir aparat po kojem stalno čačkam i majstorišem, onako, damski, jer dok dođu ovi iz IT sektora, prođe gladna godina:lol:
Za ove IT te razumem u potpunosti. :)
Mada, neki ovde prisutni se verovatno ne bi složili sa nama. :zkez:

I lupetanje 2. Ni štampač mi nije u boljem stanju:lol:
Toliko od mene za danas:cao:
Ko kaže da je lupetanje?
Pa, taaačne su obe pretpostavke!
Braaavooo, Žiži! :klap:

MF štampač, što bi rekli 3 u 1: štampač, kopir i skener. :)

Aaa.jpg

P.S. Što nam ideš, Žiži? :ceka:
Ihaaaj koliko vremena još ima do spavanja... Ima mi još da divanimo, mozgamo, pa i lupetamo letnji dan do podne. Sve je to za ljude. ;)
Bitno je da je društvo pozitivno, dobre volje, da se uzajamno uvažavamo i jedni drugima izvlačimo osmeh na lice. Šta ćeš bolje od toga (na netu)? :zag:

Blanki bi spavao? :lol:
Uf, ovde počelo nevreme, potopiće sve... ako nestanem to je zbog tog što net prekida kad sunce sja, kad kiša pada kao sad...
Drži se, seko, proći će. :)
Ako mnogo grmi, isključuj ruter, a i sve ostalo, znaš već. :)

Ne znam gde si, ali nemoj da šalješ to neveme u moju Šumadiju. Usmeri ga na drugu stranu, ako ikako možeš. :sad2:

:ne:

Dremaš, pa ti se priviđa jastuk? ;)

Vreme je taman, uh kako cu da drmnem sad jednu partiju :zaljubljena:

Blanki bi spavao? :lol:
Uf, ovde počelo nevreme, potopiće sve... ako nestanem to je zbog tog što net prekida kad sunce sja, kad kiša pada kao sad...
Uf jos pitas, prispava mi se kada je kisa i grmi ovako :zaljubljena:

Back