gost 444588
Domaćin
- Poruka
- 4.830
Ovo je... E, neću da rušim Sneška odmah.
Nema smisla, ti si moj drugar, tepam te/ti po slobodi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je... E, neću da rušim Sneška odmah.

Nije, ali koristi se u školi...Rapidograf?
ToploRapidograf?

Žiži ti nisi normalnaRapidograf?

Nije, ali koristi se u školi...![]()

Jeste Zizi , sestar jeŠestar za tehničko crtanje

Ti!? Ma neeeee, gde bi ti to uradio! Ne umeš ti to uopšte.Trebao sam malo da zabiberim![]()

Ja to razvučem preko celog forumaHoces li ti @Zizi 1 ili opet ja ?![]()
Nisi bio da vidiš sladoled? Kad me @Manga Hilux nije izbacio zbog njeg sa Krste
Iskoristi malo taj točkić na mišu, preskroluj današnje pisanje na ovoj temi, pa ćeš videti da smo se sa Zizi dogovorili samo da pogađa i druži se sa nama, a nećemo je mučiti da postavlja zadatke (iz tehničkih razloga).Hoces li ti @Zizi 1 ili opet ja ?![]()

Ja to razvučem preko celog forumaNisi bio da vidiš sladoled? Kad me @Manga Hilux nije izbacio zbog njeg sa Krste
![]()

Iskoristi malo taj točkić na mišu, preskroluj današnje pisanje na ovoj temi, pa ćeš videti da smo se sa Zizi samo da pogađa i druži se sa nama, a nećemo je mučiti da postavlja zadatke (iz tehničkih razloga).
Tek sad vidim nego pitam da ne bude da se guram

Normalna si svakako, samo reci da li da ti se obraćamo sa Žiži (mi koji kucamo kvačice) ili Zizi.Žiži ti nisi normalna![]()

Ti!? Ma neeeee, gde bi ti to uradio! Ne umeš ti to uopšte.![]()
Duša mojaIskoristi malo taj točkić na mišu, preskroluj današnje pisanje na ovoj temi, pa ćeš videti da smo se sa Zizi samo da pogađa i druži se sa nama, a nećemo je mučiti da postavlja zadatke (iz tehničkih razloga).

Nik mi je Žiži.. neki to znaju pa nisam rekla, izviniNormalna si svakako, samo reci da li da ti se obraćamo sa Žiži (mi koji kucamo kvačice) ili Zizi.![]()

Samo da te obavestim, osim crnog, postoji i beli biber.

Inace nije tehnika a sto se tice "umjetnosti" paaa ... neki ovo smatraju cak i umetnoscu 

iiiii ja tebe , kada je to biloJa to razvučem preko celog forumaNisi bio da vidiš sladoled? Kad me @Manga Hilux nije izbacio zbog njeg sa Krste
![]()
,,,da vidimo taj sladoled 
nije rupa
, nešto kao gumeno na klik pritiskom radi , hm