- Poruka
- 25.130
Staje u dzep 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hajde velika pomoc, dozvoljena je samo za 18+![]()
Dobro je da odmah odgovori, inače se šlogirah na onih 18+.

Taj red ni mravojed ne može da ujuri!Pa ono ja sam mogao mozda poklopac da odrezem, nego kapiram tek tad niko ne bi znao sta je
Ali upaljaci bi trebali da budu donekle poznata stvar
Pa @Atomic™ Na tebe je red![]()

Dobro je da odmah odgovori, inače se šlogirah na onih 18+.
A ko je tebe slagao da je to dozvoljeno samo za 18+?![]()

Moj suprug je bio pasionirani kolekcionar zippo upaljača.Jeste, Zippo upalajcPa bravo
![]()
![]()

Pa ono ja sam mogao mozda poklopac da odrezem, nego kapiram tek tad niko ne bi znao sta je
Ali upaljaci bi trebali da budu donekle poznata stvar
Pa @Atomic™ Na tebe je red![]()
Taj red ni mravojed ne može da ujuri!![]()
Šta sam ti rekla!ajde vi jos jednu pa ću ja dok smislim

Auuuu, pa to je vec brukaMoj suprug je bio pasionirani kolekcionar zippo upaljača.
E, odoh sada da prevrnem celu kolekciju.
Ne nađem li nijedan sa ovakvim točkićem, drž' se dobro!![]()

Ajd onda Atomic nadam se da ces da smislis nesto dok ne pogodeajde vi jos jednu pa ću ja dok smislim

Ih da sam znao ostao bih na tockicuŠta sam ti rekla!![]()

Nije bruka, već sam ja dama, a dame ne koriste zippo upaljače, a kada im kavaljeri pale cigaretu, ne gledaju u točkiće, sigurno.Auuuu, pa to je vec bruka
Ima punu fioku Zippo upaljaca i ne moze da pogodi, ccccc
Ajd onda Atomic nadam se da ces da smislis nesto dok ne pogode
Ovo je lako verujem
Pogledajte prilog 1557876

Ono ima smisla, nije da nemaNije bruka, već sam ja dama, a dame ne koriste zippo upaljače, a kada im kavaljeri pale cigaretu, ne gledaju u točkiće, sigurno.
Što se @Atomic™ a tiče, polako, on "uči" da kropuje slike.![]()
Izgovori izgovori

A sa treće strane, mene i dalje boli glava i samo sam provirila.Ono ima smisla, nije da nemaIzgovori izgovori
Glupo mi je malo 3 zaredom slicice da lepim a nemam trenutno ideju neku, s jedne strane ne bih da postavljam nesto prelako kao sto su makaze a sa druge strane mnogo mora bre da objasnjavam![]()
A sa treće strane, mene i dalje boli glava i samo samo provirila.
Ako ja postavim zadatak, posle moram da dežuram, a nije mi do konstantnog gledanja u ekran.
Postavi ti ili ko god želi sledeći zadatak.
Ako ne, onda ću ja kasnije (ako svratim ovde) ili sutra...

I ne kaže se dobrovoljaca, već dobrovoljnih moraoca, što bi rekao moj profesor istorije iz srednje škole, kada dođe na čas da ispituje ("Ima li dobrovoljnih moraoca za odgovaranje ili ja da prozivam?").Ima li dobrovoljaca za sledeci zadatak ?![]()

I ja samo virkamA sa treće strane, mene i dalje boli glava i samo samo provirila.