Čik pogodi: Kada se srpska trobojka prvi put javlja u Crnoj Gori?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogart,
ti kao da radish u Zavodu za zastitu okolisha

Пази, постоје разни подфоруми, постоје сваштаре, теме за ћаскање, форуми за вицеве и хумор. Ово је Историја, и неки минимум интелигентног, пристојног и озбиљног понашања би требао да се подразумева, а не да постане стециште неписмених чобанчина чија је глупост и сировост таква да је то просто болно и кад се гледа са стране.

На који начин су ликови попут лажног "Дробњака" или "старог црногорца" ичему допринели на овом форуму, наравно под условом да је уопште реч о различитим особама? "Дробњак" је, и то је више него очигледно, исти онај Руфим, владика митраљезац, играчина, Укро-Ото и колико је већ никова овде имао, то ни модерација не зна. На који начин простачко и некултивисано понашање, праћено редовним вређањем и пљувањем Србијанаца, и свега онога што Србијанце представља, од опанака и шајкаче, до Карађорђа и вепрове главе на грбу Трибалије доприноси ичем квалитетном? Па да се макар појави та интелектуална недоношчад која пише те текстове које ови јадници немушто копи-пејстују, па да се скупи пар квалитетних форумаша да им кожу одеру са леђа колико би их уништили аргументима, имало би и неки смисао. А ово се све сведе на пар идиота, и то не грешим кад кажем да се ради о чобанчинама јер управо поседују све оне негативне особине које може имати прост и туп човек са села у пасивним крајевима, који прекопирају нешто о чему чак нису способни ни да дискутују. Немају појма, а прсе се, нешто хоће, глуме неку надмоћност, а уствари је за гађење количина њихове простоте, необразованости и комбинације глупости са тврдоглавошћу и безобразлуком. На који начин они доприносе раду овог дела форума? На тај начин што својим примитивизмом терају сваког нормалног да престане да долази овамо, на тај начин што постављају 1001 тему о неким лажним историјама 5 племена у неким балканским вукоје*инама које чак ни Турци нису желели да освоје јер им нису ни требале, на тај начин што истим постовима бомбардују сваку могућу тему? Шта још постоји и шта је још могуће написати из псеудоисторијске кухиње тих нео-Дукљана, а да они (или он) нису већ 20 пута овде поновили?

Жалосно је и срамотно само посматрати сваку дискусију у коју се ти чобани укључе. Опогане је и упрљају, као што прост и покварен човек упрља све лепо чега се дохвати.

Bogart, tako je vec godinama na ovom forumu.
Zadnjih par godina, pojavi se par tzv Dukljana, krene DANU brkovicevsku propagandu da shiri baljezgarije, trudeci se da izazovu i shire odbojnost medju Srbijancima i Crnogorcima, da naprave nekakav jaz u tom pogledu, shta vec....
No posle par meseci, kada poneki moderator svrati na ovaj forum, oni (ili on, Igracic/Rufim/Drobnjak?koji vec umobolnik ne) dobiju zasluzenu nogu u dupe, i nema ih neko vreme..... Do sledeceg nicka, i do sledece teme....
Tako da, tema o Dukljanima Crnogorcima NeSrbima, odavno je prezvakana na forumima, i kao takva bachena je na djubrishte, kao politichka baljezgarija.... Nema mnogo smisla prichati o tome.

Teme koje otvaraju ovi vajni Dukljani, povod su samo za zezanje i ismevanje istih, nishta vishe ;)

U pravu si, cim pricam s tobom mora da sam pravi magarac.

Срећа па си своју памет "доказа" одговарајући на озбиљне и аргументоване реплике на глупости које си тврдио, а о којима не умеш ни да дисукутујеш, а камоли да их на било који начин докажеш. На тим пољима си испао, не магарац, него магарчина, а не зато што покушаваш да се препуцаваш са мном.

jevremmagaracsmalllb8hn2.jpg

А о ономе што сам написао у претходном посту - погледати само теме на првој страници овог дела форума, и њихове ауторе:

* 1919 g: "Nekoliko stranica iz krvavog albuma Karađorđevića"
* Čik pogodi: Kada se srpska trobojka prvi put javlja u Crnoj Gori?
* Bula Antipape Klimenta III upućena biskupu barskom, daje mu nadbiskupski plašt (1089)
* Crnogorska plemena, plemena na Balkanu postoje samo kod Crnogoraca i Albanaca
* KAKO JE KRALJ NIKOLA POSRBLJAVAO CRNOGORCE !
* Gramota Petra Velikoga Crnogorcima od 9. jula 1715. godine
* SJAJAN PRIMJER, KAKO SE FALSIFIKUJE ISTORIJA !
* Vizantijski, vatikanski i drugi izvori o precima Crnogoraca

Од 15 тема на врху, 8 о је*беним Црногорцима и њиховој је*еној историји из визуре лудог Јеврема & проклетог Мираша! Историја света, свих држава и народа кроз хиљаде година, а 50% тема на врху о томе шта је некад неки чобан написао о другим чобанима. Па шта је много, много је, нит већих гована, нит више "историје". Идите, бре, у своја села па продајите те приче својим козама и овцама и понекој сеоској будали која би била довољно луда да слуша те идиотарије, шта ово место загађујете кад вас се свако нормалан гнуша?

Срећа па си своју памет "доказа" одговарајући на озбиљне и аргументоване реплике на глупости које си тврдио, а о којима не умеш ни да дисукутујеш, а камоли да их на било који начин докажеш. На тим пољима си испао, не магарац, него магарчина, а не зато што покушаваш да се препуцаваш са мном.

jevremmagaracsmalllb8hn2.jpg

А о ономе што сам написао у претходном посту - погледати само теме на првој страници овог дела форума, и њихове ауторе:

* 1919 g: "Nekoliko stranica iz krvavog albuma Karađorđevića"
* Čik pogodi: Kada se srpska trobojka prvi put javlja u Crnoj Gori?
* Bula Antipape Klimenta III upućena biskupu barskom, daje mu nadbiskupski plašt (1089)
* Crnogorska plemena, plemena na Balkanu postoje samo kod Crnogoraca i Albanaca
* KAKO JE KRALJ NIKOLA POSRBLJAVAO CRNOGORCE !
* Gramota Petra Velikoga Crnogorcima od 9. jula 1715. godine
* SJAJAN PRIMJER, KAKO SE FALSIFIKUJE ISTORIJA !
* Vizantijski, vatikanski i drugi izvori o precima Crnogoraca

Од 15 тема на врху, 8 о је*беним Црногорцима и њиховој је*еној историји из визуре лудог Јеврема & проклетог Мираша! Историја света, свих држава и народа кроз хиљаде година, а 50% тема на врху о томе шта је некад неки чобан написао о другим чобанима. Па шта је много, много је, нит већих гована, нит више "историје". Идите, бре, у своја села па продајите те приче својим козама и овцама и понекој сеоској будали која би била довољно луда да слуша те идиотарије, шта ово место загађујете кад вас се свако нормалан гнуша?

Bogart, ośećam neku vrstu psihopaticne mrznje kod tebe. Ovi tvoji postovi ne odisu samo nekulturom, kao kod Hellen, vec su stvarno na neki nacin bolesni da bi ti najozbiljnije preporucio lijecenje. U najmanju ruku da uzmes jedan bensedin nocas.

Eto, jel vidish :lol:

Па управо то и кажем. Мислим да су студенти на почетним вежбама из вештачке интелигенције у стању да напишу скрипту која би давала смисленије и интелигентније одговоре од ових чобана.

Ma lijepo ja kazem, kada Rotkovic (i to mi je neki "liberal" - k'o Vladimir Zirinovski) toliko pise o toj Duklji, ja predlazem da se ne pravda ispravi. Evo, Nega se ovo plavo sjedini sa Republikom Srbijom a ostalo proglasi nezavisni "Duklja-negro" i da svi lijepo ucimo da su Nemanjici macem i ognjem osvojili i unistili tu civilizaciju u velikosrpskoj agresiji. Ja mislim da tu svi mozemo da se slozimo.

Pogledajte prilog 33831

Sta kazete vi ostali?

Ma lijepo ja kazem, kada Rotkovic (i to mi je neki "liberal" - k'o Vladimir Zirinovski) toliko pise o toj Duklji, ja predlazem da se ne pravda ispravi. Evo, Nega se ovo plavo sjedini sa Republikom Srbijom a ostalo proglasi nezavisni "Duklja-negro" i da svi lijepo ucimo da su Nemanjici macem i ognjem osvojili i unistili tu civilizaciju u velikosrpskoj agresiji. Ja mislim da tu svi mozemo da se slozimo.

Pogledajte prilog 33831

Sta kazete vi ostali?
Kazu da si jadni ostrasceni sarlatan.

Karta iz neke srpske knjige, Kraljevina Duklja na vrhuncu moći,
druga polovina XI vijeka.

dukljaxivijektz5.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back