vuk_
Domaćin
- Poruka
- 3.870
Da se ne śekiraju puno oko imena jezika. :wink:
Ubedjen sam da nece moci da spavaju kao i do sada.....
Eh, toliko o Nobelovoj nagradi.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se ne śekiraju puno oko imena jezika. :wink:
Ubedjen sam da nece moci da spavaju kao i do sada.....
Eh, toliko o Nobelovoj nagradi.......![]()
Samo da si mi ti zdravo, pa ce bit nagrada.
I da nam jednom odgovorish jesi li Srbin ka' taj tvoj iz avatara, ili nisi..... samo polako.... ne zuri![]()
Opet neke fore?
Дај, загађујеш форум својом дебилношћу. Јеси ли макар свестан колику будалу правиш од себе, или можда умишљаш да испадаш паметан?
Bogart,
ti kao da radish u Zavodu za zastitu okolisha
U pravu si, cim pricam s tobom mora da sam pravi magarac.
Срећа па си своју памет "доказа" одговарајући на озбиљне и аргументоване реплике на глупости које си тврдио, а о којима не умеш ни да дисукутујеш, а камоли да их на било који начин докажеш. На тим пољима си испао, не магарац, него магарчина, а не зато што покушаваш да се препуцаваш са мном.
![]()
А о ономе што сам написао у претходном посту - погледати само теме на првој страници овог дела форума, и њихове ауторе:
* 1919 g: "Nekoliko stranica iz krvavog albuma Karađorđevića"
* Čik pogodi: Kada se srpska trobojka prvi put javlja u Crnoj Gori?
* Bula Antipape Klimenta III upućena biskupu barskom, daje mu nadbiskupski plašt (1089)
* Crnogorska plemena, plemena na Balkanu postoje samo kod Crnogoraca i Albanaca
* KAKO JE KRALJ NIKOLA POSRBLJAVAO CRNOGORCE !
* Gramota Petra Velikoga Crnogorcima od 9. jula 1715. godine
* SJAJAN PRIMJER, KAKO SE FALSIFIKUJE ISTORIJA !
* Vizantijski, vatikanski i drugi izvori o precima Crnogoraca
Од 15 тема на врху, 8 о је*беним Црногорцима и њиховој је*еној историји из визуре лудог Јеврема & проклетог Мираша! Историја света, свих држава и народа кроз хиљаде година, а 50% тема на врху о томе шта је некад неки чобан написао о другим чобанима. Па шта је много, много је, нит већих гована, нит више "историје". Идите, бре, у своја села па продајите те приче својим козама и овцама и понекој сеоској будали која би била довољно луда да слуша те идиотарије, шта ово место загађујете кад вас се свако нормалан гнуша?
Eto, jel vidish![]()
Kazu da si jadni ostrasceni sarlatan.Ma lijepo ja kazem, kada Rotkovic (i to mi je neki "liberal" - k'o Vladimir Zirinovski) toliko pise o toj Duklji, ja predlazem da se ne pravda ispravi. Evo, Nega se ovo plavo sjedini sa Republikom Srbijom a ostalo proglasi nezavisni "Duklja-negro" i da svi lijepo ucimo da su Nemanjici macem i ognjem osvojili i unistili tu civilizaciju u velikosrpskoj agresiji. Ja mislim da tu svi mozemo da se slozimo.
Pogledajte prilog 33831
Sta kazete vi ostali?