ČIJI SI TI ĆALE .....

Pa njihovi ocevi su manje ambiciozni. Eto ti Djokovici su ATP turnir u BGD-u pokrenuli..i rade jos dosta toga.....ocevi ove druge dvojice ne rade nista u tom smislu.
Ali nema sta oni da se oglase kad su i ovako Viktor i Janko podrzali to sto Djokovic prica.

A jel ...a šta misliš ko zarađuje od tog turnira u BG ,najviše ..... ko je direktor turnira????

Ne kažem ja da taj turnir nije dobar za Srbiju i BG al on najviše donosi porodici Đoković i to je u redu .... al neka se drže tog turnira a NE STVARI KOJE IH SE NE TIČU ....

A jel ...a šta misliš ko zarađuje od tog turnira u BG ,najviše ..... ko je direktor turnira????

Ne kažem ja da taj turnir nije dobar za Srbiju i BG al on najviše donosi porodici Đoković i to je u redu .... al neka se drže tog turnira a NE STVARI KOJE IH SE NE TIČU ....

Normalno da donosi njima. Pa nece valjda tebi da donosi??

Oni su i ulozili veliku lovu da dobiju taj turnir samim tim valjda treba i da zarade na istom. A neposredno tu je na dobitku i BGD kao i Srbija.

A stanje u teniskom savezu normalno da ga se ticu. Da sam ja na mesti tog Srdjana isto bi postupio..ili da se nesto menja u TS ili mi sin vise ne bi igrao za reprezentaciju.

TS je oduvek bilo leglo lopova jos od onog Radomana Bozovica.

Slažem se u potpunosti ALI NEK NASTAVI ČOVEK DA SE BAVI I DALJE SVOJIM SINOM A NE TENISKIM SAVEZOM.... kako do sada tako i od sada.

zasto da se ne bavi i savezom?
po cemu je to boba zivojinovic pokazao da je sposobniji od djokovica,sta je on to za razliku od djokovica uradio za tenis u ovoj zemlji?
da nije bilo njeogovg caleta ne bi bilo nikakvog uspehja kojim se sada svi od manerkena do tih nesposobnih mentola iz saveza kite
tu bagru treba najuriti

Slažem se u potpunosti ALI NEK NASTAVI ČOVEK DA SE BAVI I DALJE SVOJIM SINOM A NE TENISKIM SAVEZOM.... kako do sada tako i od sada.

A da nisi ti neki od radnika u TS pa te to toliko pogadja????

I sto on ne bi imao pravo da se bavi TS?? Pa njegov sin je prvi igrac Srbije i najzasluzniji za ovaj uspeh. Taj Srdjan Djokovic zna kroz sta je sve prosao dok je od sina pravio tenisera i zna kakvu "pomoc "je imao od TS i ne samo on vec i sva ostala deca. E on sad hoce da se to promeni i da ne zavisi sve samo od roditelja vec i da TS radi svoj posao.

Kojih politicara?? Sport i politika treba da su odvojeni.

Recimo taj Srdjan Djokovic....on je sam ulagao u svog sina,cimao se itd.....postigao je cilj.....dete mu je sad vrhunski teniser i milioner.....

Sa druge strane imas teniski savez Srbije koji ocigledno ne radi nista ......i sa tim su se slozili svi teniseri a i trener reprezentacije Obradovic.
Oni hoce da se to promeni i da teniski savez radi nesto....

Нисам ја рекао да тениски савез било шта ради како треба...
Али исто тако ђоковић сениор нема право да се меша у рад тениског савеза...
Такву власт и имамо где се разни мишковићи и финансијери странака петљају у рад државе..те нам је стање горе него под нацистима..

Pa jel ga terao neko da finansira svog sina??? Drugo što se nije oglasio VIKTOROV OTAC ili JANKOV ....

Pa da bude ... OČEVI NAŠIH TENISERA SAOPŠTAVAJU ..... da vidimo i taj CIRKUS ..... ne oglasio se SPS-ov SKUPŠTINAR
Koliko vidim, jedino sto ti smeta je to sto se pojavio u SPS?
Totalno si van dogadjanja oko tenisa, to se vidi iz aviona. Razmisljas li koliko je potrebno para da bi se doslo do rezultata jednog tenisera koji je u prvih 100 na listi? E, da te informisem, Noletov otac je tu kao "investitor" a problemi o kojima prica nisu od juce. I naravno, Torent je u pravu, svuda smrdi pa i u TSS.

A da nisi ti neki od radnika u TS pa te to toliko pogadja????

I sto on ne bi imao pravo da se bavi TS?? Pa njegov sin je prvi igrac Srbije i najzasluzniji za ovaj uspeh. Taj Srdjan Djokovic zna kroz sta je sve prosao dok je od sina pravio tenisera i zna kakvu "pomoc "je imao od TS i ne samo on vec i sva ostala deca. E on sad hoce da se to promeni i da ne zavisi sve samo od roditelja vec i da TS radi svoj posao.
...i da bi postojala Nacionalna teniska akademija da bi sutra i ti mogao tamo dete da posaljes (iako mozda nisi u prilici zbog izuzetno visokih troskova) ako je talentovano.

To je tačno!
Porodica je stvorila današnjeg Novaka...
Država nije dala ni cvonjka.
Možda su tu koreni njegovog režanja....
Bez obzira na to,morao bi
pokazati više takta i kulture.....

svaka ti na mestu
kao otac 2 teniserke imam prava da te pohvalim :)
u prici oko tenisa drzava nista ne daje i sve roditelji sami finansiraju. dobro, preterao sam: finansira drzava sa 1%

svaka ti na mestu
kao otac 2 teniserke imam prava da te pohvalim :)
u prici oko tenisa drzava nista ne daje i sve roditelji sami finansiraju. dobro, preterao sam: finansira drzava sa 1%

Ajde! A ko ce da ubire plodove tog ulaganja? Kako ce to drzava da zaradi od ulaganja u tenis, ako ce, recimo, sutra necije dete da se preseli sa sve kintom u neku egzoticnu zemlju sa povoljnijim porezima?

Momak,
čemu služe ugovori ?
Neće biti da je samo zbog "udovice".....???

Koji bre ugovori, sefe?

Da ti dodje 300 klinaca koje ces da finansiras, njihova putovanja, ucesca na svetskim juniorskim turnirima na kojima nema kinte, da bi dvoje od njih sutra postalo vrhunski teniseri koji ce da pobede na 3-4 turnira godisnje i zarade od toga 3-4 miliona evra (koje opet treba podeliti, recimo, po pola, pola njima, pola drzavi).

Samo pricate nebuloze. Sta Zvezda i Partizan, kao jos uvek drzavna sportska drustva doprinose drzavi? Ko zaradjuje prodajom igraca? Klub ili drzava i koliko?

Navedite mi jedan nacionalni, drzavni teniski kamp u svetu, koji drzava finansira. Ja sam cuo za kampove, Bolitjerija, Pilica, Cirijaka itd. Dakle sve sami privatni kampovi i svi teniseri svetski su ponikli u njima, nijedan iz nekog drzavnog kampa. Yebote, nikako da se odreknete komunizma.

Tenis je uvek bio sport bogatije dece, a i iste takve, snobovske publike, koja se jelte, `kulturno` ponasa, ne psuje, ne vice, ne smeje se, ne prdi...tokom meca.
Pa ybg, ako imas pare, ulazi u dete, ako nemas, neka predje na streljastvo, pa neka bude kao Sekaricka, bar ce da dobije nacionalnu penziju, a i nije takva konkurencija.

Koji bre ugovori, sefe?

Da ti dodje 300 klinaca koje ces da finansiras, njihova putovanja, ucesca na svetskim juniorskim turnirima na kojima nema kinte, da bi dvoje od njih sutra postalo vrhunski teniseri koji ce da pobede na 3-4 turnira godisnje i zarade od toga 3-4 miliona evra (koje opet treba podeliti, recimo, po pola, pola njima, pola drzavi).

Samo pricate nebuloze. Sta Zvezda i Partizan, kao jos uvek drzavna sportska drustva doprinose drzavi? Ko zaradjuje prodajom igraca? Klub ili drzava i koliko?

Navedite mi jedan nacionalni, drzavni teniski kamp u svetu, koji drzava finansira. Ja sam cuo za kampove, Bolitjerija, Pilica, Cirijaka itd. Dakle sve sami privatni kampovi i svi teniseri svetski su ponikli u njima, nijedan iz nekog drzavnog kampa. Yebote, nikako da se odreknete komunizma.

Tenis je uvek bio sport bogatije dece, a i iste takve, snobovske publike, koja se jelte, `kulturno` ponasa, ne psuje, ne vice, ne smeje se, ne prdi...tokom meca.
Pa ybg, ako imas pare, ulazi u dete, ako nemas, neka predje na streljastvo, pa neka bude kao Sekaricka, bar ce da dobije nacionalnu penziju, a i nije takva konkurencija.

Kakav si ti banalista,to je čudo jedno....
Dođe 300...
pa ne ulaže se u svih trista...
tu već u startu otpadne 280.
Posle nekoliko treninga još 15-
pravi se selekcija.
Kada iskusno oko ošacuje pravi kvalitet
i kad temeljni zdravstveni pregledi
pokažu apsolutno zdravlje kandidata,
tada se traži papir,indigo i Milka sekretarica....
I,država budno prati čekajući svoj
trenutak kada će koka početi da nosi zlatna jajca...
Eto,moj omladinac,tako pametni ljudi u
uređenim zemljama rade....

Kakav si ti banalista,to je čudo jedno....
Dođe 300...
pa ne ulaže se u svih trista...
tu već u startu otpadne 280.
Posle nekoliko treninga još 15-
pravi se selekcija.
Kada iskusno oko ošacuje pravi kvalitet
i kad temeljni zdravstveni pregledi
pokažu apsolutno zdravlje kandidata,
tada se traži papir,indigo i Milka sekretarica....
I,država budno prati čekajući svoj
trenutak kada će koka početi da nosi zlatna jajca...
Eto,moj omladinac,tako pametni ljudi u
uređenim zemljama rade....

Pametni ljudi, slazem se.

Ne rece mi koja DRZAVA tako radi. Za koji si ti cuveni drzavni kamp cuo? Ajd, ne mora da bude ni cuven. Za koji si drzavni tensiki kamp cuo?

Ajd dalje. Koliki to taj kamp treba da bude za 15 tenisera? Koliko im to terena treba, a da ih vec nema?

Sve i da se slozimo da treba da se naprave. Koliko treba da se ulozi u tih petnaest? SAMO PETNAEST!, naglasavam!?

Svi oni moraju da prodju sve juniorske kategorije i da ucestvuju na svim cuvenim turnirima, a sve to treba drzava da finansira. I opet, konacno, posto vidim da nisi nista pomenuo o racunici koju sam ti ispostavio, cisto za primer, koliku ce to zaradu drzava da ima od njih?

Ako osvoji jedan grend slem u godini to je oko milion evra. Uz jos par turnira, neka izadje na dva godisnje. Koliko da mu uzmes, a koliko da njemu ostane?

Idemo dalje. Vidim da mislite kako je to picqin dim napraviti petmaest vrhunskih tenisera kao Federer i eto nama `zlatnih kokosaka`.
A cini mi se da ne vidim u vrhu toliko tenisera iz samo jedne zemlje. Spanci imaju dvojicu ili trojicu u top 10. Ameri jednog. Svi drugi po jednog ili dvojicu. Eventualno trojicu-cetvoricu u top 20. A ovi u top 20 mogu godisnje da zarade ipak sitnih 200 hiljada evra u najboljem slucaju.

Samo lupetarate, a ne razmisljate, da vas ne bi slucajno zabolelo.

Back