Čiji sam ja klon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osim mene... Zato me neke ovde i mrze.:tajna::lol:

tebe i svih tvojih 50 proslih naloga:P

- - - - - - - - - -

Mislim da si moj klon ili obrnuto, ali nisam siguran :/

ako se dodirnete nastace smak sveta...mada ima ona for da ako ubijes sve klonove iz paralelnih unevrzuma da ces dobiti njihovu snagu:think:

- - - - - - - - - -

Mora da sam primio 90 optužbi u inbox otkako sam stigao ovde pre mesec-dva.

Dakle anketa - čiji sam ja klon i da li sam ja ja ili je neko deseti? :eek:

ti se nalazis u matriksu a ustvari su te zatvorili u neku ustanovu a svi smo mi plod tvoje maste:rotf:..tan tan tan tan tan tan(dosije X muzika):lol:

ti se nalazis u matriksu a ustvari su te zatvorili u neku ustanovu a svi smo mi plod tvoje maste:rotf:..tan tan tan tan tan tan(dosije X muzika):lol:

Jel to znači da sam džaba studirao? :eek:

- - - - - - - - - -

nisi gledo film msm sa dzeki cenom?:)na kraju dobijes ribu i ostanes ziv:lol: pusti repke to ne sve precenjeno;)

E, nešto mi poznato, ali ne mogu da se setim :confused:
Al riba i život su uvek okej
Onda odoh da pipam klonove :)

Mora da sam primio 90 optužbi u inbox otkako sam stigao ovde pre mesec-dva.

Dakle anketa - čiji sam ja klon i da li sam ja ja ili je neko deseti? :eek:

Najvece su ti sanse da si "Tenzija".Pogotovo kada odes na zenski PDF sve redom ce da te prozivaju da si Tenzija.Tenzija je bio neki lik koji je sve redom napusavao i svadjao se sa svima redom ali ga zene volele (verovatno zbog toga) pa sad ceznu da ga vide ponovo.A bio je i pametan lik.Da li ima neki novi profil nemam pojma.A ako nisi Tenzija onda si Derko.Ili ti Derer.To je drugi lik koji je sad otvorio novi nalog pod novim juzernejmom ali ako udjes u neku zucniju raspravu sa nekim,vrlo je moguce da ce posumnjati da je Derko otvorio jos jedan nalog.(to ako si opet na "zenama").Trece nema...I,da,ako krenes u neku prisniju konverzaciju sa drugim muskarcem ili,ne daj Boze,das mu neki kompliment,prozivace te i da si Bleki.E Bleki ti je jedan lik...a dobro bolje da ne diskutujemo o tome... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back