white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Da li ste nekada imali postere na zidovima i ciji su to posteri bili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo odatle sam I imao postere.Nekad se lepili posteri iz casopisa bravo. To sam radio jako davno, kada sam bio u srednjoj skoli...
mislim da je sad taj casopis zamenjen sa hej casopisom. Nisam sigurna.Nekad se lepili posteri iz casopisa bravo. To sam radio jako davno, kada sam bio u srednjoj skoli...
a ja iz džuboksa kidao straneNekad se lepili posteri iz casopisa bravo. To sam radio jako davno, kada sam bio u srednjoj skoli...
Nekad se lepili posteri iz casopisa bravo. To sam radio jako davno, kada sam bio u srednjoj skoli...
У младости, све постере рок група које сам волео.Da li ste nekada imali postere na zidovima i ciji su to posteri bili?
Nemacjasam isto uzimao bravo..tu sam proveravao znanje nemackog posto u moje vreme nije bilo srpske verzije tog casopisa.
skupljao sam postere ali ih nisam kacio po zidovima.![]()
Da...Cela soba..Zid se nije video od postera i plakata..Da li ste nekada imali postere na zidovima i ciji su to posteri bili?
uuuuuuu niceDa...Cela soba..Zid se nije video od postera i plakata..
Bili su to posteri omiljenih bendova ,,,
Mislim da je prednjačila Metallica.
da se setimo pokojnog mise tumbasaMislim da je prednjačila Metallica.
Isti slučajDa...Cela soba..Zid se nije video od postera i plakata..
Bili su to posteri omiljenih bendova
Guns N Roses... Сви зидови, свеске...лудницаааDa li ste nekada imali postere na zidovima i ciji su to posteri bili?
Био је и лист БРАВО.. Другарице балавице се палиле на групу "New kids on the block "svi zidovi gole starlete , kakva muzika kakvi bakrači, bio onaj časopis Star , ko zna zna![]()