CIJA JE ZEMLJA KRAJINA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
knindza88:
Hvala na informacijama Wilkolak.

Ma ko zbrinjavao, Srbija. Ma nemoj da te ko cuje. Evo jednog primera. Neki su krali pomoc sto je isla izbjeglicama , brasno, ulje, secer itd, i prodavali na lokalnoj pijaci. Ma daj kakva je to pomoc. Mada bilo je dobrih ljudi koji su nam pomagali. Samo kad bi prosao kroz pijacu video bi sa strane vrecice sa znakom UNa.

Ti se nebrini doklen su ja dogurati sa ovim stavom. Ja volim mir koliko i TI. Ti si mene pogresno razumeo!
Naravno da su ih docekali ko poslednje bednike a velike srpske patriote su kolonama nesrecnika prodavale sendvice za 10 maraka a vodu za 5 . Tako su vas docekali isti oni koji su vam i govorili da dizete balvane i da se bunite a onda kad vas je Sloba zrtvovao u dogovoru sa Franjom .Imao sam u skoli drugara iz Benkovca koji je prvi put dosao 93. i onda je klicao Slobi i Seselju sto je meni jos tada bilo odvratno a onda se ponovo vratio 95. i proklinjao ovu dvojicu.
U pravo u tom pokusaju Slobe da iskoristi krajinski zivalj i napravi srpsku drzavu tamo gde je nikad nije bilo posle 4 godine mu se to obilo o glavu pa ce sada dobiti Albansku drzavu takodje tamo gde je nikad bilo nije .Najgore je bilo sto je na onom opskurnom paganskom mitingu u Pozarevcu bilo dosta ljudi sa Krajine i Kosova koji su zalili za onim zlikovcem i Antihristom koji im je vekovna ognjista poklonio Albancima i Hrvatima sto je samo dokaz kako su ljudi kratke pameti. :evil:

al bundy:
... .Najgore je bilo sto je na onom opskurnom paganskom mitingu u Pozarevcu bilo dosta ljudi sa Krajine i Kosova koji su zalili za onim zlikovcem i Antihristom koji im je vekovna ognjista poklonio Albancima i Hrvatima sto je samo dokaz kako su ljudi kratke pameti

То што се скупило доста људи је кривица "демократских власти" које се смениле Слобу и од тада владају Србијом. Да су они били способни и покренули привреду, омогућили народу плате од 500 евра, на тој сахрани не би било 20 људи. Овако, људи су очајни, многи живе горе неко у Слобино време и онда су попи*дели. Тако да нико тамо није ишао зато што је луд за покојиним Цобијем...

vazon:
То што се скупило доста људи је кривица "демократских власти" које се смениле Слобу и од тада владају Србијом. Да су они били способни и покренули привреду, омогућили народу плате од 500 евра, на тој сахрани не би било 20 људи. Овако, људи су очајни, многи живе горе неко у Слобино време и онда су попи*дели. Тако да нико тамо није ишао зато што је луд за покојиним Цобијем...
Naravnoi da je za ponovnu ekspanziju radikalsko komunjarskog olos velikim delom kriva vlast posle 5. 10 . ali da se za vreme Slobe bolje zivelo to moze da kaze samo neko ko je slep od ociju ili nesto drugo da ne spominjem nije lepo .nNeposredno pre Slobinog pada je plata bila 80 maraka ,benzin se kupovao iz plasticnih kanti na ulici kao i devize ,ulje je bilo 8 dinara ali ga nije bilo nigde ili se cekalo dva sata u redu restrikcije struje su bile cesta pojava a ti opiceni penzioneri su u Avgustu dobijali penziju za maj i uvek ih izlevate za dve penzije godisnje ,novinari i politicki protivnici su ubijani usred bela dana kao i poslovni partneri malog Marka ...Nije ni sad dobro uopste ali sa onim se ne moze porediti .Ali nije to sad tema svi koji su bili na sarani pogled na nihove fizionomije govori sve o njima .Problem je upravo u ljudima sa Kosova i iz Krajne koji su dosli na saranu coveka koji je najodgovorniji sto u svom zavicaju vise ne mogu ni da govore maternji jezik a ne nesto vise ,stvar je u tome da nije Djindjic ili Natasa Kandic potpisali sporazume u Dejtonu i Kumanovu nego Sloba podrzan nekad jevno nekad tajno od partije laznog Vojvode.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back