znam 
nadam se da ce ovo pristupanje eu u najavi, pomoci da se neke stvari dovedu na svoje mesto

nadam se da ce ovo pristupanje eu u najavi, pomoci da se neke stvari dovedu na svoje mesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš? Zašto? Svaki porok je od štete, nikako od koristi. I svaki porok vodi u smrt. Neki pre neki kasnije. Zašto moraš???
Apel za nepušenje nije atak ni na čiju slobodu i lični izbor. Na protiv, pushači ugrožavaju slobodu i sebi i drugima.То ме најмање брине. Ипак је живот најопаснији по здравље и води у сигурну смрт............пре, или касније.
П.С. Нисам знала да ће ова тема да се претвори у акцију против пушења, а све акције и диктати код мене изазивају контраефекат.
..pusaci imaju ruzne zube..uf, sto ne volim miris cigareta kad se uvuce u odecu...tolerisem pusenje poneke cigarete (i to one kvalitetnije, a one jeftine smrdljive) ali one strastvene pusace koji popuse nekoliko pakli - bas ne volim....nije da ne volim, nego smeta mi...
све акције и диктати код мене изазивају контраефекат.
tipicno srpski
ma niko te ne tera,ali ako ces da dajes 10€ dnevno za cigare koje smes da pusis samo na ulici ili u kuci
nemas nikakav pritisak
kazem samo da je pusacu otezan zivot,tako da pusenje prestaje da bude zadovoljstvo i pocinje da bude muka ziva,pa ko hoce moze da nastavi
Apel za nepušenje nije atak ni na čiju slobodu i lični izbor. Na protiv, pushači ugrožavaju slobodu i sebi i drugima.
Malo sebicno al ajde..mozda neki od nastavnika truje nasu decu u skoli tako da bi apel tog tipa trebao biti nonstop aktuelan..narkomani takodje dozive duboku starost pa i zarazeni aidsom..tako da je taj 'izgovor' malo ogranicen i zvuci kao opravdanje koje niko nije trazio..sto se kafica tice svaki mora imati odgovarajuci broj mesta za nepusace..i naravno kad ne budemo vise pod turcima niko nece zatvarati objekte vec ce se povinovati zakonu.
Jes u pravu..ali bas na ovo pitanje se moze sa uzivanjem odgovoritiU kojim situacijama zapalite cigaretu?
Probala sam, pošto je moje celo društvo pušilo cigare. To je bilo u gimnaziji, ali ne sećam se da li prvi ili drugi razred. Veću grozotu u životu nisam stavila u usta. Nisam pušač. Nikada nisam bila. Nikotin ne mogu da smislim. Bude mi muka. Moram jogurt da pijem, kada udahnem nečiji dim. Otrov. Pitam se, kako se ljudi naviknu na cigarete? Kako je moguće steći zavisnost. Smrde, imaju grozan ukus, loše su. Ne može niko da me ubedi da su mu se dopale iz prve. Da li je želja za dopadanjem u društvu toliko jaka da čovek sebe svesno truje do trenutka kada organizam postane zavistan? Oduvek sam to posmatrala slabošću i nikada nisam pušaće smatrala kul facama, već pubertetlijama željnim pažnje. Čak i kada sam sama bila pubertetlijka. Kako se neko navuče, ostaće mi večita nepoznanica.
Uh, pa kako se samo divno razgranala tema... Kako ljudi kulturno razmenjuju misljenja... munja je pomenuo vladiku Nikolaja... Divan primer, ja sam negde procitao da dok je on pusio- cigarete je nazivao duhovnom hranomI ja pusim... Manje- vise... Zlatni marlboro... Volim tako da ga zovem... I da, ne radim nikakvu studiju, samo me interesovalo koliko ljudi sa foruma pusi, i jos neke stvari... Samo pisite. Poz
![]()
![]()