Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.757
Nema potrebe..mozemo i na profilu razmeniti misljenja..sorry ako je skrenuto sa teme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje za sve. Kad ste poceli da pusite i zasto? Koje cigarete pusite i zasto bas te? Koliko dnevno cigareta popusite? Koje su najjace, a koje najblaze? Kako ste se osecali prvih dana dok ste pusili, da li vam je to predstavljalo bilo kakvo zadovoljstvo, a kako vam se cine nakon duzeg vremena koznumiranja istih? U kojim situacijama zapalite cigaretu?
Izvolite.![]()
Pitanje za sve. Kad ste poceli da pusite i zasto? Koje cigarete pusite i zasto bas te? Koliko dnevno cigareta popusite? Koje su najjace, a koje najblaze? Kako ste se osecali prvih dana dok ste pusili, da li vam je to predstavljalo bilo kakvo zadovoljstvo, a kako vam se cine nakon duzeg vremena koznumiranja istih? U kojim situacijama zapalite cigaretu?
Izvolite.![]()
E bas nam zao iskreno![]()
Dimim poput turcina..U raznim situacijama zapalim cigaretu,recimo posle klope i sexa..![]()
ja bi to ostavijo, al mi slab karakter...
...misim...nisam se još lepo dogovorio i sve utanačio sa sobom...
pocela kao tinejdzerka, zato sto je bilo IN, naravnoPitanje za sve. Kad ste poceli da pusite i zasto? Koje cigarete pusite i zasto bas te? Koliko dnevno cigareta popusite? Koje su najjace, a koje najblaze? Kako ste se osecali prvih dana dok ste pusili, da li vam je to predstavljalo bilo kakvo zadovoljstvo, a kako vam se cine nakon duzeg vremena koznumiranja istih? U kojim situacijama zapalite cigaretu?
Izvolite.![]()
Mislim da sam imala 8 godina ili 9. Pravo sam pocela pusiti u osmom osnovne, ali mlatila sam kutiju na dan tek u 2. ili 3. srednje. Marlboro je uvek bio zakon. Sa 18 sam prestala na nekih 14 meseci ali sam kasnije imala problema sa skolom i vrlo brzo se vratila na kutiju. Sad sam na 10-12 cig dnevno.
Momci kazu da ostavim, a ja kazem da jedino sto bih mogla da ostavim su oni.
Slazem se da neko zapali cigaretu zbog nervoze ili tako toga...Ne slazem se kada neko pocne da pusi da bi bio u trendu.![]()
Izvolite.![]()
Izvolite.![]()