CIGARETE PONOVO ISPOD TEZGE - KAO U "DOBRA STARA VREMENA"

gost 281026

Aktivan član
Poruka
1.990
Na pijacama šverceri nude cigarete po ceni nižoj za oko 20 odsto u odnosu na onu u prodavnicama.

434953_14_lb.jpg

Izvori „Blica“ kažu da je ovo uzelo maha, odnosno da je svaka peta cigareta koja se ****** u Srbiji prokrijumčarena ili falsifikovana. S druge strane, promet cigareta u Srbiji za samo godinu dana pao je za 20 odsto. Cigarete se najčešće krijumčare autobusima, kamionima i vozovima, jer se veruje da će tovar tako proći bez detaljnih kontrola.

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/442711/Cigarete-ponovo-nude-ispod-tezge

Vratilo se :sad2:

Fala bogu, ostavih to đubre na vreme :aha:

Preporučujem lek koji je jeftiniji od boksa najjeftinijih cigareta !

20120515101602_tabeks-tabex.jpg

Znam taj lek !
I ljude koji su uz pomoć njega batalili duvan.
Ima jedan nepremostiv nedostatak....
Kontraindikovan je na kardiovaskularne bolesti.
Prilično rigorozno.
Ja kupio.
Kada sam pročitao uputstvo, odmah sam ga eliminisao.
Jeb'o bačenih oko 900 dinara (pre 4-5 god.)

Ocekivano je da se desi ovakva ponuda od strane duvanske mafije.Zarada je bajna,potrosaca koliko hoces,a buducnost posla uopste nije upitna.Sto veca kriza-to bolje!Hvala bogu i ja sam se ovoga zla ratosiljao pre nekoliko godina.Ono sto je zalosno,to je da je broj obolelih od raznih vrsta kancera u porastu,kao i broj obolelih od srcanih bolesti i dijabetisa.Ne verujem nesto u cistocu tih cigara,znam da su nedavno amerikanci priznali da su pojacali dozu secera.Znaci,svasta se stavlja.Opasno!!!!

Znam taj lek !
I ljude koji su uz pomoć njega batalili duvan.
Ima jedan nepremostiv nedostatak....
Kontraindikovan je na kardiovaskularne bolesti.
Prilično rigorozno.
Ja kupio.
Kada sam pročitao uputstvo, odmah sam ga eliminisao.
Jeb'o bačenih oko 900 dinara (pre 4-5 god.)

Svaki lek ima kontraidikacije, a što se tiče cene i dalje je ista, verovao ili ne, a vidi koliko su cigarete poskupele za to vreme :lol:

Back