Ribar
Poznat
- Poruka
- 9.164
Lepo!Ovom prilikom objavljujem da mi je danas mjesec dana kako nisam zapalila nijedne a pusila sam 7 godina![]()
Vec tri puta sam ih ostavila na po 3, 4 mjeseca i uvijek me nesto tjeralo da zapalim opet i popustim. Mada moram naglasiti da sam zadnjih 2 godine pusila svega dve cigarete na dan-maksimalno 5, cisto da ispunim potrebu. Po tome sam vidjela da i nisam toliko zavisna jer ima ljudi koji bez kutije nisu normalni
Onda od sredine juna sam izdrzala nekih 15ak dana i opet zapalim.Stidila sam se sebe sto ih nikako ne mogu ostaviti a izdrzala sam od oktobra 2011. do februara 2012.
Najvise mi je pomogao citat Nikolaja Ostrovskog - Covjek koji se ne moze rijesiti glupe navike ne vrijedi nicemu. To mi je pomoglo da tjeram dalje i da napokon prelomim.
Sada nemam potrebu za cigaretom ni kad sam najnervoznija ni kada imam nesanicu a to me je uvijek smirivalo.
SAMO NAPRIJED VI TO MOZETE!!!!![]()

Činjenica je da žene teže ostavljaju duvan nego muškarci.
Za pohvalu će biti tek ako preteraš ta tri-četiri meseca i to bude trajno stanje godinama!

Ko god hoće da ostavi duvan ima svega dve mogućnosti: ili da ga ostavi ili da nastavi. Neko srednje rešenje ne postoji. Smanjenje broja cigareta ne vodi prestanku!
ISTINA O PUŠENJU I PUŠAČIMA - drugi tekst po redu, posle napisa "UDAR STRUJE".