Dimitrije...
Početnik
- Poruka
- 24
Da li neka od vas devojaka pusi EVE ili je mozda nekada probala ili to radi ne bi li bila primecena u drustvu zbog toga? Sta mislite o takvim osobama ili ako ste sami takvi molim komentar....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dimitrije...:samo sam pitao.....ne pogadja te to sto neki ljudi imaju lose misljenje od devojkama koje pusite EVE? ono kao lake zenske i tako to....
Sanha:Moja mama pushi EVE,i ona je sad laka zenska,a????? :shock: Ti dechko nisi normalan...![]()
pure poison:tompuse najvolem..
Lepshe su one cigarete dugachke, u bojama, zovu se na pochetno slovo S, mozda Sorbona.Dimitrije...:Da li neka od vas devojaka pusi EVE ili je mozda nekada probala ili to radi ne bi li bila primecena u drustvu zbog toga? Sta mislite o takvim osobama ili ako ste sami takvi molim komentar....
chini ti se..Dimitrije...:Ti si neka duhovita ili mi se samo cini???![]()
topmodelsica:Lepshe su one cigarete dugachke, u bojama, zovu se na pochetno slovo S, mozda Sorbona.
topmodelsica:Lepshe su one cigarete dugachke, u bojama, zovu se na pochetno slovo S, mozda Sorbona.
Dimitrije...:Zovu se SOBRANIEa ti si ih pusila a ne znas kako se zovu?
Lexa:Niko ne puši zato što voli cigare već zato što je navučen. Ali pitanje je zašto uopšte propuši???
Pošto razumno objašnjenje ne postoji osim - da bih bio faca u društvu, blah, ja sam za to da se puše isključivo skupe cigare, jer teško da će neko biti faca pušeći klasik... Hm... Pa kada se qrčimo, hajde do kraja![]()
Ali da nisi ti imao nešto drugo na umu, obzirom da si temu postavio baš na LJ&S-u? :?