Ciganske karte- vracaonica :-)

tebi stoji kao da si imala neke zelje koje ti se nisu ostvarile , a bile su vezane za nekog muskarca. kao da je to ostavilo trag na tebi, ali nema potrebe za brigom.Moguce je, da se neka osoba iz proslosti, sa kojom nisi imala nista konkretno, sem simpatisanja pojavi u tvom zivotu i osetices se srecna poput malog deteta:-)Ti si izuzetno nepoverljiva, u svemu nazires neiskrenost , plasis se da neko ne izigra tvoje poverenje i to te koci.Takodje, stoji ti kontakt sa starijom muskom osobom, slobodnom, koja cesto putuje ili zivi u drugom gradu i koja ce ti se bas onako klasicno udvarati, trudice se da te ocara. Bice ti jako zanimljiv , jer je ujedno i fin , ali i namazan u pozitivnom smislu:-) Stoje ti poztovne promene, ali moras malo da sacekas i vrlo je bitno da ne pokusavas da ozivis ono sto se zavrsilo (bila to ljubav, drugarstvo i slicno) jer prosto je doslo vreme za nove stvari :-)
Ako mogu da dam FEEDBACK po pitanju ovog. I da postavim NOVO?! :)

Poslednja izmena:
Dragi moji , nemojte se ljutiti što me nema i što vam ne odgovaram već duže trenutno sam prezauzeta pokrenula sam svoj blog o ovim našim kartama kao i stranu na fb ,pa ako želite predjite tamo bilo bih mi drago. Ko želi neka mi javi šaljem linkove na PP. Ljubim vas:heart:

Meni molim te, mila, ostavi u reputaciji linkove, ako ti nije tesko. Nije mi aktivan pp. Bice mi drago, da te čitam, od tumačenja do pojašnjenja, da unapredim svoje znanje i da učim od najbolje u oblasti Ciganica. Hvala ti puno. ♥

Evo i ja da postavim neko pitanje. :D Svidja mi se jedan decko iz drugog grada,sa njim sa vec bila jednom u vezi,i dalje se cujemo pa me zanima (uz pomoc ciganskih karti) da li postoji sansa da ponovo budem sa njim,i da li ce to biti nesto ozbiljnije,da li nam je sudjeno?Nadam se da je ovo pitanje normalno haha :D Pozdrav,i hvala unapred

Back