gost 192266
Elita
- Poruka
- 23.388
evo i mene
nesto nije dobro cim mi ne pises odgovor![]()
kad ima obaveze oko ispita nije ovde. ne zamerite joj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo i mene
nesto nije dobro cim mi ne pises odgovor![]()
Ja bih jos jedno pitanjce,posto od prethodne prognoze nije bilo nista na moju veliku zalost(nista od njega niti od veze)..a kako stvari stoje nece ni biti izgleda 

Hvala,hvala,ziveli..

Ako mogu da dam FEEDBACK po pitanju ovog. I da postavim NOVO?!tebi stoji kao da si imala neke zelje koje ti se nisu ostvarile , a bile su vezane za nekog muskarca. kao da je to ostavilo trag na tebi, ali nema potrebe za brigom.Moguce je, da se neka osoba iz proslosti, sa kojom nisi imala nista konkretno, sem simpatisanja pojavi u tvom zivotu i osetices se srecna poput malog deteta:-)Ti si izuzetno nepoverljiva, u svemu nazires neiskrenost , plasis se da neko ne izigra tvoje poverenje i to te koci.Takodje, stoji ti kontakt sa starijom muskom osobom, slobodnom, koja cesto putuje ili zivi u drugom gradu i koja ce ti se bas onako klasicno udvarati, trudice se da te ocara. Bice ti jako zanimljiv , jer je ujedno i fin , ali i namazan u pozitivnom smislu:-) Stoje ti poztovne promene, ali moras malo da sacekas i vrlo je bitno da ne pokusavas da ozivis ono sto se zavrsilo (bila to ljubav, drugarstvo i slicno) jer prosto je doslo vreme za nove stvari :-)

Dragi moji , nemojte se ljutiti što me nema i što vam ne odgovaram već duže trenutno sam prezauzeta pokrenula sam svoj blog o ovim našim kartama kao i stranu na fb ,pa ako želite predjite tamo bilo bih mi drago. Ko želi neka mi javi šaljem linkove na PP. Ljubim vas![]()
((((((((((((((((((((((
za tumačenje