Ciganske karte- vracaonica :-)

Hvala ti...
Moja cerka je u vezi oko godinu dana sa jednim deckom, ali "savremenoj"-putem neta, e sad kad god treba da se upoznaju desi se nesto i to ne uspe...
Oni sumnjaju da to nisu "cista posla", tj. da je u pitanju crna magija.
On je rodjen 27.11 1990, a ona 11. 08 1991.
Molila bih te za svoje vidjenje situacije,
Puno se zahvaljujem :)

Po kartama, zaista se ne pokazuje nikakva crna magija, deluje da se taj momak bavi nekim sportom, mozda cak i malo ozbiljnije.
Postoje obostrane simpatije izmedju njih dvoje ,ali moguce je, da sa njegove strane postoji neka tamnija zenska osoba sa kojom on nema sada konkretno nista, ali nekim svojim recima i porukama u njemu budi sumnje u tu vezu, jer bi ona volela da bude sa njim. vrlo je moguce da mu je ta osoba drugarica, neko koga srece u velikom drustvu,pri izlascima,itd. E sad,imao je on i neki problem sa novcem, zbog kog je morao da odlozi to vidjenje (nista strasno, samo mu je falio novac) pa deluje da mu je bilo glupo da kaze tvojoj cerki. Ova tamnija zenska osoba moze se cak na neki nacin javiti i tvojoj cerki, preko sms-a ili interneta sa nekim pricama u zelji da ih posvadja i slicno, ali te njene reci nece biti iskrene, tako da ne treba da veruje u njih. Videce se oni vrlo brzo, moguce je cak da ce je iznenaditi nekim manjim poklonom ili pozivom na neko lepo veselje ,lep izlazak.

Koristim priliku da pozdravim Valeriu, za početak :)

I naravno, bila bi mi pomoć kada bi otvorila za mene Cigančice. Do sad nisam uspela da odgonetnem sebi zašto tolika apatija po pitanju ljubavi, ako već nije ni bilo ičega pravog/dubokog ili vrednog. Mada je sve krenulo jako loše i bez rešenja uopšte u životnom ciklusu od preseljenja, 2008god.
Da li se nazire neka promena?

tebi stoji kao da si imala neke zelje koje ti se nisu ostvarile , a bile su vezane za nekog muskarca. kao da je to ostavilo trag na tebi, ali nema potrebe za brigom.Moguce je, da se neka osoba iz proslosti, sa kojom nisi imala nista konkretno, sem simpatisanja pojavi u tvom zivotu i osetices se srecna poput malog deteta:-)Ti si izuzetno nepoverljiva, u svemu nazires neiskrenost , plasis se da neko ne izigra tvoje poverenje i to te koci.Takodje, stoji ti kontakt sa starijom muskom osobom, slobodnom, koja cesto putuje ili zivi u drugom gradu i koja ce ti se bas onako klasicno udvarati, trudice se da te ocara. Bice ti jako zanimljiv , jer je ujedno i fin , ali i namazan u pozitivnom smislu:-) Stoje ti poztovne promene, ali moras malo da sacekas i vrlo je bitno da ne pokusavas da ozivis ono sto se zavrsilo (bila to ljubav, drugarstvo i slicno) jer prosto je doslo vreme za nove stvari :-)

Uh sto mene privlace ovakve teme,a tek poceh da idem u crkvu ne bih li se pomirila s Bogom :worth: ali astrologija i sve u tom pravcu vuce kao ludo..:D
I ja bih pitanje tj odgovor,moze ovako javno.ne krijemo nista ;) Da pitam,pa da se kajem sutra :andjeo:
Imal li sanse da zavrsim u ozbiljnoj prici (tipa braka) sa muskarcem koji mi se svidja? :zaljubljena:
Hvala :cao:

Stoji kao da je sve krenulo da tako kazem ''opusteno'' , zasnivalo se na simpatiji i nekoj kratkoj zaljubljenosti koja je prerasla u nesto vece. Po kartama vi cete imati ozbiljne razgovore i to vrlo brzo i krenucete u nekom ozbiljnijem pravcu. Vas jedini neprijatelj moze biti ljubomora ,koju morate kontrolisati.Po kartama izgleda da oboje razmisljate u istom pravcu , samo je pitanje kada cete ''izvagati'' zajedno kako i u kom pravcu cete krenuti. Svakako, ostvarice se neka tvoja nada vezana za njega, a to je bitno. Srecno:-)

tebi stoji kao da si imala neke zelje koje ti se nisu ostvarile , a bile su vezane za nekog muskarca. kao da je to ostavilo trag na tebi, ali nema potrebe za brigom.Moguce je, da se neka osoba iz proslosti, sa kojom nisi imala nista konkretno, sem simpatisanja pojavi u tvom zivotu i osetices se srecna poput malog deteta:-)Ti si izuzetno nepoverljiva, u svemu nazires neiskrenost , plasis se da neko ne izigra tvoje poverenje i to te koci.Takodje, stoji ti kontakt sa starijom muskom osobom, slobodnom, koja cesto putuje ili zivi u drugom gradu i koja ce ti se bas onako klasicno udvarati, trudice se da te ocara. Bice ti jako zanimljiv , jer je ujedno i fin , ali i namazan u pozitivnom smislu:-) Stoje ti poztovne promene, ali moras malo da sacekas i vrlo je bitno da ne pokusavas da ozivis ono sto se zavrsilo (bila to ljubav, drugarstvo i slicno) jer prosto je doslo vreme za nove stvari :-)
Hvala.
Naravno, da ne oživljavam jer nema šta da se reanimira. Nepoverljiva sam tek nakon pvreda. E sad, nisam ni ja tako mlada 30god., a mene u životu prate mlađi muškarci, a ja nisam zainteresovana baš nakon dugoe duge pauze od par godina za ikog, niti sam imala nekog s kim sam se družila, simpatisala tj.onaj kog sam simaptisala s tim sam i bila. Jako sam se povukla nakon selidbe, tako da "4zida i ja". Ne radim, i zato se ni ne krećem. Možda čekam da mi padne neka ponuda s neba.
Ako je do pozitivnog, onda samo želim da odem od kuće i da se ne vraćam ovde više. Ljubav, više nije ni prioritet.. ;)
Hvala još jednom.

Draga Lilit i ja sam zainteresovana da nesto pitam.
Kako ce se okoncati bracna kriza kroz koju prolazim i ima li sanse da se brak stabilizuje?
Hvala unapred!
Po kartama stoji da ste ti i on imali svadje oko njegovog pomalo neozbiljnog i detinjastog ponasanja i oko nekih problema sa novcem. Jos jedan odredjeni period svadje i rasprave ce potrajati, onda dolazi primirenje. Ti svakako, po kartama, stojis kao osoba koja je svesna onoga sto joj smeta i koja je nekako rascistila u glavi sa njim. Moze ce brak odrzati, ali prosto pitanje je koliko ce tebi odgovarati da se pravis da je sve u redu i da ti ne smeta ono sto ti smeta. Dolazi malo bolji period, ali mnogo od tebe zavisi. Kao da postoje stvari koje on nikada nece promeniti, a ti bi zelela, ali isto tako neke stvari ce promeniti i to ce ti predstavljati zadovoljstvo. Srecno !

Svaka cast Lilit!
Ja licno verujem u karte i imala sam prilike i da se uverim u to.Najbolje je bilo to sto mi je na plazi gatala, tj.gledala u karte zena kad sam imala 10 god. a sve od toga se i ostvarilo. Onda mi je druga dosla na vrata i opet isto, napricala svasta sto je tada bilo cudno i nezamislivo. To je bilo pre par godina i od tada nista po tom pitanju.

E sad bih da pitam sledece, sta me ocekuje na poslovnom planu? Ja licno ocekujem promenu, prosperitet, napredovanje, vecu platu...

Pa ako ima nesto od toga bilo bi fenomenalno.

Aj pliz baci pogled..

Stoji ti ostvarenje neke tvoje nade, nesto do cega ti je mnogo stalo, kao da ce konacno da se ostvari, naravno zahvaljujuci tvom trudu. Ako treba da ugovoris nesto, potpises imaces jedan kraci period sekiraciju oko toga nesto ce se odugovlaciti, prosto moraces da procekas. Stoji napredak , ali malo sporije nego sto se nadas. Ne znam imas li posla sa nesto starijom zenskom osobom na radnom mestu? Ako ti je nadredjena pazljivo je slusaj i citaj izmedju redova jer je jako lukava, ali mozes izbeci problem oprezom, ako ti je koleginica samo pripazi sta govoris pred njom. Imas ti lepe karte, samo treba vremena, znam da te nisam obradovala, al' sta cu :-( Ja verujem da ce biti dobro.

Stoji kao da je sve krenulo da tako kazem ''opusteno'' , zasnivalo se na simpatiji i nekoj kratkoj zaljubljenosti koja je prerasla u nesto vece. Po kartama vi cete imati ozbiljne razgovore i to vrlo brzo i krenucete u nekom ozbiljnijem pravcu. Vas jedini neprijatelj moze biti ljubomora ,koju morate kontrolisati.Po kartama izgleda da oboje razmisljate u istom pravcu , samo je pitanje kada cete ''izvagati'' zajedno kako i u kom pravcu cete krenuti. Svakako, ostvarice se neka tvoja nada vezana za njega, a to je bitno. Srecno:-)

Ovo je jedina dobra vest koju sam primila u poslednje vreme :D Hvala puno na odgovoru i javljam sta je bilo ;) a bice,verujem :zaljubljena:

Stoji ti ostvarenje neke tvoje nade, nesto do cega ti je mnogo stalo, kao da ce konacno da se ostvari, naravno zahvaljujuci tvom trudu. Ako treba da ugovoris nesto, potpises imaces jedan kraci period sekiraciju oko toga nesto ce se odugovlaciti, prosto moraces da procekas. Stoji napredak , ali malo sporije nego sto se nadas. Ne znam imas li posla sa nesto starijom zenskom osobom na radnom mestu? Ako ti je nadredjena pazljivo je slusaj i citaj izmedju redova jer je jako lukava, ali mozes izbeci problem oprezom, ako ti je koleginica samo pripazi sta govoris pred njom. Imas ti lepe karte, samo treba vremena, znam da te nisam obradovala, al' sta cu :-( Ja verujem da ce biti dobro.

Pa ti si carica! Svaka ti cast! Tacno je da na poslu imam stariju zensku osobu, moju direktorku!Rekla bih da je dosta sujetna iako je uvek ljubazna i fina. Vise puta sam osetila tu njenu stranu.To je onaj tip osobe koji je stalno fin i lazno ugladjena a prepuna ironicnih komentara. Iako imam ok radno mesto, mogucnost za dalje napredovanje je naizvesna pored ovakve osobe, koliko god se trudila.Ja se nadam da ce se uskoro ukazati bolja prilika, jer se stvarno trudim i vec radim na tome.

Hvala ti na odgovoru! Najbolja si!

molim da i meni pogledate lilith hoćemo li muž i ja otići živeti u inostranstvo i hoće li trenutno muž nastaviti raditi dosadašnji posao? hvala unapred

Vama stoji kao da ocekujete ili vam je potrebna neka pomoc po pitanju puta, moguce od starije zenske osobe i tu pomoc ce te dobiti kao poklon.
On ima sekiraciju vezanu za posao ,koja ce se odjednom razresiti , da tako kazem iznenadicete se.Sto se samog zivota u inostranstvu tice , po kartama stoji da cete jos cekati na to, sanse ima , isprecice se neke prepreke u vidu neke ustanove ili para , ali ne smete gubiti veru. Neki bitan problem vezano za taj put cete uspeti da resite , ali ostalo ce vam zadavati muku, mada nade ima. Srecno, javite :-)

Imam jos jedno pitanje koje me mnogo vise muci nego ovo moje.
Moj verenik vec neko vreme nema srece sa odabirom poslova i poslodavaca i u potrazi je za novim. Kod nas su svi problemi vezani za posao, vise njegov nego moj.

Da li ce de konacno zapositi i poceti da radi ono sto voli?

Ako imas vremena , odgovori, ne bih da smaram.:D

Draga lilith sa moje adrese pitanje će postaviti jedna moja koleginica. Rodjena sam 07.09.1957 i imam par pitanja. 1.hoću li otići živeti u drugi grad kad odem u penziju? 2.imam bolesnog oca koji je star i bolestan i mnogo se muči,i pitam se hoće li to dugo trajati? 3.dal će se zdravstveno stanje moga muža popravati? 4.dal ću ja opet morati na operaciju' UNAPRED ZAHVALNA NA ODGOVORIMA I IZVINJENJE AKO SAM BILA PREOPŠIRNA. HVALA

Pozdrav! Ja bih da pitam da li ce doci do pomirenja sa bivsim deckom? Duga veza je bila,nismo zajedno par meseci. Hvala unapred.

Po kartama stoji gubitak licni zbog nekih reci, moguce i sms poruka. Izgleda kao da je to dovelo do sukoba, zesce svadje i to te cini nesrecnom.Stoji ti njegov poziv , moguce na sastanak ili neku veceru koji ce te jako uciniti srecnom. E, sad svakako ces biti zadovoljna , a to moguce da znaci da ce do pomirenja doci ako to zelis :-) Srecno.

Pozdrav Lilith..:)
Evo mog pitanja-Prizeljkujem brak sa jednim covekom,da li ce se to ostvariti?
Hvala unapred :)

Za sada , po kartama stoje razgovori o nekom putu, neki manji dobitak sa njim , nesto sto si zelela ostvarice se kao da ces ga nadmudriti da tako kazem i ucini ce te to srecnom.
Ti u vezi njega nemas konkretnog neprijatelja, osim toga sto on deluje kao osoba koja ne zna bas sta hoce, nije na neki nacin siguran da li bi napravio ozbiljan korak ili ne. Ti ces to primetiti , to ce te na neki nacin uciniti nesrecnom, ali je svakako moguce ako se strpis. Imas period srece sa njim , ali sto se braka tice nisam sigurna , pitanje da se ti ne predomislis :-) Srecno!

Imam jos jedno pitanje koje me mnogo vise muci nego ovo moje.
Moj verenik vec neko vreme nema srece sa odabirom poslova i poslodavaca i u potrazi je za novim. Kod nas su svi problemi vezani za posao, vise njegov nego moj.

Da li ce de konacno zapositi i poceti da radi ono sto voli?

Ako imas vremena , odgovori, ne bih da smaram.:D

On po kartama ima konkretnu zelju, ali nisu svi ljudi sa kojima je saradjivao ili trebao bili iskreni prema njemu. Trebace mu tvoja podska jedan period, poverovace da su njegove teznje nerealne , ali to nije tako. Moze imati ponudu od muske osobe koja ce mu se na prvi pogled uciniti neposteno i kao muvator, ta osoba jeste prefrigana i zna dobro sta hoce, ali je isto izuzetno korektna kada je novac u pitanju , tako da je moguce da ce dobiti posao , pa cak i nesto potpisati. Srecno!

1. Sto se tice drugog grada, sanse postoje, ali kao da prvo mora da resi neko pitanje nekretnina ,moguce sa muskom osobom i to bi se moglo dobro zavrsiti.
2.Sto se oca tice , ne znam od cega boluje , ali mu je lose i psihicko stanje, sad ja ne mogu viseti koliko ce on ziveti , ali mi deluje da ce jos neko vreme sve to trajati sa njim.
3.Jos neko vreme sto se supruga tice bice problema, moguce je da bi trebao da potrazi pomoc u drugom gradu, ali kao da on to nece i uopste po pitanju svoje bolesti je tvrdoglav. Kroz neki vremenski period poboljsanje sledi po kartama.
4.Sto se vaseg zdravlja tice imate dobre vesti, ali bi ste neke dijagnoze trebali da proverite jer kao da je moguce da nije nesto dobro vidjeno, sto ne mora da znaci da je lose.Po kartama deluje da operacije niti necega slicnog nece biti , ali odlasci kod lekara postoje.

Back