Neptunijanka
Aktivan član
- Poruka
- 1.731
Simpaticna temica! Ja isto u kuci imam te karte i gledamo svi u kuci i komsiluku svi jedni drugima u njih. Lepo psiholoski pokazu trenutno stanje i sklonosti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala ti...
Moja cerka je u vezi oko godinu dana sa jednim deckom, ali "savremenoj"-putem neta, e sad kad god treba da se upoznaju desi se nesto i to ne uspe...
Oni sumnjaju da to nisu "cista posla", tj. da je u pitanju crna magija.
On je rodjen 27.11 1990, a ona 11. 08 1991.
Molila bih te za svoje vidjenje situacije,
Puno se zahvaljujem![]()
Koristim priliku da pozdravim Valeriu, za početak
I naravno, bila bi mi pomoć kada bi otvorila za mene Cigančice. Do sad nisam uspela da odgonetnem sebi zašto tolika apatija po pitanju ljubavi, ako već nije ni bilo ičega pravog/dubokog ili vrednog. Mada je sve krenulo jako loše i bez rešenja uopšte u životnom ciklusu od preseljenja, 2008god.
Da li se nazire neka promena?
Uh sto mene privlace ovakve teme,a tek poceh da idem u crkvu ne bih li se pomirila s Bogomali astrologija i sve u tom pravcu vuce kao ludo..
I ja bih pitanje tj odgovor,moze ovako javno.ne krijemo nistaDa pitam,pa da se kajem sutra
Imal li sanse da zavrsim u ozbiljnoj prici (tipa braka) sa muskarcem koji mi se svidja?
Hvala![]()
Hvala.tebi stoji kao da si imala neke zelje koje ti se nisu ostvarile , a bile su vezane za nekog muskarca. kao da je to ostavilo trag na tebi, ali nema potrebe za brigom.Moguce je, da se neka osoba iz proslosti, sa kojom nisi imala nista konkretno, sem simpatisanja pojavi u tvom zivotu i osetices se srecna poput malog deteta:-)Ti si izuzetno nepoverljiva, u svemu nazires neiskrenost , plasis se da neko ne izigra tvoje poverenje i to te koci.Takodje, stoji ti kontakt sa starijom muskom osobom, slobodnom, koja cesto putuje ili zivi u drugom gradu i koja ce ti se bas onako klasicno udvarati, trudice se da te ocara. Bice ti jako zanimljiv , jer je ujedno i fin , ali i namazan u pozitivnom smislu:-) Stoje ti poztovne promene, ali moras malo da sacekas i vrlo je bitno da ne pokusavas da ozivis ono sto se zavrsilo (bila to ljubav, drugarstvo i slicno) jer prosto je doslo vreme za nove stvari :-)
Po kartama stoji da ste ti i on imali svadje oko njegovog pomalo neozbiljnog i detinjastog ponasanja i oko nekih problema sa novcem. Jos jedan odredjeni period svadje i rasprave ce potrajati, onda dolazi primirenje. Ti svakako, po kartama, stojis kao osoba koja je svesna onoga sto joj smeta i koja je nekako rascistila u glavi sa njim. Moze ce brak odrzati, ali prosto pitanje je koliko ce tebi odgovarati da se pravis da je sve u redu i da ti ne smeta ono sto ti smeta. Dolazi malo bolji period, ali mnogo od tebe zavisi. Kao da postoje stvari koje on nikada nece promeniti, a ti bi zelela, ali isto tako neke stvari ce promeniti i to ce ti predstavljati zadovoljstvo. Srecno !Draga Lilit i ja sam zainteresovana da nesto pitam.
Kako ce se okoncati bracna kriza kroz koju prolazim i ima li sanse da se brak stabilizuje?
Hvala unapred!
Svaka cast Lilit!
Ja licno verujem u karte i imala sam prilike i da se uverim u to.Najbolje je bilo to sto mi je na plazi gatala, tj.gledala u karte zena kad sam imala 10 god. a sve od toga se i ostvarilo. Onda mi je druga dosla na vrata i opet isto, napricala svasta sto je tada bilo cudno i nezamislivo. To je bilo pre par godina i od tada nista po tom pitanju.
E sad bih da pitam sledece, sta me ocekuje na poslovnom planu? Ja licno ocekujem promenu, prosperitet, napredovanje, vecu platu...
Pa ako ima nesto od toga bilo bi fenomenalno.
Aj pliz baci pogled..
Stoji kao da je sve krenulo da tako kazem ''opusteno'' , zasnivalo se na simpatiji i nekoj kratkoj zaljubljenosti koja je prerasla u nesto vece. Po kartama vi cete imati ozbiljne razgovore i to vrlo brzo i krenucete u nekom ozbiljnijem pravcu. Vas jedini neprijatelj moze biti ljubomora ,koju morate kontrolisati.Po kartama izgleda da oboje razmisljate u istom pravcu , samo je pitanje kada cete ''izvagati'' zajedno kako i u kom pravcu cete krenuti. Svakako, ostvarice se neka tvoja nada vezana za njega, a to je bitno. Srecno:-)

Stoji ti ostvarenje neke tvoje nade, nesto do cega ti je mnogo stalo, kao da ce konacno da se ostvari, naravno zahvaljujuci tvom trudu. Ako treba da ugovoris nesto, potpises imaces jedan kraci period sekiraciju oko toga nesto ce se odugovlaciti, prosto moraces da procekas. Stoji napredak , ali malo sporije nego sto se nadas. Ne znam imas li posla sa nesto starijom zenskom osobom na radnom mestu? Ako ti je nadredjena pazljivo je slusaj i citaj izmedju redova jer je jako lukava, ali mozes izbeci problem oprezom, ako ti je koleginica samo pripazi sta govoris pred njom. Imas ti lepe karte, samo treba vremena, znam da te nisam obradovala, al' sta cu :-( Ja verujem da ce biti dobro.
si!
molim da i meni pogledate lilith hoćemo li muž i ja otići živeti u inostranstvo i hoće li trenutno muž nastaviti raditi dosadašnji posao? hvala unapred

Pozdrav! Ja bih da pitam da li ce doci do pomirenja sa bivsim deckom? Duga veza je bila,nismo zajedno par meseci. Hvala unapred.
Pozdrav Lilith..
Evo mog pitanja-Prizeljkujem brak sa jednim covekom,da li ce se to ostvariti?
Hvala unapred![]()
Imam jos jedno pitanje koje me mnogo vise muci nego ovo moje.
Moj verenik vec neko vreme nema srece sa odabirom poslova i poslodavaca i u potrazi je za novim. Kod nas su svi problemi vezani za posao, vise njegov nego moj.
Da li ce de konacno zapositi i poceti da radi ono sto voli?
Ako imas vremena , odgovori, ne bih da smaram.![]()