Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije tolko hitno, polako, sutra uz kaficu, koja ce 100% da te ceka. Lele, kad dovatim onu domacicu sto nije juce nista zavrsila, ima da cisti svinjac celu nedelju :evil:

Evo ti onda jedna na probu. I auto ume da popravlja.
129929-original-d2t86.jpg

Mr. Freak je uvek u pravu :)

Bi ja, ali nijedna nece :sad2: Nisam pitao Jeku mozda ona oce, evo navijacu i za Celsi ako treba :mrgreen:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tissues.jpg

Borise, posle kazi da nisam drug :)

Хвала ФРЕАК...нема шта друг си иза пожелити само си ми дао погрешну кутију марамица.
Да ниси можда мислио на ову ...
my.php
[/URL][/IMG]

:rotf::rotf::rotf: :hahaha::hahaha::hahaha:

Хвала ФРЕАК...нема шта друг си иза пожелити само си ми дао погрешну кутију марамица.
Да ниси можда мислио на ову ...
my.php
[/URL][/IMG]

:rotf::rotf::rotf: :hahaha::hahaha::hahaha:

:hahaha:

pitaj Ilica....on ej zaduzen za kam bek :D
NESO COVECE PA GDE SI 100 GOD :D :D :D?

A sta si ti odlucio? Jel se vraca General Dus@n ili ostaje u penziji :)

Joooo neznam ni sam :sad2: :sad2: :sad2:
Sta ti mislis???

Stvarno Ilicu trebao bi nesto da pripremis....ccc:D
Ti uvek padaš sa neba. Najavio sam na prethodnoj stranici gozbu i očekivao da nešto pripremite i sami. Pozvaću veliki broj moderatorki da ih Jeka lepo dočeka i uvede u program. I Kimi bi trebao da se pridruži jer je i on skakao na moderatorskom forumu u odbarnu naših vojnika.:D
E, da, Generale. A šta ako baš tebe zaboravim da odbanujem?:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ti uvek padaš sa neba. Najavio sam na prethodnoj stranici gozbu i očekivao da nešto pripremite i sami. Pozvaću veliki broj moderatorki da ih Jeka lepo dočeka i uvede u program. I Kimi bi trebao da se pridruži jer je i on skakao na moderatorskom forumu u odbarnu naših vojnika.:D
E, da, Generale. A šta ako baš tebe zaboravim da odbanujem?:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ja sam ovde novi, vi organizujte, ako moja kafana bude imala neki jubilej tad cu ja :)
:D me like that to Ilicu, nisi zaboravio da trazim nevestu :)
Joj Generale :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back