- Poruka
- 23.504
Hoćeš još večeras ili da izvršim još neki izbor sutra? Ako ti se žuri dobijaš je odmah.Aaaa... znam za koga
Ma posalji bilo koju, verujem ti![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoćeš još večeras ili da izvršim još neki izbor sutra? Ako ti se žuri dobijaš je odmah.Aaaa... znam za koga
Ma posalji bilo koju, verujem ti![]()

Nije tolko hitno, polako, sutra uz kaficu, koja ce 100% da te ceka. Lele, kad dovatim onu domacicu sto nije juce nista zavrsila, ima da cisti svinjac celu nedelju![]()

Ova ume i da jaše.Ja imam magare![]()

Ova ume i da jaše.![]()
Valjda ima i magare iskustva u jahanju. Ili misliš neće na duže staze?Ne brinem se ja za nju, nego da li ce je magare izdrzati![]()
Neće!!!! Jeka je isprošena već dve godine.![]()
Nemojte više da joj tražite ruku. Sve ću da vas banujem.![]()
![]()
![]()

Jok bre, ne druzim se sa penzionerima

Mr. Freak je uvek u pravu
Bi ja, ali nijedna neceNisam pitao Jeku mozda ona oce, evo navijacu i za Celsi ako treba
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
Borise, posle kazi da nisam drug![]()

ala je ovde veselo
Хвала ФРЕАК...нема шта друг си иза пожелити само си ми дао погрешну кутију марамица.
Да ниси можда мислио на ову ...
[/URL][/IMG]![]()
![]()
![]()

pitaj Ilica....on ej zaduzen za kam bek
NESO COVECE PA GDE SI 100 GOD![]()
![]()
?

kad ocekujemo povratak nasih drugara?

Objavljeno je na prethodnoj stranici.Pa Ilicu hoces li da organizujes neki party povodom njihovog povratka![]()
Joooo neznam ni sam
A sta si ti odlucio? Jel se vraca General Dus@n ili ostaje u penziji![]()

Pa Ilicu hoces li da organizujes neki party povodom njihovog povratka![]()
Joooo neznam ni sam![]()
![]()
Sta ti mislis???
Stvarno Ilicu trebao bi nesto da pripremis....ccc![]()
koristi ovaj, a onaj general samo po potrebi nek se vraca iz penzije Ti uvek padaš sa neba. Najavio sam na prethodnoj stranici gozbu i očekivao da nešto pripremite i sami. Pozvaću veliki broj moderatorki da ih Jeka lepo dočeka i uvede u program. I Kimi bi trebao da se pridruži jer je i on skakao na moderatorskom forumu u odbarnu naših vojnika.Joooo neznam ni sam![]()
![]()
Sta ti mislis???
Stvarno Ilicu trebao bi nesto da pripremis....ccc![]()

Ti uvek padaš sa neba. Najavio sam na prethodnoj stranici gozbu i očekivao da nešto pripremite i sami. Pozvaću veliki broj moderatorki da ih Jeka lepo dočeka i uvede u program. I Kimi bi trebao da se pridruži jer je i on skakao na moderatorskom forumu u odbarnu naših vojnika.
E, da, Generale. A šta ako baš tebe zaboravim da odbanujem?![]()
![]()