- Poruka
- 5.822
Kad me odbanuju bicu Djole LA kapetan u penziji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vraća se. Samo mi morate dati tačan nik pod kojim je pogodjen granatom.@Ilic
I ja se nadam.
A bicu ja tu da ih docekam..
A jel se i Nesa vraca?
Ne! Djoile la, kapetan u rezervi. (aktivnoj)Kad me odbanuju bicu Djole LA kapetan u penziji

Ne! Djoile la, kapetan u rezervi. (aktivnoj)![]()

Pozvaćemo djurinicu!!!Ja racunam i one koji su nas podrzavali i koji su podobivali kazne,a veruj mi bilo ih je dosta,sunshainlady je jedna od njih....
A ove migove moram da izvucem od Rusa...

Pozvaćemo djurinicu!!!
. Bila je aktivna sanitetska ekipa. Melem na dušu.![]()

Idem da ispravim spisak.мислим да је нешбриџис (латиницом)
kad ocekujemo povratak nase sjk jedinice.
Jes, pa da onda bude opet drvlje i kamenje na fudbalere, zašto ne idu redom. I još da dobijem na PP upozorenje kao danas.![]()
![]()
To ću ti proslediti da se i ti povaljaš od smeha.
Mi ovde po Pravilniku. Prvo kod moderatora pa onda ako ne uspe kod supermoderatora pa ako ni to ne uspe onda kod administratora. Nema obilaženja.
Evo spisak ali da obećaš da se nećeš smejati. Jel važi?
Baklja Pravde
The Rolling Stones
okolo
RainbowSix
Neki tamo tip
General Duš@n
Djole LA
newidjeni car
Milan Djurković
Milanche.at (Ispravljeno. Ovako se piše)
RealSmoky (ovde nisam siguran pod kojim nikom je demonstrirao u onoj akciji)
Nesbridzis
U ******, nisam ni znao da nas je ovoliko bilo.Ako sam nekog zaboravio napisaću naknadno.
A za crveno boldovane nema da se smeješ. Oni su članovi Sindikata i svakog znaš lično.![]()
![]()
![]()
ok....kad ocekujemo povratak???![]()

ВЕЛИКИ КАМ БЕК !!!!!!!!!!!!!!!!cim obnovimo snage
tj kad ja pazarim gore navedenog miga.....
Moramo rekonstruisati elitnu jedinicu i popraviti par brodova u mornarici
Za cinove cemo se dogovoriti.....
Svi su zasluzili cin vise!
Sećam se da je bio i Aleksa sa nekim klonovanim vojnikom
ВЕЛИКИ КАМ БЕК !!!!!!!!!!!!!!!!
СпецијалнаЈедницаКрстрице
да,алекса је био десетар

Pa sta mi ga digli na mladjeg vodnika..![]()

Ha,ha. Pa pogledaj ko nije na spisku. Boris. On je bio na radnom intendantskom zadatku pa u momentu kada su nagazili na minu ostao je u komandi zajedno samnom. I mi igrom slučaja ostadosmo neranjeni. Posle sam imao pregovore sa njihovo vrhovnom komandom o pomirenju. Završili su se ovako kako vidiš. Borba je nastavljena mirnim pregovorima, političkim dijalogom i kada su se stvari iskristalizovale došlo je do izmene odluka i naši vojnici će biti oslobodjeni iz zarobljeništva. Posle toga u kafani pravimo slavlje i pozivamo sve učesnike bitke na večeru pomirenja. Imaćemo i goste. Uvažene dame iz mirovnog veća ujedinjenih korisnika. Spisak ću objaviti naknadno kada preciziramo ko će sve doći.Mislim da će Baklja Pravde imati i svoj foto šou. Jel da Djole?![]()
Zezam se, ali ti si izgleda predsednik a Boris ti je neki savetnik, cim vas nisu smeli da diraju. Mogu li ja u tajnu sluzbu 
Evo i mene...
Imala ispit i ,nadam se, polozila a sada: "pijem danju, pijem nocu..Pijem duso sta god hocu.. "
![]()
A sta studiras?