Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj pivo. Kad dodjem da me čeka Coca Cola Zero. :D

Ma i ti jednom da se opustis, pa jednu obicnu cc :)

Cekaj prvo da vidimo da li ce da prodje. Ako prodje to je najmanji problem. :)
U svakom slucaju, ja sam tu da prenosim vase zahteve, zelje, molbe.. :) Sto je do mene bilo, uradjeno je. Sada cekamo na njih. :)

Kazi im da zelim 2 bureka, jedan sa mesom, drugi sa sirom, i dva jogurta u casi, i onda za dezert, kroasan sa kremom, sa sve cokoladnim mlekom, i da mi stave sve to na crtu !!!

E a neces mi verovati....
Prvi put kada sam bio banovan na krsti,na kompu nisam imao ni jednu snimljenu stranicu sa krste a da sam imao mogao sam da pratim desavanja na forumu iako sam banovan......
I sad sam naucio kad dobijem ban (posto se ja ne iskljucujem) jednostavno udjem u snimljenu stranicu sa kompa,iskljucim se i normalno funkcionisem,to me je one veceri izvadilo....mozda ti sve ovo malo deluje nerazumno i nebulozno ali neznam gde mi je dupe a gde glava......sad me resetaju profesori na svim frontovima pa sam nacisto pobrljavio :D

E a neces mi verovati....
Prvi put kada sam bio banovan na krsti,na kompu nisam imao ni jednu snimljenu stranicu sa krste a da sam imao mogao sam da pratim desavanja na forumu iako sam banovan......
I sad sam naucio kad dobijem ban (posto se ja ne iskljucujem) jednostavno udjem u snimljenu stranicu sa kompa,iskljucim se i normalno funkcionisem,to me je one veceri izvadilo....mozda ti sve ovo malo deluje nerazumno i nebulozno ali neznam gde mi je dupe a gde glava......sad me resetaju profesori na svim frontovima pa sam nacisto pobrljavio :D
One večeri sam te izvadio ja! :sad2:
Nisam ti isključio ip adresu.:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back