Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
JEL TO DOBRO?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema je postavljena. Dodala sam i Djoleta na onaj Ilketov spisak.
Sada cekam odgovor pa cu vam javiti.

Sto je do mene bilo, uradjeno je. Sada cekamo na njih. 
Nemoj pivo. Kad dodjem da me čeka Coca Cola Zero.

Cekaj prvo da vidimo da li ce da prodje. Ako prodje to je najmanji problem.
U svakom slucaju, ja sam tu da prenosim vase zahteve, zelje, molbe..Sto je do mene bilo, uradjeno je. Sada cekamo na njih.
![]()
Ide u spisak!![]()
Na moderatorskom forumu. Ti nisi moderator i ne možeš ništa da vidiš. Kada te odbanuju, nastupam ja i banujem te zauvek, bez izuzetka!gde moze to da se vidi?

dobro.....

ok........

Necu te banovati na odredjeno vreme. Samo malo, na neki minut da se sekiraš.![]()
Pa posle "kao nece da se odbanuje" ....vec vidjeno
![]()
Kriv je Bio Djole. Jel ti se izvinuo? Da Djole. On se nije isključio posle mog upozorenja i puče sistem.Axa sad je Djole,a?
ja sam se bio iskljucio![]()

One večeri sam te izvadio ja!E a neces mi verovati....
Prvi put kada sam bio banovan na krsti,na kompu nisam imao ni jednu snimljenu stranicu sa krste a da sam imao mogao sam da pratim desavanja na forumu iako sam banovan......
I sad sam naucio kad dobijem ban (posto se ja ne iskljucujem) jednostavno udjem u snimljenu stranicu sa kompa,iskljucim se i normalno funkcionisem,to me je one veceri izvadilo....mozda ti sve ovo malo deluje nerazumno i nebulozno ali neznam gde mi je dupe a gde glava......sad me resetaju profesori na svim frontovima pa sam nacisto pobrljavio![]()

Za sve je klinton kriv !!!!!!!!!!!!!!!
отео си ми рјеч из уста