Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mora da sam ti nedostajala ,kad me se jos secas :hahaha:
Па оно знаш како....ганци су се разбежали,само сам могао Илића да зезам а сад си и ти ту :D.......
E, a gde su nam Neša i car? :sad2: :sad2: :sad2: Neše nema već mesec dana a car se javi jednom nedeljno. :(
Сад сам цара видео на ФВ......
´esil mu ´ebala majku, a? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ма нееее.....

Poslednja izmena:
Pa kad me se tako lepo seca,a proslo je podosta vremena...:manikir:
Па оно знаш како....ганци су се разбежали,само сам могао Илића да зезам а сад си и ти ту :D.......
Mozes samo da sanjas o tome

:per:

ja svakog lika zapamtim na forumu....a tebe sam jos lakse jer si jedina gankaci koja je bila aktivna na zvezdinoj temi........;)

Pa kad me se tako lepo seca,a proslo je podosta vremena...:manikir:

ja svakog lika zapamtim na forumu....a tebe sam jos lakse jer si jedina gankaci koja je bila aktivna na zvezdinoj temi........;)

Dobro je..ja mislila da me se secas jer smo se par puta zestoko izvredjali :mrgreen:
Bilo lepo danas na Marakani...:klap:
Samo mi sad pokvarise raspolozenje i ne mogu da zaspim :sad2:

Dobro je..ja mislila da me se secas jer smo se par puta zestoko izvredjali :mrgreen:
Bilo lepo danas na Marakani...:klap:
Samo mi sad pokvarise raspolozenje i ne mogu da zaspim :sad2:
Neee nismo se ja i ti vredjali...ti si mene smirivala da ne vredjam gance na zvezdinoj temi.....grdne poene sam zbog toga podobijao :D
Значи Звездана уме да завуче, и те како, да знадем да јој ја у будуће случајно не станем на жуљ :lol:

I JA SAM yaj.ban :D Msm nema mi ravnog....osim Zemunca......sa njim ne smem da se igram :D

E.:ok: :ok: :ok: Dovedi nam još i Nešu. Bez vas dvojice nekako pusto. Imamo u planu neke akcije pa nam trebate. Nebojte se, nećemo da rušimo moderatore. :D (Ni supermoderatore! :hahaha: :hahaha: :hahaha: )
Postoji logicno objasnjenje....HTEO SAM DA NAPISEM ZAJBAN ali posto NE ZNAS cirilicu onda i neznas da je Z na mojoj tastatuti umesto Y i to je to......mesam Z na tastaturi na latinici i na cirilici ALI BAR NISAM NAPISAO GODINO 1008 MOZGU xaxaaxaxaxaxaxax
i nemoj da se smejes funjaro jedna

Људи био сам синоћ на Брегином концерту и пун сам утисака.
Било је много СВИЦАРАЦА али су се понашали као и ми...скакали су цјело врјеме.
Била је општа лудница...концерт је затворио пјесмом КАЛАШЊИКОВ и натјерао је сву публику да каже ЈУРИШ ЦИГАНИ :) :worth: :worth: :worth:...ма несвакидашња атмосфера.
Ево нешто у то име за генерала и Mr.Freak-a ;) специјално од мене и ИЛКЕТА :rotf:.

А када ја и ИЛКЕ већ плаћао овакву музику да вас почастими о пићем :).
my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

У ЗДРАВЉЕ!!!

Postoji logicno objasnjenje....HTEO SAM DA NAPISEM ZAJBAN ali posto NE ZNAS cirilicu onda i neznas da je Z na mojoj tastatuti umesto Y i to je to......mesam Z na tastaturi na latinici i na cirilici ALI BAR NISAM NAPISAO GODINO 1008 MOZGU xaxaaxaxaxaxaxax
i nemoj da se smejes funjaro jedna
´ajde, nemoj da se vadiš yajbanu. Ja pišem ćirilicom odkako sam se rodio, pa sve do danas. Ti si je juče naučio i to još ne znaš dobro. :rotf: :rotf: :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back